• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

    ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια; Ποιοι τομείς επηρεάζονται;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες με τον καλύτερο τρόπο…

    Κριός

    Ημέρα διαπραγμάτευσης για εσάς σε ότι αφορά τις αξίες σας. Είτε αφορά ένα προσωπικό σας ζήτημα ή οικονομικό θέμα υπερασπιστείτε την θέση σας με σταθερότητα.

    Ταύρος

    Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες στοχεύουν στην προβολή των ταλέντων και ικανοτήτων σας. Είναι στιγμή να δείξετε την αξία σας.

    Δίδυμοι

    Υπάρχει ένα άτομο στον κύκλο σας στον οποίο μπορείτε να υπολογίζετε στη βοήθεια του γιατί είναι άξιο εμπιστοσύνης.

    Καρκίνος

    Ειδήσεις έρχονται τις οποίες θα πρέπει να ζυγίσετε και να ταξινομήσετε. Πάντα με γνώμονα τις βαθύτερες επιθυμίες σας και την ανάγκη να νιώσετε σταθερότητα.

    Λέων

    Επαγγελματικά θέματα σήμερα μπορείτε να τα εξετάσετε περισσότερο αντικειμενικά. Η ρεαλιστική ματιά θα σας βοηθήσει να σταθείτε καλύτερα απέναντι σε διλλήματα.

    Παρθένος

    Σήμερα η πίστη σε μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη είναι σημαντική. Ανεξάρτητα εάν οι εξωτερικές συνθήκες δυσκολεύουν αυτή την εξέλιξη, δείξτε υπομονή.

    Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που δεν αντέχουν τη χαλαρή συζήτηση

    Ζυγός

    Οικογενειακά ζητήματα έρχονται στο τραπέζι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα σας προβληματίσουν. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση είναι σημαντικό να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερά συναισθήματα σας και τις αξίες που έχετε ώστε να βγείτε από κάποιο τυχόν δίλλημα.

    Σκορπιός

    Εάν σήμερα θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση είναι καλή ημέρα. Αυτό σημαίνει πως ότι και αν αποφασίσετε είναι σίγουρο πως θα έχετε σκεφτεί όλες τις παραμέτρους.

    Τοξότης

    Σήμερα μπορείτε να προσεγγίσετε κάτι ή κάποιον στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία και να μπορέσετε να φέρετε ανάπτυξη. Επίσης η βοήθεια που μπορεί να λάβετε από κάτι ή κάποιον θα είναι σημαντική.

    Αιγόκερως

    Το θάρρος και η επινοητικότητα είναι ιδιότητες οι οποίες θα είναι πολύ ενεργές και χρήσιμες σήμερα σε κάτι που ασχολείστε και θέλετε να ολοκληρώσετε ή θέλετε να τελειοποιήσετε.

    Υδροχόος

    Σήμερα προσπαθήστε να είστε εξυπηρετική/ός και ανοιχτή/ός σε ότι αφορά το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή. Δώστε την ευκαιρία σε ένα άτομο να εκφράσει τις επιθυμίες ή τις ανάγκες του.

    Ιχθύες

    Η επικοινωνία σήμερα θα σας βοηθήσει σε κάτι που θέλετε να φέρετε εις πέρας. Οι ικανότητές και δεξιότητές σας θα είναι τα κύρια στοιχεία που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Πρεμιέρα με εντυπωσιακή πρωτιά για τη Φάρμα με τον Σάκη Τανιμανίδη

    Εριέττα Κούρκουλου: Η σχέση της με τον σύζυγό της και η επιθυμία της να γίνει μητέρα

    Άγριες Μέλισσες: Ξεκινάει η δίκη της Ελένης εναντίον του Βόσκαρη – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 15-18/3



    ΣΧΟΛΙΑ