• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις


    Πώς ξεκινά η εβδομάδα, σύμφωνα με το κάθε ζώδιο; Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

    Σταθείτε σε ό,τι σας δίνει χαρά και ευχαρίστηση…

    Κριός

    Ευκαιρία σήμερα να έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας. Χωρίς τάση επικριτικής και στενάχωρες καταστάσεις.

    Ταύρος

    Οι δυσκολίες υπάρχουν αλλά είναι στο χέρι σας σήμερα εάν θα σταθείτε σε ότι σας δυσκολεύει ή σε ότι μπορεί να προχωρήσει με επιτυχία.

    Δίδυμοι

    Η ανάγκη να χαρείτε και να είστε πρωτοπόρος σήμερα θα είναι έντονη. Αποφύγετε τον δύσκολο δρόμο και έχετε εμπιστοσύνη τους ανθρώπους που είναι κοντά σας.

    Καρκίνος

    Είναι στο χέρι σας εάν θα σταθείτε σε ότι σας ενώνει με τον άλλον ή σε ότι σας χωρίζει. Δώστε χώρο στην αγάπη και την συμφιλίωση.

    Λέων

    Η επικοινωνία είναι καλή σήμερα αρκεί να μην χρονοτριβήσετε σε λεπτομέρειες οι οποίες δεν θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παρακάτω.

    Παρθένος

    Η ένωση της αγάπης, της φιλίας είναι σημαντικές αξίες ειδικά σήμερα. Ασχοληθείτε μόνο με ότι εμπεριέχει αυτές τις έννοιες σήμερα.

    Διαβάστε επίσης: Τα 3 ζώδια που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη

    Ζυγός

    Αλλαγές συμβαίνουν αυτή την περίοδο και σήμερα μπορείτε να βάλετε ακόμη ένα δημιουργικό λιθαράκι προς αυτή την κατεύθυνση, αρκεί να μην σταθείτε σε μικρά και ασήμαντα πράγματα.

    Σκορπιός

    Μια ονειρική κατάσταση εξάπτει την φαντασία σας σήμερα, ωστόσο τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι παροδικά ή απατηλά. Προχωρήστε με αυτό το δεδομένο.

    Τοξότης

    Σήμερα θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία σας δίνεται σε κοινωνικό επίπεδο και επαφή με ομοϊδεάτες που μπορούν να σας στηρίξουν.

    Αιγόκερως

    Σήμερα χρειάζεται μαεστρία στο πως θα χειριστείτε τα θέματα γύρω σας. Είτε αφορά επαγγελματικά είτε προσωπικά ζητήματα κρατήστε την αντικειμενική σας ματιά σταθερή.

    Υδροχόος

    Το θάρρος και η επινοητικότητά σας είναι οι ιδιότητες οι οποίες θα φανούν χρήσιμες σήμερα σε ότι και εάν έχετε αποφασίσει να κάνετε.

    Ιχθύες

    Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Σταθείτε σε ότι είναι σημαντικό και δείξτε την γενναιοδωρία  και την καλοσύνη σας.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Άγριες Μέλισσες: Το δίλημμα της Ανέτ και η ανακοίνωση του Νικηφόρου – Οι περιλήψεις για 29/3-1/4

    Τζίνα Αλιμόνου: Το μυστικό κατά των ραγάδων (video)

    Εξιτήριο πήρε η Μαρίνα Πατούλη – «Όσα μας χάραξαν τα αφήνουμε πίσω» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ