• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

    • NewsRoom
    Ζώδια

    Ζώδια


    Πώς θα εξελιχθεί η σημερινή μέρα, σύμφωνα με το ζώδιό σου;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Η προσαρμοστικότητα είναι αρωγός της ημέρας.

    Κριός

    Δεν είναι πολύ καλή ημέρα για συναισθηματισμούς. Ενδέχεται να σας κρατήσουν πίσω από κάτι που πραγματικά θέλετε και πρέπει να γίνει.

    Ταύρος

    Σήμερα μπορεί να μην έχετε όρεξη για πολλές ενέργειες οι οποίες έχουν ρεαλιστικό χαρακτήρα. Η ανάγκη να μείνετε με τον εαυτό σας θα πρέπει να γίνει σεβαστή από το περιβάλλον σας.

    Δίδυμοι

    Σήμερα υπάρχει η τάση να θελήσετε να μείνετε μόνη/ος ή να επικοινωνήσετε μόνο με τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας. Καλό θα ήταν να σεβαστείτε αυτή την ανάγκη σας.

    Καρκίνος

    Σήμερα μπορείτε να προσεγγίσετε τα πράγματα περισσότερο αντικειμενικά. Η σταθερότητα είναι σημαντική στα βήματά σας καθώς και η δυναμική που βάζετε στα εγχειρήματα που ασχολείστε.

    Λέων

    Η δημιουργική σας φαντασία είναι πολύ έντονη σήμερα και μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε. Αφεθείτε στην ροή που σας οδηγεί η διαίσθησή σας.

    Παρθένος

    Ένας σχετικός επανέλεγχος σε κάτι που ασχολείστε αυτή την στιγμή θα είναι απαραίτητος. Δώστε χώρο στην διαίσθησή σας να σας οδηγήσει.

    Ζυγός

    Αλλαγές λαμβάνουν χώρα σήμερα κυρίως σε επαγγελματικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να μείνετε στην ρεαλιστική πλευρά των πραγμάτων.

    Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που λατρεύουν να προκαλούν τσακωμούς

    Σκορπιός

    Η επιτυχία σήμερα έρχεται μέσα από το μοίρασμα και την ανοιχτή σας ματιά. Θα έρθει ανακούφιση εάν εστιάσετε σήμερα σε κάτι που έχει ένα συλλογικό όφελος.

    Τοξότης

    Υπερβολικά συναισθήματα μπορεί να μπλοκάρουν την θετική ροή σήμερα γιαυτό καλό θα ήταν να εστιάσετε μόνο σε ότι είναι σημαντικό και έχει αξία για εσάς στο σήμερα της ζωής σας.

    Αιγόκερως

    Η ανάγκη για δόμηση είναι έντονη σήμερα και δίνεται η ευκαιρία μέσα από συνεργασία με άλλους ανθρώπους να φτάσετε πιο γρήγορα στον στόχο σας.

    Υδροχόος

    Ο ανταγωνισμός είναι υπαρκτός αλλά με κάποιον τρόπο είστε σε πλεονεκτική θέση. Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και προχωρήστε κατά περίπτωση.

    Ιχθύες

    Ευκαιρίες δίνονται σήμερα συναισθηματικού χαρακτήρα. Επικοινωνήστε τα συναισθήματά σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε και χαίρεστε να είναι κοντά σας.

    Πηγή: portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ