• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

    • NewsRoom
    Ζώδια: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις


    Οι ιδέες και οι σκέψεις γίνονται πιο σταθερές σήμερα.

    Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

    Πώς ξεκινά η νέα εβδομάδα για κάθε ζώδιο; Τι μαρτυρούν τα άστρα;

    Κριός

    Αυτή την στιγμή μπορείτε να διαχειριστείτε με περισσότερη πρακτικότητα ζητήματα που σας απασχολούν ή οικονομικά θέματα.

    Ταύρος

    Αρχίζει μια περίοδος κατά την οποία θα μπορείτε να είστε σε καλύτερη επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες. Νέες ιδέες έρχονται να συμπληρώσουν το παζλ.

    Δίδυμοι

    Είναι καιρός να αρχίσετε να πραγματοποιείτε σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Η πρακτικότητα θα είναι αυτή που θα προστεθεί βοηθητικά στην υλοποίηση.

    Καρκίνος

    Εάν εθελοτυφλείτε σε μια κατάσταση αυτή την στιγμή, θα δείτε την αντικειμενική πλευρά, εξισορροπώντας την δυναμική γύρω σας και φέρνοντας αρμονία.

    Λέων

    Αυτή την στιγμή μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερο αργούς ρυθμούς, αλλά θα σας δώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια και καλύτερη ποιότητα.

    Παρθένος

    Αυτή την στιγμή μπορείτε να πάρετε μια κατάσταση που σας απασχολεί στα χέρια σας και να την φέρετε εις πέρας με επιτυχία.

    Ζυγός

    Το επόμενο διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε τα πράγματα από την πρακτική τους πλευρά. Η σταθερότητα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό, αποτρέποντας και απομακρύνοντας τυχόν διλλήματα.

    Σκορπιός

    Ευκαιρίες δίνονται αυτή την στιγμή στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας, για να μπορέσετε να μπείτε στην θέση του άλλου και να βρεθεί η χρυσή τομή.

    Τοξότης

    Αρχίζει μια δημιουργική φάση στην εργασία σας ή σε κάτι που ασχολείστε στην καθημερινή σας ρουτίνα και θέλετε πολύ να προχωρήσει.

    Αιγόκερως

    Ακόμη και εάν υπάρχουν εναλλαγές στην διάθεσή σας λόγω των εξωτερικών γεγονότων, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ισορροπήσετε αντίθετες μεταξύ τους καταστάσεις.

    Υδροχόος

    Θέματα σπιτιού θα μπορείτε το επόμενο διάστημα να τα διαχειριστείτε καλύτερα. Με περισσότερη ηρεμία και υπομονή, παίρνοντας ικανοποίηση.

    Ιχθύες

    Η επικοινωνία αυτή την χρονική στιγμή θα σας ικανοποιήσει. Τα μηνύματα που λαμβάνετε είναι περισσότερο σταθερά και ξεκάθαρα, καθώς και κάθε είδους επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους.

    Διαβάστε ακόμη:

    GNTM: Πώς σχολίασε ο Γιώργος Καράβας την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά

    Survivor: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ελευθερία Ελευθερίου – Ανανεωμένη και με νέο look!

    Το γλυκό του Άκη που θα σας ξετρελάνει: Στριφτή σοκολατόπιτα με καραμέλα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ