• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

    • NewsRoom
    Ο ζωδιακός κύκλος - Ζώδια

    Ο ζωδιακός κύκλος


    Πώς ξεκινά η νέα εβδομάδα, σύμφωνα με τα ζώδια;

    Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

    Κριός

    Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και σύγχυσης συναισθημάτων, που θα σας κάνουν να νιώσετε ευαίσθητοι, και μια τάση να προσφέρετε. Θα σας διακατέχει όμως και μια πνευματική διαύγεια και θα καταπλήξετε τους γύρω σας. Η κριτική σας θα κερδίσει την προσοχή των γύρω σας και θα σας ανοίξει δρόμους για ανταλλαγή απόψεων πάνω σε επαγγελματικά θέματα.

    Ταύρος

    Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα. Κάποιες συναντήσεις και επαφές ίσως να μην σας ευνοούν σήμερα! Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων σε επαγγελματικά θέματα, εάν δεν τις έχετε επεξεργαστεί στο έπακρο… Μια μικρή έκπληξη κρύβει η μέρα αναφορικά με τα οικονομικά σας. Ίσως να πρόκειται για ένα ανέλπιστο μπόνους.

    Δίδυμοι

    Απαιτήσεις και επιθυμίες που τις διακρίνει η υπερβολή, θα φέρει η μέρα σήμερα! Βρείτε κάποια εργασία, με την οποία θα βγάλετε όλο τον κρυμμένο δυναμισμό σας. Έλεγξε το θυμό σας όσο γίνεται. Αναπτέρωση του ηθικού θα υπάρξει, μετά από ένα τηλεφώνημα, μια επίσκεψη ή ένα ραντεβού. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να αποφύγετε στόχους χωρίς αξία.

    Καρκίνος

    Συνειδητοποιείτε ότι η σχέση σας δεν έχει την ίδια φρεσκάδα πια και η επαφή με το ταίρι σας έχει αρχίσει να φθίνει. Εάν σημαίνει κάτι για σας, αγωνιστείτε για να την αναζωογονήσετε… Ένα συναίσθημα αποξένωσης και μοναξιάς ίσως να σας βαραίνει, σαν να σας απαρνήθηκαν ξαφνικά όλοι… Μην κλείνεστε στον εαυτό σας, αλλά βρείτε κάποιον φίλο ή γνωστό να μιλήσετε ή να βγείτε έξω.

    Λέων

    Αποφύγετε τις ορθολογιστικές σκέψεις κατά τη διάρκεια της μέρας και μάθετε να σέβεστε τα συναισθήματα των γύρω σας, που προς στιγμή μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ισορροπημένοι συναισθηματικά. Αναφορικά με τα συναισθηματικά σας, εάν είστε μόνοι και αναζητάτε το άλλο σας μισό, μην απογοητεύεστε εύκολα από μια γνωριμία, γιατί μπορεί να κρύβεται κάτω από το προσωπείο το άτομο των ονείρων σας. Οι βραδινές ώρες προφέρονται γενικά για ευχάριστες στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

    Παρθένος

    Έχετε συνήθως σωστή κρίση, επειδή είστε από τα άτομα που έχουν την δυνατότητα να αντιλαμβάνεστε την συνολική εικόνα του προβλήματος. Σήμερα όμως κινδυνεύετε από την συναισθηματικό σας να πάρετε λάθος δρόμο… Φανείτε ανοιχτοί στους κοντινούς σας ανθρώπους και μην διστάζετε να ζητήσετε την βοήθεια τους, εάν την χρειάζεστε. Άλλωστε, ζητώντας βοήθεια, δίνετε στα άτομα που σας αγαπούν την ευκαιρία και την δυνατότητα της προσφοράς.

    Ζυγός

    Κάποιο άτομο στον εργασιακό χώρο θα προσπαθήσει να σας μειώσει και να σας προσβάλει, κινούμενο καθαρά από αισθήματα ζηλοφθονίας απέναντι σας. Μην του δίνετε σημασία, το περιστατικό είναι ανάξιο λόγου. Μια μικρή κόπωση όμως που ενδεχομένως να αισθανθείτε δεν θα πρέπει να την αγνοήσετε. Ο οργανισμός σας χρειάζεται ξεκούραση. Ελαφρώστε το πρόγραμμα σας από υποχρεώσεις και χαλαρώστε

    Σκορπιός

    Οι εξελίξεις στο εργασιακό σας περιβάλλον είναι θετικές και τα πρώτα απτά αποτελέσματα της σκληρής σας δουλειάς δεν θα αργήσουν να φανούν. Κάτι σημαντικό που είχατε αναλάβει στον εργασιακό τομέα κοντεύει να ολοκληρωθεί. Διατηρείστε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους ή συνεργάτες σε αρμονικό επίπεδο για να μην σας βγάλουν άλλου είδους προβλήματα από την πορεία σας.

    Τοξότης

    Ένα σημαντικό μάθημα ζωής θα λάβετε σήμερα από ένα άτομο του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Στηρίξτε όποιον έχει ανάγκη της βοήθειας σας και θέστε στην υπηρεσία του γενικού συμφέροντος τις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αισθηματικά αισθάνεστε πληγωμένοι από τον ερωτικό σας σύντροφο και υψώνετε τείχη γύρω σας για να προστατευτείτε. Αυτό όμως δεν θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Επενδύστε σε μια ειλικρινή συζήτηση…

    Αιγόκερως

    Ενσκήψτε με μητρικό ή πατρικό συναίσθημα στα προβλήματα των γύρω σας, γιατί αλλιώς θα σας ξεφύγει η κατάσταση από τον έλεγχο, με τα νεύρα που θα έχετε. Οι προσδοκίες και φιλοδοξίες σας ξεπερνούν κατά πολύ κάθε ρεαλιστική προοπτική! Προσγειωθείτε και ανασκουμπωθείτε! Δεν είναι καιρός για αρχομανίες και υπερφίαλες συμπεριφορές.

    Υδροχόος

    Είναι σημαντικό όλες οι δραστηριότητες της ημέρας να φέρουν ένα ποιοτικό και παραγωγικό αποτέλεσμα. Οι προσωπικές σας ανεπάρκειες δεν είναι ευπρόσδεκτες στις διαπροσωπικές σας υποθέσεις. Εάν ξεκινήσετε μια σοβαρή συζήτηση, μην τη διακόψετε με φτηνές δικαιολογίες, προκειμένου να αναβάλετε το τελικό αποτέλεσμα, εάν δεν σας «βγαίνει» όπως το περιμένατε. Τα οικονομικά σας υπόσχονται επίσης κάποια θετικά νέα, με μια πιθανή μικρή αύξηση στο εισόδημα σας.

    Ιχθύς

    Το κύριο μέλημα σας σήμερα πρέπει να είναι η αναζήτηση νέων συμμάχων! Πιθανώς το ταίρι σας να εμπλακεί ενεργά και στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Ένας άλλος στόχος μπορεί να είναι η φροντίδα της προσωπικής σας εμφάνισης. Είναι πιθανό να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση. Μέχρι το βράδυ ωστόσο η ενέργειασας θα αισθανθείτε να σας εγκαταλείψει, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε απάθεια.

    Πηγή: alindakanaki.gr

    Διαβάστε επίσης:

    O Αργύρης Πανταζάρας στέλνει μήνυμα στους άνδρες που θέλουν να γίνουν μπαμπάδες

    Θεσσαλονίκη: Ο Γιώργος Μαζωνάκης μαγείρεψε με τον «Άλλο άνθρωπο» και μοίρασε γεύματα «αγάπης»

    Κέικ σοκολάτας από τον Άκη Πετρετζίκη



    ΣΧΟΛΙΑ