• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 10 Οκτωβρίου

    • NewsRoom
    ζώδια


    Του Κωνσταντίνου Ντότα

    Έντονη επιθυμία για μια αληθινή αγκαλιά.

    Κριός

    Συναισθηματική ημέρα η σημερινή. Το σπίτι, η οικογένεια, η ιδιωτική σας ζωή έρχονται στο προσκήνιο, ζητώντας την προσοχή σας σήμερα.

    Ταύρος

    Η επικοινωνία έχει ζεστασιά και θέρμη σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και εκτιμάτε. Η ανανέωση είναι παρούσα σε πολλούς τομείς.

    Δίδυμοι

    Θέματα αξιών και ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα έχει η σημερινή ημέρα για εσάς. Το μόνο εμπόδιο στην θετική έκβαση θα μπορούσε να είναι η χαμηλή αυτοεκτίμηση ή/και αυτοπεποίθηση για κάτι που ασχολείστε αυτή την στιγμή. Εστιάστε στις ικανότητές και τα ταλέντα σας.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι 4 μεγαλύτεροι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου

    Καρκίνος

    Η επικοινωνία σε όλους τους τομείς μπορεί να γίνει καλύτερη σήμερα και να βοηθηθείτε ώστε να λυθούν, μέσω διαλόγου, τυχόν προβλήματα είτε στο φιλικό είτε στον επαγγελματικό τομέα.

    Λέων

    Σήμερα χρειάζεται να προχωρήσετε το πρόγραμμα σας πιο χαλαρά. Το βάρος στους ώμους σας μπορεί να είναι πιο έντονο γι’ αυτό χρειάζεται να ξεκουράσετε το μυαλό σας, κυρίως από σκέψεις.

    Παρθένος

    Μια απελευθερωτική τάση έχει η σημερινή ημέρα για εσάς, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Ελάτε κοντά με φίλους και ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε.

    Ζυγός

    Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας παίρνουν χρόνο από το πρόγραμμα σας και κυρίως από τις σκέψεις σας. Σήμερα μπορείτε να φτάσετε το στόχο σας μέσα από την ευγένεια, την γενναιοδωρία και την αρμονία που τόσο καλά γνωρίζετε πώς να την φέρετε στην ζωή σας.

    Σκορπιός

    Δημιουργικά συναισθήματα μπορούν να κινητοποιηθούν σήμερα στις καθημερινές σας εργασίες και να αναδείξουν όχι μόνο τα ταλέντα σας αλλά και την αποτελεσματικότητά σας.

    Τοξότης

    Η εμπιστοσύνη, η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι σημαντικές καταστάσεις οι οποίες μπορούν αυτή την στιγμή να έρθουν στην ζωή σας. Μέσα από την αυθεντικότητά σας καθώς και την διαίσθηση σας μπορείτε να προσελκύσετε τα όνειρα σας.

    Αιγόκερως

    Η ανάγκη να ζήσετε μια περιπέτεια, κάτι διαφορετικό από τα δεδομένα είναι σημαντική όχι μόνο για να πάρετε στιγμιαία ικανοποίηση, αλλά γιατί μέσα από αυτή την διαδικασία, θα αποφορτιστείτε και θα νιώσετε πολύ καλύτερα και σε ζητήματα που σας απασχολούν στο σπίτι ή την εργασία σας.

    Υδροχόος

    Η επικοινωνία σήμερα είναι ευχάριστη και μπορείτε να πάρετε ικανοποίηση. Η ασφάλεια είναι σημαντική αυτή την στιγμή την ζωή σας και μπορείτε να δράσετε αποτελεσματικά προς αυτή την κατεύθυνση

    Ιχθύες

    Η εσωτερική σας δύναμη και η πίστη στις ικανότητές σας είναι το κλειδί της ημέρας. Κρατήστε την αισιοδοξία σας ψηλά και είναι σίγουρο πως μπορείτε σήμερα να αφήσετε την διαίσθηση σας να είναι ο καθοδηγητής σας.

    Πηγή: Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ