• LIFE&STYLE

    Τζίνα Αλιμόνου: Το μυστικό κατά των ραγάδων (video)

    Τζίνα Αλιμόνου


    Το δικό της μυστικό για την καταπολέμηση των ραγάδων αποκαλύπτει η Τζίνα Αλιμόνου, μέσα από βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube.

    Η Τζίνα Αλιμόνου, η οποία μέσα από το κανάλι της μοιράζεται χρήσιμες συμβουλές για ένα υγιές lifestyle, μιλάει σε ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεό της για τις ραγάδες και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τις προλάβουμε ή να τις βελτιώσουμε.

    Αρχικά, το εντυπωσιακό μοντέλο τονίζει ότι σημαντικός παράγοντας για τη μείωση της όψης των ραγάδων είναι η καλή ενυδάτωση του οργανισμού και η σωστή διατροφή, η οποία θα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά (τα οποία βρίσκουμε στα πράσινα φυλλώδη λαχανικά), βιταμίνη C (στα εσπεριδοειδή, στα φρούτα του δάσους, στο μπρόκολο κ.ά), βιταμίνες του συμπλέγματος B12 (στα αβγά, στο ψάρι, στο αβοκάντο, στα δημητριακά ολικής άλεσης, στα καρότα και στο πεπόνι), βιταμίνη E (στα αβγά, το αβοκάντο, τα φυτικά έλαια).

    Επίσης, πολύτιμο είναι και το σελήνιο, το οποίο διατηρεί υψηλά τα επίπεδα ελαστίνης στο δέρμα και το βρίσκουμε στα brazilian nuts, το κρέας, το ψάρι και το καστανό ρύζι.

    Στη συνέχεια, δίνει τη συνταγή για τη δημιουργία ενός θεραπευτικού σπιτικού λαδιού, το οποίο είναι αποτελεσματικό κατά των ραγάδων. Όπως η ίδια δήλωσε, το συγκεκριμένο το χρησιμοποιούσε και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Τζίνα Αλιμόνου: Η μυστική συνταγή για φυσικό μπότοξ χωρίς ενέσιμα (video)

    Τζίνα Αλιμόνου: Η αλλαγή στα μαλλιά της

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 28 Μαρτίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ