• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος - Ζώδια

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Τι λένε για σήμερα τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

    (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

    Κριός

    Η μέρα σας μπορεί να αποδειχτεί μια μέρα ατελείωτων συναντήσεων και επαφών! Εάν δεν αισθάνεστε κουρασμένοι, μην αρνείστε προσκλήσεις φίλων, πηγαίνετε σε μια γιορτή ή παρακολουθήσετε ένα πολιτιστικό γεγονός. Θα σας ωφελήσει να αλλάξετε περιβάλλον, έστω για λίγες ώρες. Για εσάς που είστε ελεύθεροι, μια έξοδος αυξάνει τις πιθανότητες για μια μοιραία συνάντηση.

    Ταύρος

    Προσέχετε πως θα ζητήσετε ή θα πλασάρετε αυτό που επιδιώκετε να επιτύχετε, γιατί το πιθανότερο σενάριο είναι να εισπράξετε άρνηση από τον συνομιλητή σας. Σοβαρή και υπεύθυνη στάση σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε έχουν πολύ καλύτερη τύχη, έστω και αν χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, κάτι που δεν θα σας αρέσει καθόλου.

    Δίδυμοι

    Ο χειρισμός κάποιων υποθέσεών σας θα πρέπει να έχει τη σφραγίδα της διακριτικότητας σήμερα, εάν δεν θέλετε να εκτεθείτε στο περιβάλλον σας. Οι λύσεις βρίσκονται μέσα από ένα καλό διάλογο με καλή θέληση και διάθεση για αλληλοκατανόηση! Ο αυθορμητισμός σας ωστόσο μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής. Φανείτε σοβαροί και αξιόπιστοι, για να μπορούν να σας εμπιστευτούν οι γύρω σας σε επαγγελματικό επίπεδο.

    Καρκίνος

    Ίσως να μην το αισθάνεστε ακόμη, αλλά λόγω της έντονης και μεγάλης προσπάθειας που κατεβάλλατε στον επαγγελματικό τομέα, το μέλλον σας προδιαγράφεται ασφαλές και ευοίωνο. Οι απογευματινές ώρες σήμερα θα παρουσιάσουν ένταση και αρνητικό κλίμα. Αποφύγετε γρίνια, έριδες και λογομαχίες!!!

    Λέων

    Σήμερα θα πρέπει να είστε έτοιμοι να βιώσετε μια απογοήτευση από ένα πρόσωπο του βρίσκεται κοντά σας. Ίσως δε το γεγονός αυτό να συμβεί κάτω από δραματικές συνθήκες, κάτι που θα σας απασχολήσει για αρκετό καιρό… Ότι και να συμβεί όμως, μη χάνετε την πίστη σας στο καλό! Θα αποζημιωθείτε για όσα αρνητικά θα βιώσετε με μια έκπληξη που θα αλλάξει τελείως τη διάθεση σας. Αυτή μπορεί να είναι ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή η προσέλκυση της προσοχής ενός ατόμου που είναι καινούργιο στην ζωή σας.

    Παρθένος

    Σε επισκέψεις ή συναντήσεις κοινωνικής φύσης, προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση. Και αυτού του τύπου οι κοινωνικές υποχρεώσεις είναι καμιά φορά απαραίτητες. Θα βρείτε τη δύναμη, την αποφασιστικότητα και την έμπνευση να λύσετε όλα εκείνα τα προβλήματα που σας δημιουργούν άγχος. Το πλανητικό σκηνικό απαιτεί όμως από εσάς να μοιραστείτε τις σκέψεις και προβληματισμούς με τους γύρω σας!

    Ζυγός

    Αρκετά δύσκολη μέρα σήμερα. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις! Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους εξαιτίας ανούσιων παρεξηγήσεων. Μην επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος.

    Σκορπιός

    Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί σήμερα να κάνετε όποια επιλογή θέλετε και να στεφτεί με επιτυχία. Αρκεί να εγκαταλείψετε την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλλετε από την σκέψη σας τα όσα δεν σας αρέσουν στην ζωή σας και να σκεφτείτε θετικά, οραματιζόμενοι το μέλλον σας. Αφήστε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείτε να ελέγξετε και περιορίστε την σκέψη και την δράση σας σε όσα μπορείτε να επηρεάσετε. Η θετική σκέψη παίζει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της πραγματικότητας…

    Τοξότης

    Την ηρεμία της μέρας εκμεταλλευτείτε την για να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας και να σχεδιάσετε τις επόμενες δράσεις σας. Επίσης, είναι η ιδανική μέρα για την επίλυση ενδεχόμενων προβλημάτων με το ταίρι σας, όσοι είστε παντρεμένοι, ή να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους απογόνους σας, αναλαμβάνοντας δράσεις μαζί τους και συζητώντας τα μελλοντικά τους σχέδια. Για τους ερωτευμένους, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παραμερίσετε μέσα από μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας όλα εκείνα που σα ενοχλούν στην σχέση.

    Αιγόκερως

    Θα χρειαστείτε την υποστήριξη ή την συμπαράσταση ενός φιλικού σας προσώπου για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε αυτό που έχετε αναλάβει. Κάποιος κακός χειρισμός του παρελθόντος σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, έρχεται στην επιφάνεια σήμερα και θα πρέπει να βάλετε τα πράγματα επί τάπητος με τον σύντροφό σας και να επιλύσετε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν.

    Υδροχόος

    Η μέρα χαρακτηρίζεται από τις ευνοϊκές. Δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε. Βάλτε σε πράξη στόχους και οικονομικά σχέδια που μπορούν να σας αποδώσουν άμεσα, αν οι επαφές σας είναι οι κατάλληλες και συγκεκριμένες. Μην βιάζεστε στις επιλογές σας. Προσέχετε ποιους βάζετε στην ζωή σας, γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά να το μετανιώσετε.

    Ιχθύς

    Φαίνεται ότι μπορείτε να καταγράψετε μια σπουδαία νίκη στο εργασιακό σας περιβάλλον! Αν μη τι άλλο, θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Για κάθε ενδεχόμενο όμως έχετε και τον νου σας, γιατί υπάρχουν πολύ εκεί έξω που εκτιμούν τα προσόντα σας και θα ήθελα την συνεργασία μαζί σας…

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε επίσης:

    X Factor: Το 4ο live show έρχεται την Κυριακή 19 Ιουνίου, στις 21:00 στο MEGA

    Τάσος Νούσιας: Με αδίκησε η ιστορία που είπα όχι στις Άγριες Μέλισσες



    ΣΧΟΛΙΑ