• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

    Ζώδια

    Ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας!

    Κριός

    Στα αισθηματικά θα επανέρθει επανασύνδεση με σχέση από το παρελθόν. Προσοχή όμως στις εντάσεις. Αποφύγετε περιττές σπατάλες και έξοδα.

    Ταύρος

    Μπερδεμένοι νιώθετε σήμερα. Θα δεχθείτε όμως απρόσμενες προτάσεις και σωτήριες λύσεις δεν θα αργήσουν να βρεθούν. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες!

    Δίδυμοι

    Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα, που με κόπο είχατε ανοίξει, και θα το μετανιώσετε πικρά στο μέλλον

    Καρκίνος

    Η αρνητική στάση του συντρόφου σας ίσως σας γεμίσει με ανασφάλειες και άγχος. Κάντε υπομονή, τα πράγματα θα καλυτερεύσουν πολύ σύντομα.

    Λέων

    Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε αισθηματικό δεσμό. Πριν αφεθείτε σε κάτι τέτοιοι σκεφτείτε την ευθύνη που θα αναλάβετε αργότερα. Προσοχή στη διατροφή σας!

    Παρθένος

    Ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση.

    Ζυγός

    Τα άστρα ευνοούν τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Προγραμματίσετε λοιπόν εξόδους ψυχαγωγίας και μικρές αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν τα αισθηματικά σας.

    Σκορπιός

    Νέες ευκαιρίες και προτάσσεις θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.

    Τοξότης

    Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και σας υπόσχονται, ότι η δουλειά σας δεν θα αργήσει να αμειφθεί. Ψυχικά θέλετε να είστε ελεύθεροι αλλά και ερωτευμένοι!

    Αιγόκερως

    Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους, κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

    Υδροχόος

    Νιώθετε απεριόριστο ερωτισμό που σας κλείνει τα μάτια και κινδυνεύετε να απορρίψετε όλες τις άλλες σχέσεις σας. Ελέγξτε τον συναισθηματισμό σας, εκλογικέψτε τις καταστάσεις

    Ιχθείς

    Κάποιο άτομο της οικογενείας έχει ανάγκη της προσοχή σας, παρόλο που εσείς έχετε άλλα σχέδια για την σημερινή ημέρα.



    ΣΧΟΛΙΑ