• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 14 έως 20 Δεκεμβρίου 2020)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    Από την Λίτσα Πετρίδη

    Κριός

    Η νέα εβδομάδα ξεκινά ουσιαστικά με την έκλειψη Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη, η οποία σου ζητά να αναθεωρήσεις τον τρόπο που βλέπεις, βιώνεις και αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

    Το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 17/12 περνά τον επαγγελματικό σου τομέα σε δεύτερη μοίρα κι αυτό βοήθα στη μείωση του άγχους σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως εγκαταλείπεις τους στόχους σου. Απλά κινείσαι με πιο χαλαρούς ρυθμούς και πιο προσεκτικά βήματα.

    Το πέρασμα του Δία επίσης στο ζώδιο του Υδροχόου στις 19/12 βοηθά στην υλοποίηση των στόχων σου.

    Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 σου δημιουργεί την ανάγκη για κάποια συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Η παρορμητικότητά σου όμως μπορεί να κλονίσει την ποιότητα της σχέσης με τον αγαπημένο σου για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι.

    Εσύ που είσαι μόνη, τα δώρα της Αφροδίτης από τη νέα της θέση είναι πολλά και ενδιαφέροντα αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Βάζεις τα όρια σου σε φιλικές σχέσεις και παύεις να είσαι πάντα διαθέσιμη, κυρίως για αυτούς που σε έχουν πικράνει.

    Ταύρος

    Παρελθοντικές καταστάσεις έχουν την τάση να επανέρχονται στο προσκήνιο, καθώς τις ενεργοποιεί η ηλιακή έκλειψη στις αρχές της εβδομάδας από το ζώδιο του Τοξότη. Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμη, έτσι ώστε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις περισσότερες από αυτές.

    Ο Κρόνος και ο Δίας αυτήν την εβδομάδα περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνοντας εργασιακά θέματα στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Έτσι, τα επόμενα χρόνια θα έχεις την ικανότητα να πετύχεις τους στόχους σου, δουλεύοντας βέβαια πολύ πιο σκληρά.

    Αυτή τη βδομάδα να θυμάσαι πως οι πληροφορίες που λαμβάνεις δεν είναι απόλυτα έγκυρες, για αυτό κάνε έναν προσωπικό έλεγχο προτού οδηγηθείς σε αποφάσεις.

    Μην επιτρέπεις σε τρίτα πρόσωπα να επεμβαίνουν στη συναισθηματική σου ζωή κυρίως αν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση. Η οποιαδήποτε συζήτηση θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά ανάμεσα σε σας τους δυο.

    Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη εγκαινιάζει μια νέα περίοδο για τη συναισθηματική σου ζωή πολλά υποσχόμενη.

    Δίδυμοι

    Αρκετά σημαντικά είναι τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας και φέρνουν αλλαγές στη ζωή σου. Ουσιαστικά, η εβδομάδα ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, που σε βοηθά να καταστρώσεις τα σχέδια σου και να εδραιώσεις σημαντικές σχέσεις σου.

    Η επικοινωνία στα εργασιακά είναι αυτή που χρειάζεται προσοχή, καθώς από τη μια κρύβουν και φέρνουν ευκαιρίες και από την άλλη κρύβουν και παγίδες. Απόφυγε τις εν θερμώ αποφάσεις και υπερασπίσου τα σχέδια και συμφέροντα σου διατηρώντας πάντα χαμηλούς τους τόνους.

    Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση, δώσε προσοχή σε παρελθοντικά θέματα που επανέρχονται και μην λειτουργείς τόσο κυκλοθυμικά απέναντι στον αγαπημένο σου. Διατήρησε την αρμονία και μπες το εορταστικό, χαρούμενο κλίμα που θα ενεργοποιήσει και θα επαναφέρει το παιδί που κρύβεις μέσα σου.

    Εσύ που είσαι μόνη, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 φέρνει εκπλήξεις και ευχάριστα γεγονότα. Μια παρελθοντική ή πρόσφατη γνωριμία φαίνεται να σε ενθουσιάζει και όχι αδίκως.

    Καρκίνος

    Η νέα εβδομάδα ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, κάνοντάς σε πιο υπεύθυνη στις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου.

    Η είσοδος του Κρόνο στις 17/12 και κατόπιν στις 19/12 και του Δία αντίστοιχα στο ζώδιο του Υδροχόου, εγκαινιάζουν μια νέα περίοδο για σένα, φέρνοντας στην απόλυτη προτεραιότητα σου οικονομικά και προσωπικά θέματα.

    Οργάνωσε το πρόγραμμά σου στα εργασιακά, καθώς καλείσαι να κλείσεις παλιές εκκρεμότητες, αλλά να φανείς συνεπής και στις τρέχουσες υποχρεώσεις σου. Απόφυγε τον εκνευρισμό και φρόντισε να εξοικονομήσεις μικρά ενδιάμεσα διαλείμματα, προκειμένου να διατηρήσεις τις αντοχές σου.

    Έχεις την τάση να καταπιέζεις τον ίδιο σου τον εαυτό καi, στη συνέχεια, να κατηγορείς τον αγαπημένο σου για αυτό. Διατήρησε τις ισορροπίες και φρόντισε να προσθέσεις νέες ευχάριστες δραστηριότητες στη σχέση σας.

    Εσύ που είσαι μόνη, στις 15/12 το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη αναζωπυρώνει παλιά πάθη και φέρνει νέους έρωτες.

    Λέων

    Ξεκαθαρίσματα και ανακατατάξεις φέρνει η νέα εβδομάδα, που ουσιαστικά ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη. Αρκετή δράση και ενέργεια απαιτούν οι στόχοι και τα σχέδιά σου, που το τελευταίο διάστημα ίσως και λόγω των γενικότερων συνθηκών είχαν μπει στο συρτάρι.

    Στις 17 και 19/12 αντίστοιχα ο Κρόνος και ο Δίας περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου βοηθώντας σε να κάνεις τις σωστές επιλογές έτσι ώστε να προωθηθούν τα σχέδιά σου και να επιτευχθούν οι στόχοι σου.

    Νέες εργασιακές προκλήσεις και προτάσεις είναι αρκετά δελεαστικές όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική προς τις επιλογές και δεσμεύσεις σου. Υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες που θα πρέπει να διεκπεραιωθούν μέχρι τα τέλη της χρονιάς.

    Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη σε κάνει πιο εξωστρεφή και εκδηλωτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Μικρές στιγμές έντασης απόφυγε τες και αντιμετώπισέ τες με χιούμορ.

    Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες, να διευρύνεις την κοινωνικότητα σου και να ανοίξεις την καρδιά σου προκειμένου να φιλοξενήσεις νέους έρωτες.

    Παρθένος

    Η εβδομάδα ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνοντας στο προσκήνιο οικογενειακά και προσωπικά θέματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι και να μην παρασύρεσαι από το συναίσθημα του φόβου και της ανασφάλειας.

    Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας στα εργασιακά αυξάνονται, καθώς ο Κρόνος στις 17/12 περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, δίνοντας όμως την ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Είσαι φοβερά οργανωτική και αυτό σε βοηθά στο να ελέγξεις το άγχος σου.

    Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 φέρνει έναν άλλο αέρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Περνάς ουσιαστικό χρόνο μαζί του και επινοείς νέες ευχάριστες δραστηριότητες που βοηθούν στο να περάσετε καλά έστω κι αν οι συνθήκες είναι λίγο περίεργες και προτόγνωρες.

    Εσύ που είσαι μόνη, κάποια νέα γνωριμία φαίνεται να αγγίζει την ψυχή και το μυαλό σου, κάτι που για σένα είναι απαραίτητο για να αφεθείς και να ερωτευτείς.

    Ζυγός

    Η εβδομάδα ξεκινά εξαιρετικά δυναμικά, καθώς η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη σε γεμίζει ενέργεια. Είσαι αποφασισμένη και έτοιμη να πάρεις αποφάσεις και να βάλεις ένα τέλος σε υποθέσεις που σε βασανίζουν, κυρίως σε θέματα που αφορούν στο συναίσθημα σου. Σε αυτό συμβάλει και η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου στις 17/12.

    Καιρός να απαλλαγείς από ανθρώπους που το μόνο που κάνουν είναι να σου αντλούν ενέργεια. Παρόλο που τα επαγγελματικά τα έχεις περάσει σε δεύτερη μοίρα θα πρέπει να γνωρίζεις πως κάποιες εργασιακές υποθέσεις σου δεν σηκώνουν αναβολή.

    Οργανώσου και δράσε δυναμικά καθώς όσο η χρονιά φτάνει προς το τέλος της σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς από πολλά βάρη. Στο προσκήνιο έρχονται τα προσωπικά και όσα σχετίζονται με το συναίσθημά σου. Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου, να κρατήσεις δίπλα σου ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν τον κόπο του να έχουν ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά σου.

    Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12, βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία συναρπάζει το μυαλό σου.

    Σκορπιός

    Οικονομικά ζητήματα φέρνει στο προσκήνιο η Ηλιακή έκλειψη στις αρχές της εβδομάδας στο ζώδιο του Τοξότη. Κάνε τις διαπραγματεύσεις, συναλλαγές και ρυθμίσεις σου έχοντας ήδη ρίξει μια σχολαστική ματιά στα όσα συμφωνείς ή υπογράφεις.

    Αυτή τη βδομάδα ίσως να σε απασχολήσουν εργασιακά θέματα τα οποία σχετίζονται άμεσα με τα οικονομικά και τις απολαβές σου. Στις αρχές της βδομάδας παρότι έχεις μια δυσκολία συγκέντρωσης θα πρέπει να αντιμετωπίσεις καθοριστικές καταστάσεις και συζητήσεις. Μην παίρνεις αποφάσεις αν δεν είσαι βέβαιη και για την παραμικρή λεπτομέρεια.

    Μην επιτρέψεις πιθανά στα κοινά οικονομικά με τον ερωτικό σύντροφο σου να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας. Επικεντρώσου στο συναίσθημα και όχι στις πρακτικές καθημερινές λεπτομέρειες. Οι μέρες χρειάζονται συναίσθημα, κατανόηση και στήριξη.

    Εσύ που είσαι μόνη, το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη σε οδηγεί στο να δρας και να σκέφτεσαι επιπόλαια. Μην ενθουσιάζεσαι από λόγια και υποσχέσεις που έχεις ξανακούσει.

    Τοξότης

    Η εβδομάδα ξεκινά με την Ηλιακή έκλειψη στο δικό σου ζώδιο, καλώντας σε να αντιμετωπίσεις προβλήματα που ήδη υπάρχουν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Είναι η στιγμή που πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να βάλεις σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες. Ίσως αυτές που ούτε καν γνώριζες μέχρι πρόσφατα.

    Ο κυβερνήτης σου Δίας στις 19/12 περνά στο ζώδιο του Υδροχόου δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες στα εργασιακά. Τώρα και για το επόμενο διάστημα μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια σου, να αναθεωρήσεις τις ιδέες σου και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

    Οι επαγγελματικές σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες είναι σημαντικό να διατηρηθούν σε ένα επίπεδο ισορροπίας. Συγκεντρώσου και αποκόμισε τα θετικά στις όποιες συζητήσεις. Αντιμετώπισε τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική και συναισθηματική σου ζωή.

    Πάρε πρωτοβουλίες και ανάλαβε δράση, εάν πραγματικά θέλεις να κρατήσεις αλώβητη τη σχέση με τον αγαπημένο σου.

    Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο στις 15/12 ανεβάζει τη γοητεία και αυτοπεποίθησή σου. Έχεις διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι, μπορείς να το απολαύσεις προστατεύοντας όμως τον ψυχικό κόσμο σου.

    Αιγόκερως

    Η έκλειψη Ηλίου στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Τοξότη δημιουργεί μια συναισθηματική αναμόχλευση, φέρνοντας στην επιφάνεια παλιές κακοθαμμένες καταστάσεις και συναισθήματα. Προσπάθησε να επιστρατεύσεις τη λογική σου και να μη χαθείς μέσα στα συναισθήματα και την απόγνωση.

    Ο Κρόνος φεύγει από το δικό σου ζώδιο στις 17/12 και σε καλεί να κάνεις μια αναθεώρηση στον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου. Αρκετή πίεση υπάρχει στα εργασιακά καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις παλιές εκκρεμότητες και να κλείσεις οριστικά κεφάλαια, που παρά του ότι σου στέρησαν αρκετή ενέργεια και κόπο δεν οδήγησαν πουθενά.

    Κοίταξε με αισιοδοξία το μέλλον και την εξέλιξη της καριέρας σου. Στο χέρι σου είναι να θέσεις νέους στόχους. Στη συναισθηματική σου ζωή νιώθεις αρκετά μπερδεμένη, ίσως και ενοχική καθώς ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και δεν προλαβαίνεις να ασχοληθείς με τις ανάγκες του ερωτικού σου συντρόφου.

    Βρες τη χρυσή τομή και μίλησε του δίνοντας του τη δυνατότητα να γνωρίζει αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις. Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 15/12 φέρνει εκπλήξεις που δεν φαντάζεσαι, ανέμελες στιγμές και ατελείωτο φλερτ.

    Υδροχόος

    Η είσοδος του Κρόνου και του Δία αντίστοιχα στο δικό σου ζώδιο αυτήν τη βδομάδα είναι τα σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα. Έτσι, σου δίνεται η δυνατότητα να βάλεις τις προτεραιότητες σου, να στοχεύσεις ψηλότερα και να κατακτήσεις αυτά που ονειρεύεσαι, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

    Θα χρειαστεί έξτρα προσπάθεια από σένα για να μετριάσεις το άγχος των εργασιακών σου. Δικαιολογημένα όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας να σου δημιουργούν μια απογοήτευση, όμως δεν θα πρέπει να χάνεις την πίστη σου στον εαυτό σου. Να είσαι βέβαιη πως οι προσπάθειες σου δεν θα πάνε χαμένες σε καμία περίπτωση.

    Προστάτευσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου από αρνητικούς και κακοπροαίρετους ανθρώπους όσο κι αν σου παρασταίνουν τους φίλους και τους καλούς Σαμαρείτες. Εσύ κι εκείνος ξέρετε τι σας συνδέει και τις σας χωρίζει.

    Εσύ που είσαι μόνη, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη υπόσχεται ανέμελες στιγμές, πάθη και έρωτες πιθανά από το ευρύτερο περιβάλλον σου.

    Ιχθείς

    Η έκλειψη στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο ζώδιο του Τοξότη τείνει να αποσπά το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και την πορεία της καριέρας σου. Η κάθε κίνηση και απόφαση σου θα πρέπει να είναι προσεκτική και μελετημένη κυρίως σε ότι αφορά νέα ξεκινήματα και δεσμεύσεις.

    Ο Κρόνος και ο Δίας αντίστοιχα περνούν στο ζώδιο του Υδροχόου προς τα τέλη της εβδομάδας και ενισχύουν την πεποίθηση σου πως όλα θα πάνε καλά από εδώ και πέρα, καθώς μπορείς να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου.

    Η επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφο σου αυτήν τη βδομάδα χρειάζεται προσοχή, καθώς τα λόγια και οι ανάγκες παρερμηνεύονται. Για αυτό οργάνωσε τις μέρες των εορτών και εξασφάλισε το πως θα περάσετε καλύτερα, με όλα αυτά τα δεδομένα και τις συνθήκες που επικρατούν.

    Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου στα χέρια της Αφροδίτης που επιτέλους σε βγάζει από τη μιζέρια και τις απαισιόδοξες σκέψεις. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου και ενδιαφέρουσες γνωριμίες επαναφέρουν τους παλμούς της καρδιάς σου.

    Πηγή: tlife

    Διαβάστε ακόμη:

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Νικηφόρος τα χάνει όταν μαθαίνει για την Ασημίνα και φτάνει στα άκρα (video)

    Ιωάννα Τούνη: Το υπέρογκο χρηματικό ποσό που της πρόσφεραν για το Survivor (video)

    H λιχουδιά που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους: Χριστουγεννιάτικα gingerbread μπισκότα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ