• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα άστρα; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σήμερα. Αφήστε τις σκληρότητες και πλησιάστε τον σύντροφό σας. Άκρως συναισθηματική η σημερινή μέρα, ευνοούνται οι σχέσεις, ενώ υπάρχει αρμονία στον εργασιακό σας χώρο.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Μπορεί να οδηγηθείτε σε υπερβολές συναισθηματικής φύσης σήμερα, καθώς ωραιοποιείτε καταστάσεις στο μυαλό σας! Προσγειωθείτε, όμως, γιατί κινδυνεύετε με ανώμαλη προσγείωση στο μέλλον…

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η ψυχαγωγία και οι σχέσεις είναι στα φόρτε τους σήμερα! Για τους ερωτευμένους, η μέρα θα φέρει ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Μην οξύνετε τα πράγματα και μη διαφωνείτε. Προσπαθήστε να διορθώσετε καταστάσεις και δείξτε την αγάπη και αφοσίωσή σας στο ταίρι σας. Με λίγη προσοχή, θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα, αρκεί να μη βιάζεστε.

    ΛΕΩΝ

    Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, αναζητήστε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, που θα αποβούν μοιραίες αργότερα.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Βρίσκεστε και πάλι σε εσωτερική ένταση, που ταράζει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Από την εξέλιξη των σχέσεών σας με τον σύντροφό σας, ενδέχεται να μείνετε δυσαρεστημένοι σήμερα.

    ΖΥΓΟΣ

    Αν σας έλειψε η ψυχαγωγία, αναπληρώστε την σήμερα που η ατμόσφαιρα είναι κάπως πιο χαλαρή. Περάστε μια χαλαρή βραδιά με τα υπόλοιπα άτομα του σπιτιού.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση μια συνάντηση ή μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελός σας γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα ό,τι πρέπει να πείτε ή να
    κάνετε.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο, αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις και φερθείτε με διπλωματία.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Μην κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων. Ασχοληθείτε με δημόσιες σχέσεις και κοινωνικά. Μην ξοδεύετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα πρέπει.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Τα άστρα θα είναι ευνοϊκά μαζί σας. Φλερτ και καινούργιες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Δεν μπορείτε, όμως, να βασίζεστε στο ενδεχόμενο δημιουργίας μια νέας σχέσης, τουλάχιστον προς το παρόν…

    ΙΧΘΕΙΣ

    Ασχοληθείτε με την εργασία και τα οικονομικά σας κατά κύριο λόγο. Με τα εμπεριστατωμένα επιχειρήματα σας θα μπορέσετε να πείσετε συνεργάτες ή συνεταίρους και θα αποφασίσουν να βασιστούν πάνω σας.



    ΣΧΟΛΙΑ