• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021

    ζώδια


    Πώς ξεκινά η νέα εβδομάδα για κάθε ζώδιο; Τι προβλέπουν τα άστρα;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Ένα καινούργιο κεφάλαιο ανοίγει σε προσωπικό ή σε επίπεδο συνεργασίας.

    Κριός

    Η δυναμική θα είναι έντονη σήμερα και μπορείτε να κάνετε τα πράγματα που θέλετε. Το μόνο που μπορεί να μπει εμπόδιο είναι η υπερβολική παρόρμησή σας.

    Ταύρος

    Αλλαγές γίνονται, κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Η ανάγκη να κάνετε πράγματα για εσάς δυναμώνει και σας ωθεί προς την εξωτερίκευση, περισσότερο από άλλες στιγμές του παρελθόντος.

    Δίδυμοι

    Βελτίωση υπάρχει αυτή την στιγμή σε κοινωνικά ζητήματα και κυρίως σε ό,τι μπορείτε να πραγματοποιήσετε μέσα από συνεργασία.

    Καρκίνος

    Επαγγελματικά θέματα μπορούν να προχωρήσουν αυτή την στιγμή, αλλά θα χρειαστεί μέτρο και πλαίσιο. Ο πολύς παρορμητισμός δεν θα είναι πάντα βοηθητικός και μπορεί να φέρει αντιπαραθέσεις.

    Λέων

    Βαθύτερη διερεύνηση μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή σε κάτι που θέλετε. Αλλαγές, ειδήσεις και εμπνεύσεις θα λειτουργήσουν βοηθητικά.

    Παρθένος

    Αυτή την στιγμή, πολλά πράγματα έρχονται στο προσκήνιο και εσείς θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες. Καλύτερα να αφιερωθείτε σε έναν μόνο στόχο, ώστε να μπορέσετε να μαζέψετε το μυαλό σας.

    Ζυγός

    Σχέσεις και συνεργασίες αυτή την στιγμή σας βοηθούν σε ένα εγχείρημα, το οποίο σχετίζεται με την προβολή σας στον κόσμο γύρω σας. Δείξτε τις ικανότητές σας.

    Σκορπιός

    Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, αλλά καλό θα ήταν να είστε προσεκτική/ός, ο φόβος να μην λειτουργήσει ως τροχοπέδη στα βήματα που θέλετε να κάνετε.

    Τοξότης

    Αρχίζει μια περίοδος που θα είναι ευκολότερο να διεκδικήσετε ό,τι δικαιωματικά σας ανήκει. Νέες γνωριμίες ή/και συνεργασίες βοηθούν στο αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε.

    Αιγόκερως

    Ένα φιλικό πρόσωπο ή μέλος της οικογένειάς σας μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά ή μεσολαβητικά αυτή την περίοδο. Έχετε το νου σας ώστε να είστε δεκτική/ός.

    Υδροχόος

    Η επικοινωνία αυτή την στιγμή μπορεί πραγματικά να φανεί πολύ χρήσιμη και να σας απογειώσει. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να είστε ευέλικτη/ος και λιγότερο παρορμητική/ός.

    Ιχθύες

    Αλλαγές μπορεί να ταράξουν λίγο την ησυχία σας αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί σας κινητοποιεί και σας σπρώχνει να κάνετε πράγματα τα οποία θα τονώσουν την αυτοεκτίμησή σας.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    «Η Φάρμα»: Συγκλόνισε ο Ερωτόκριτος μιλώντας για τον θάνατο του 11χρονου γιου του από λευχαιμία

    Η συνταγή του Άκη για ένα υπέροχο νηστίσιμο γλυκό: Πανακότα με καφέ και ρόφημα αμυγδάλου

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ