• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

    • NewsRoom
    ζώδια


    Πώς θα είναι η σημερινή ημέρα για κάθε ζώδιο; Τι μαρτυρούν τα άστρα;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Μην βιαστείτε να εκφράσετε τις απόψεις σας, προσπαθήστε να αποφύγετε παρεξηγήσεις. Η στάση σας θα περάσει από κριτική.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Ερωτική διάθεση και ερωτικό κλίμα μέσα στην δουλειά ή μέσα από νέες επαγγελματικές γνωριμίες. Άκρως ερωτική η μέρα αυτή!

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Πριν αφεθείτε σε κάτι τέτοιο, μελετήσετε τα δεδομένα προσεκτικά. Υπάρχει επίσης και ο ανάδρομος Ερμής, που δεν εγγυάται μακροβιότητα…

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Θα πρέπει να προσέξετε σήμερα ό,τι έχει σχέση με τα χρήματα και το πορτοφόλι σας. Αποφύγετε σύναψη συμφωνιών, καθώς και περιττά έξοδα υπό μορφή ψυχοθεραπείας…

    ΛΕΩΝ

    Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθετε αργότερα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Φερθείτε με ρεαλισμό και αφήστε στην άκρη τις ανώφελες απαισιοδοξίες. Κάποια γεγονότα στον αισθηματικό τομέα προβλέπονται να σας χαλάσουν τη διάθεση.

    ΖΥΓΟΣ

    Αρκετά δύσκολη η σημερινή μέρα… Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή, ακόμα και για το παραμικρό σας βήμα. Μη δείχνετε ανοιχτά τις αντιθέσεις σας και μην παραμελείτε την υγεία σας.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Αν παρασυρθείτε σε διαπληκτισμούς, σύντομα θα το μετανιώσετε. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων! Μπορεί να συναντήσετε μικροεμπόδια στον εργασιακό τομέα.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Λογική ή συναίσθημα;  Μην πιέζεστε να απαντήσετε… Δεν έχουν όλες οι ερωτήσεις απαντήσεις.. Αφήστε την ημέρα να σας παρασύρει και να οδηγήσει εκεί που το σύμπαν θέλει να βρεθείτε!

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Τα αστέρια σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας σήμερα! Προσοχή στα ποτά και τα ξενύχτια.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Στον αισθηματικό τομέα, σας περιμένουν εκπλήξεις. Καινούργιες γνωριμίες από το φιλικό σας περίγυρο. Προοπτικές οικονομικής ανόδου στον επαγγελματικό τομέα.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες γνωριμίες, που μπορεί να αποδειχτούν χρήσιμες στο μέλλον. Αποδεχτείτε προτάσεις για κοινωνικές επαφές.



    ΣΧΟΛΙΑ