• Media

    Γιώργος Μελισσινός: Πέθανε ο κορυφαίος ραδιοφωνικός παραγωγός και φωνή του Big Brother

    • NewsRoom
    Γιώργος Μελισσινός

    Γιώργος Μελισσινός


    Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 67 ετών ο Γιώργος Μελισσινός, ραδιοφωνικός παραγωγός του Rock FM.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.

    Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο ραδιοφωνικός σταθμός Rock FM με ανάρτηση στα social media.

    «Η μοίρα πάτησε ξαφνικά το mute. Ο Γιώργος Μελισσινός δεν είναι πια εδώ… Έφυγε από κοντά μας χθες. Καλό ταξίδι Γιώργο», γράφει η εικόνα που ανέβασε ο σταθμός στο Instagram.

    Ο Γιώργος Μελισσινός ασχολούνταν με τη σκηνοθεσία και παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, ήταν η «φωνή» πολλών διαφημιστικών σποτ, καθώς και του Big Brother.

    Ακόμη εργάστηκε ως διευθυντής σε περιοδικά.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by 969 Rock FM (@969rockfm)

    Όπως αναφέρεται στο χιουμοριστικό βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του Rock FM:

    «Άρχισε να παίζει κιθάρα, κλασικά με ένα σκουπόξυλο, σε ηλικία μόλις επτά χρονών και μέχρι τα έντεκά του κατάφερε να παίζει κανονικά.

    Συμμετείχε σε αμέτρητα συγκροτήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να πάρει ένα Grammy ή έστω ένα MTV Award – το θέμα είναι ότι πέρασε τέλεια.

    Τώρα, μόνος τις νύχτες σε ένα υπόγειο στο Χαλάνδρι, συνεχίζει να παίζει κιθάρα και ολόκληρες ορχήστρες (να’ναι καλά το iMac και τα plug-ins).

    Ραδιόφωνο έκανε για πρώτη φορά σε μια ταράτσα στην Ηλιούπολη, γύρω στα δεκατρία του μαζί με έναν συνομήλικο.

    Αργότερα, για χρόνια έκανε εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο.

    Σήμερα, όταν δεν κάνει εκπομπές στον 969 Rock FM, σκηνοθετεί ή παράγει ταινίες μικρού μήκους, ταινιάκια video art, διαφημιστικά σποτ και (σπάνια) video clip. Γράφει σενάρια και κατά καιρούς γράφει σε περιοδικά και εφημερίδες. Έχει υπάρξει διευθυντής σε γνωστά περιοδικά και τώρα διευθύνει ένα αγνώστου ταυτότητας blog στην πιο σκοτεινή πλευρά του ίντερνετ.

    Σπούδασε αρχιτεκτονική και σκηνοθεσία σε Φλωρεντία, Παρίσι, Λονδίνο. Έζησε, δούλεψε και κωλοβάρεσε σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Αργεντινή, Νοτιοανατολική Ασία και κάτι άλλες περιοχές του πλανήτη που δε λέγονται».

    Διαβάστε επίσης:

    Δάκης: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του τραγουδιστή – Ποια η επιθυμία της οικογένειας



    ΣΧΟΛΙΑ