• LIFE&STYLE

    Εριέττα Κούρκουλου: Η σχέση της με τον σύζυγό της και η επιθυμία της να γίνει μητέρα

    • NewsRoom

    Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση και Βύρωνας Βασιλειάδης


    Άγνωστες πτυχές της ζωής της και κρυφές της επιθυμίες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση μέσω Instagram.

    Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου απάντησε σε ερωτήσεις που της έκαναν οι ακόλουθοί της τόσο για την ίδια όσο και για τον άντρα της ζωής της, τον Βύρωνα Βασιλειάδη.

    Η 28χρονη κοπέλα, η οποία παντρεύτηκε το περασμένο καλοκαίρι στη Μύκονο, εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ότι θα ήθελε πολύ να γίνει μητέρα.

    Όπως έγραψε, γνωρίστηκε με τον Βύρωνα Βασιλειάδη, στον στίβο της Βουλιαγμένης και οι αγαπημένοι τους προορισμοί είναι τα Κουφονήσια και η Πάρος. Το τρέξιμο αποτελεί την αγαπημένη τους ρουτίνα, ενώ μετά τη γνωριμία τους και οι δύο έγιναν vegan κάνοντας μαζί αυτή τη μεγάλη αλλαγή.

    «Δεν ήταν vegan, αλλά ούτε κι εγώ όταν τον γνώρισα. Κάναμε μαζί την αλλαγή και σεβάστηκε από την πρώτη στιγμή την επιλογή μου να μην τρώω κρέας. Σύντομα ακολούθησε κι εκείνος. Εκείνος τρώει ακόμα ψάρι, περίπου μία φορά τον μήνα», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

    Ακόμα, δε δίστασε να αναφερθεί και στο bullying που δέχτηκε στην παιδική της ηλικία:

    «Στην Ελλάδα κάθε παιδάκι που είναι διαφορετικό δέχεται bullying. Στο κολέγιο ειδικά πέρασα πολύ άσχημα και νομίζω φταίει η νοοτροπία των γονέων που πάνε εκεί τα παιδιά τους», έγραψε ενώ σε άλλη ερώτηση συμπλήρωσε: «Εγώ το αντιμετώπισα με σιωπή. Νομίζω ότι το πιο σημαντικό είναι να μιλάνε τα παιδιά στους γονείς τους. Εγώ έφτασα 13ων ετών για να μιλήσω και με άλλαξε σχολείο η μητέρα μου».

    Διαβάστε επίσης:

    Γέννησε η Πίπα Μίντλετον

    Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση εξακολουθεί να στηρίζει τα αδέσποτα της χώρας

    Εριέττα Κούρκουλου, Μαριάννα Λάτση και Άλκης Κούρκουλος μαζί σε εκδήλωση – αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο



    ΣΧΟΛΙΑ