• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Τι κέφια έχουν σήμερα οι πλανήτες; Πώς θα είναι η ημέρα για κάθε ζώδιο;

    Από την Αλίντα Κανάκη

    ΚΡΙΟΣ

    Τα άστρα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη ευελιξία και διπλωματία στη πορεία που έχετε χαράξει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι έχετε την διάθεση να τους κάνετε…

    ΤΑΥΡΟΣ

    Σήμερα έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, γιατί κάτι χαρμόσυνο θα συμβεί στον γάμο ή τις συνεργασίες σας. Μην μένετε αδρανείς από ανούσιες ανασφάλειες.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Ξαφνικές γνωριμίες σας οδηγούν σε άλλα περιβάλλοντα δράσης. Το θηλυκό στοιχείο πολύ έντονο, νέες ερωτικές γνωριμίες  για τους άντρες και  επαγγελματικές γνωριμίες για τις γυναίκες.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Η τύχη είναι τώρα πια με το μέρος σας. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελός σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα.

    ΛΕΩΝ

    Τα άστρα σας χαμογελούν σήμερα. Η διάθεσή σας είναι καλύτερη και οι πιθανότητες να καλυτερεύσουν τα πράγματα με το σύντροφό σας είναι περισσότερες.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Κάντε μια ενδοσκόπηση. Ίσως κάποιοι από τους στόχους σας χρειάζονται αναθεώρηση. Τα όρια για δράση θα είναι στενά σήμερα.

    ΖΥΓΟΣ

    Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τη γνώμη των άλλων. Μόνο μπερδέματα και έριδες θα δημιουργήσετε, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Προσοχή στην ένταση και τη νευρικότητα που θα σας δημιουργήσουν συνάδελφοι και προϊστάμενοι σήμερα. Αποφύγετε λογομαχίες!!!

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Έχετε συσσωρεύσει μεγάλη κούραση. Το πλανητικό σύστημα σήμερα είναι αρκετά πιεστικό. Μια οικονομική απογοήτευση θα σας γεμίσει με εντάσεις.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Εσωτερική ένταση, που θα σας φέρει εκνευρισμό και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις στον τρόπο που λαμβάνετε τις πληροφορίες από τους τρίτους. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας και την αισιοδοξία σας.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Το πλανητικό σύστημα θα σας φέρει συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και εκρήξεις θυμού, λόγω των πολλαπλών εμποδίων, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Λάθη του παρελθόντος στη σχέση σας με αγαπημένα πρόσωπα ξεκαθαρίζουν άμεσα. Τα άστρα σας χαρίζουν βοήθεια και συμπαράσταση από το φιλικό περιβάλλον σας.



    ΣΧΟΛΙΑ