Menu
-0.08%
Τζίρος: 351.46 εκατ.

Ερχεται ανασχηματισμός, ποιοι χτυπούν Μαρινάκη, Σδούκου, Αγαπηδάκη, η «μπηχτή» της Νίκης, η βουτιά της Κάρυ και τα… τραγουδάκια του Σάντσεθ

Media

Γιώργος Μελισσινός: Πέθανε ο κορυφαίος ραδιοφωνικός παραγωγός και φωνή του Big Brother

Γιώργος Μελισσινός
Comments

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 67 ετών ο Γιώργος Μελισσινός, ραδιοφωνικός παραγωγός του Rock FM.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του.

1

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο ραδιοφωνικός σταθμός Rock FM με ανάρτηση στα social media.

«Η μοίρα πάτησε ξαφνικά το mute. Ο Γιώργος Μελισσινός δεν είναι πια εδώ… Έφυγε από κοντά μας χθες. Καλό ταξίδι Γιώργο», γράφει η εικόνα που ανέβασε ο σταθμός στο Instagram.

Ο Γιώργος Μελισσινός ασχολούνταν με τη σκηνοθεσία και παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, ήταν η «φωνή» πολλών διαφημιστικών σποτ, καθώς και του Big Brother.

Ακόμη εργάστηκε ως διευθυντής σε περιοδικά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 969 Rock FM (@969rockfm)

Όπως αναφέρεται στο χιουμοριστικό βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του Rock FM:

«Άρχισε να παίζει κιθάρα, κλασικά με ένα σκουπόξυλο, σε ηλικία μόλις επτά χρονών και μέχρι τα έντεκά του κατάφερε να παίζει κανονικά.

Συμμετείχε σε αμέτρητα συγκροτήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να πάρει ένα Grammy ή έστω ένα MTV Award – το θέμα είναι ότι πέρασε τέλεια.

Τώρα, μόνος τις νύχτες σε ένα υπόγειο στο Χαλάνδρι, συνεχίζει να παίζει κιθάρα και ολόκληρες ορχήστρες (να’ναι καλά το iMac και τα plug-ins).

Ραδιόφωνο έκανε για πρώτη φορά σε μια ταράτσα στην Ηλιούπολη, γύρω στα δεκατρία του μαζί με έναν συνομήλικο.

Αργότερα, για χρόνια έκανε εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο.

Σήμερα, όταν δεν κάνει εκπομπές στον 969 Rock FM, σκηνοθετεί ή παράγει ταινίες μικρού μήκους, ταινιάκια video art, διαφημιστικά σποτ και (σπάνια) video clip. Γράφει σενάρια και κατά καιρούς γράφει σε περιοδικά και εφημερίδες. Έχει υπάρξει διευθυντής σε γνωστά περιοδικά και τώρα διευθύνει ένα αγνώστου ταυτότητας blog στην πιο σκοτεινή πλευρά του ίντερνετ.

Σπούδασε αρχιτεκτονική και σκηνοθεσία σε Φλωρεντία, Παρίσι, Λονδίνο. Έζησε, δούλεψε και κωλοβάρεσε σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Αργεντινή, Νοτιοανατολική Ασία και κάτι άλλες περιοχές του πλανήτη που δε λέγονται».

Διαβάστε επίσης:

Δάκης: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του τραγουδιστή – Ποια η επιθυμία της οικογένειας

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ευρώπη αντιμέτωπη με την ξηρασία: Τα μεγάλα ποτάμια στερεύουν και απειλούν βιομηχανία, ενέργεια και μεταφορές
Τρίτη νύχτα κόλασης στην Αττική: Αντιπυρικές ζώνες για να ανακοπεί το μέτωπο – Απειλούνται σπίτια σε Βίλια και Άγ. Νεκτάριο – Η εικόνα στα υπόλοιπα μέτωπα
Πέθανε ο Δημήτρης Ξανθάκης – Σίγησε μια αυθεντική φωνή του λαϊκού τραγουδιού
Πυροσβεστική: Γραμμή ρεύματος η αιτία για τη μεγάλη φωτιά στην Αττικοβοιωτία, όχι οι ανεμογεννήτριες – Τι φταίει για τα υπόλοιπα μεγάλα μέτωπα
Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στην Αγία Παρασκευή, μάχη σε Βίλια και Μέγαρα – Μαίνεται η πυρκαγιά και στην Κεφαλονιά
Γιάννης Βαρβιτσιώτης: Πέθανε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ σε ηλικία 93 ετών, την ημέρα των γενεθλίων του
Τραγωδία στην Ψάθα: Νεκρό το δεύτερο πλήρωμα μετά την σύγκρουση των δύο ελικοπτέρων στην μεγάλη φωτιά των Μεγάρων
Πολιτική Προστασία: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία της 38χρονης Βρετανίδας στην Κυψέλη – Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός
Βίντεο – ντοκουμέντο απο την στιγμή της σύγκρουσης των 2 ελικοπτέρων στην μεγάλη φωτιά των Μεγάρων