• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Πώς ξεκινά η νέα εβδομάδα για κάθε ζώδιο; Τι προβλέπουν τα άστρα;

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Η συναισθηματική ασφάλεια, αξία ανεκτίμητη.

    Κριός

    Το σπίτι, η οικογένεια, η ιδιωτική σας ζωή είναι στην πρώτη γραμμή σήμερα. Η ανάγκη να νιώσετε ασφαλής και να πάρετε στοργή θα είναι το κύριο συστατικό της ημέρας.

    Ταύρος

    Η επικοινωνία σήμερα, εάν γίνει μέσα από την καρδιά σας, θα σας βοηθήσει πολύ. Είτε αφορά σε προσωπικά σας θέματα, είτε επαγγελματικά, τα λόγια πρέπει να είναι αληθινά για να πιάσουν τόπο.

    Δίδυμοι

    Η ασφάλεια που ζητάτε να φέρετε στην ζωή σας σήμερα θα είναι στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων σας. Προχωρήστε το πρόγραμμά σας, έχοντας αυτό το δεδομένο.

    Καρκίνος

    Βοήθεια έρχεται σήμερα μέσα από ανθρώπους που σας αγαπούν και είναι κοντά σας. Κινήσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα σας ευνοούνται.

    Λέων

    Ψυχικές φορτίσεις σας φέρνουν σε επαφή κυρίως με συναισθηματικά ζητήματα. Είναι γεγονός πως θέλετε να έχετε τον έλεγχο μιας κατάστασης, ωστόσο είναι σημαντικό να αξιολογήσετε την συναισθηματική ασφάλεια που σας προσφέρει, για να προχωρήσετε αναλόγως.

    Παρθένος

    Η αξία σήμερα φαίνεται μέσα από τις πράξεις. Δώστε την βοήθειά σας σε εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

    Ζυγός

    Τα πράγματα αρχίζουν να προχωρούν σε ένα δρόμο είτε θετικό, είτε περισσότερο βατό για εσάς. Μετακινήσεις είναι μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο προσοχή λόγω των εξωτερικών δεδομένων.

    Σκορπιός

    Κάτι δημιουργικό ολοκληρώνεται αυτή την στιγμή και έχετε την τύχη με το μέρος σας. Αφεθείτε στην ροή και δράστε κατά περίπτωση.

    Τοξότης

    Ακόμη και εάν τα πράγματα δεν κυλούν όπως τα θέλετε, είναι καλή ημέρα να δράσετε προς εκεί που σας λέει η καρδιά σας ή με τους ανθρώπους που θέλετε να έχετε κοντά σας.

    Αιγόκερως

    Οι συνεργασίες ή οι προσωπικές σας σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο σήμερα για να μπορέσετε να ανανεωθείτε όπου οι καταστάσεις ή ο καιρός έχει φέρει φθορά.

    Υδροχόος

    Καθημερινά πράγματα σήμερα ζητούν την προσοχή σας και κυρίως την αγάπη σας. Η σύνεση και ο επαγγελματισμός σας δεν είναι αρκετά σήμερα, θα πρέπει να συμμετέχει και η καρδιά σας.

    Ιχθύες

    Καλή ημέρα για δράσεις και δραστηριότητες, οι οποίες μπορούν όχι μόνο να σας χαροποιήσουν, αλλά και να σας γεμίσουν με όμορφα συναισθήματα τα οποία θα σας αναζωογονήσουν.

    Πηγή: portraits.gr

    Διαβάστε ακόμη:

    Πριγκίπισσα Ευγενία: Η τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της – Αποκάλυψε το όνομά του

    Η Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε και επίσημα αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ

    Η συνταγή για τη λιχουδιά που θα σας ξετρελάνει: Γρήγορα μπισκότα με τζίντζερ

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ