• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 13 έως 19 Απριλίου 2020)

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    Από την Λίτσα Πετρίδη

    ΚΡΙΟΣ

    Ξεκινά μία εβδομάδα που εμπεριέχει τα πάντα: εύκολα, δύσκολα, συναισθηματική φόρτιση και ταραχή, γι’ αυτό προσπάθησε να οργανωθείς καλύτερα και να προετοιμαστείς ανάλογα ψυχολογικά. Δείξε υπευθυνότητα και μεθοδικότητα στα εργασιακά και μην απογοητεύεσαι αν σημειώνονται κάποιες καθυστερήσεις και ανατροπές στα σχέδιά σου.

    Όσο κι αν νιώθεις ότι κάποιες συμπεριφορές συνεργατών ή και ανωτέρων σου γίνονται λίγο προκλητικές, μην εκνευρίζεσαι και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Αυτήν την περίοδο, η καλή επικοινωνία είναι το σημαντικότερο συστατικό, προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες σου.

    Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά για το τίποτα. Εμπιστεύσου τον περισσότερο και μην ψάχνεις για αφορμές. Οι όποιες καχυποψίες σου εις βάρος του μπορεί να είναι απλά στο μυαλό σου.

    Εσύ που είσαι μόνη, ίσως οι μέρες να σε οδηγήσουν σε μια αναπόληση του παρελθόντος που θα σε επιβαρύνει περισσότερο. Προσπάθησε να σκεφτείς θετικά και να ασχοληθείς με όσο το δυνατόν πιο ευχάριστες δραστηριότητες.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Το σημαντικό γεγονός της εβδομάδος είναι το πέρασμα του Ήλιου στο δικό σου ζώδιο, που σε γεμίζει αισιοδοξία, κέφι και, κυρίως, ανάγκη για πνευματική εξέλιξη και καλλιέργεια. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον έμφυτο εγωισμό σου και να διατηρήσεις χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά.

    Όλο αυτό που συμβαίνει γύρω σου, αντιμετώπισέ το σαν ένα διάλειμμα που σου δίνει τη δυνατότητα να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου. Οι συναισθηματικές ανασφάλειές σου ίσως να αυξηθούν λίγο περισσότερο και να σε κάνουν κτητική με τον ερωτικό σύντροφό σου.

    Προκειμένου, λοιπόν, να τις κατευνάσεις, φρόντισε να οργανώσεις όμορφα πράγματα και να του προετοιμάσεις εκπλήξεις. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με τους προσωπικούς σου χώρους, ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου, κάνε τη γυμναστική σου και κάνε θετικές σκέψεις.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η νέα εβδομάδα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου, φέρνει νέους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σου και σε βοηθά να προωθήσεις τα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική ως προς τις κινήσεις και τα λεγόμενά σου στα εργασιακά. Θα πρέπει να διεκδικήσεις τους στόχους σου, δημιουργώντας τις καλύτερες προϋποθέσεις και εντυπώσεις χωρίς βιασύνη.

    Περιόρισε την γκρίνια στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και, αν έχεις κάποια παράπονα, καλύτερα να φανείς ειλικρινής και να τα θέσεις με σαφήνεια, χωρίς υπεκφυγές και φωνές. Με ήρεμους τόνους και γλυκό τρόπο, θα λάβεις την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι.

    Εσύ που είσαι μόνη και ενδεχομένως επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλύτερα να το ξανασκεφτείς. Καθυστέρησέ το λιγάκι, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί. Εκεί που δεν το περιμένεις, πιθανά να βρεθείς σε ένα μεγάλο δίλημμα, εξαιτίας μιας νέας δυνατής και ουσιαστικής γνωριμίας.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Ευκαιρίες φέρνει στο δρόμο σου η νέα εβδομάδα, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Αποκατάστησε τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, κοινωνικοποιήσου περισσότερο (έστω και μέσα από τα social media) και απόλαυσε την εβδομάδα, η οποία δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερες δυσκολίες.

    Κάποιες πρόσκαιρες αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, σου προκαλούν μια μικρή σύγχυση. Διαχειρίσου τις έξυπνα και καλλιέργησε το κλίμα που θα σου επιτρέψει να προωθήσεις τα σχέδιά σου, έχοντας δίπλα σου συμμάχους. Προσπάθησε να μην σπαταλάς ενέργεια σε αυτά που ακούς, όσο σε αυτά που μπορείς να προσφέρεις και να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου.

    Μπορείς πραγματικά να βρεις τον τρόπο να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, αρκεί να ξέρεις τι νιώθεις και τι ζητάς. Είναι μια καλή περίοδος για να καλύψεις τα όποια κενά και να πάρεις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας.

    Εσύ που είσαι μόνη, ίσως αυτή η εβδομάδα σου προκαλέσει μια γλυκόπικρη μελαγχολία.

    ΛΕΩΝ

    Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται περισσότερο στον τομέα της εργασίας, που, παρά τις όποιες δυσκολίες, καταφέρνεις όχι μόνο να επιβιώσεις, αλλά και να διακριθείς. Η αυτοπειθαρχία αυτήν την εβδομάδα είναι δύσκολο να τηρηθεί, όμως εσύ τα καταφέρνεις να συγκεντρωθείς, τουλάχιστον σε αυτά που νιώθεις και είναι σημαντικά.

    Μιας και αναζητάς τη γαλήνη στη σχέση με το σύντροφό σου, κάνε αυτό που χρειάζεται και προσέγγισέ τον, άκουσε τον και μίλα του για όλα αυτά που αισθάνεσαι. Άνοιξε την καρδιά σου και πλησίασε ανθρώπους που πιθανά να νιώθεις ότι έχεις αδικήσει.

    Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διεκδικείς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Άθελα σου γίνεσαι απότομη και ίσως και κυκλοθυμική μαζί του. Δεν έχεις μάθει να εκφράζεσαι κι αυτό σου προκαλεί αμηχανία και σύγχυση.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Πάρε το χρόνο σου, προκειμένου να καταλήξεις σε συμπεράσματα, όμως πίεσε το μυαλό σου για νέες λύσεις και ιδέες στα εργασιακά. Γίνεσαι φιλική με συνεργάτες κι αυτό βοηθά στο να βρεις λύσεις και, ταυτόχρονα, να νιώσεις ανακούφιση τις στιγμές πίεσής σου.

    Κάντε ένα άλλο πλάνο για τις ημέρες του Πάσχα με τον ερωτικό σύντροφό σου, μιας και όλα έχουν ανατραπεί, αλλά διατηρήστε τις ισορροπίες σας.

    Εσύ που είσαι μόνη, έχεις ανθρώπους γύρω σου που μπορείς να εμπιστευτείς, να τους ανοίξεις την καρδιά σου και να τους εκμυστηρευτείς ακόμα και τα κρυμμένα σου μυστικά. Η επικοινωνία να θυμάσαι πως είναι το παν, σε μια εβδομάδα που, από τη μια έχει τις δυσκολίες της και από την άλλη και τις ευκαιρίες της.

    ΖΥΓΟΣ

    Νέες επαγγελματικές συμφωνίες και ενδεχομένως και νέες συνθήκες, διαπραγματεύσου τις έξυπνα και φρόντισε να προσαρμοστείς. Περιόρισε τον εκνευρισμό που σου δημιουργούν μικρές καθυστερήσεις και εμπόδια, μιας και είναι παροδικά και μείωσε όσο μπορείς τη σχολαστικότητα και την τελειομανία σου.

    Παρ’ όλο που η εβδομάδα ξεκινά ήσυχα, υπάρχουν μέρες που επικρατεί μια ένταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τις προστριβές και ανάπτυξε την οικειότητα μεταξύ σας. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου σε νέες γνωριμίες και μην ενθουσιάζεσαι μόνο από την εικόνα και την ευχέρεια λόγου των ανθρώπων που σε πλησιάζουν.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Μην επιδεικνύεις τις ικανότητές σου στα εργασιακά και μην δημιουργείς ανταγωνισμό και αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, ιδιαίτερα στα μέσα της εβδομάδος. Είναι σημαντικό να είσαι ήρεμη και νηφάλια, προκειμένου να εντοπίσεις τις ευκαιρίες.

    Να ανταλλάξεις απόψεις και ιδέες που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και ταυτόχρονα να γίνεις και πιο αποτελεσματική.

    Τις περισσότερες φορές λες πράγματα στο σύντροφό σου που ούτε εσύ η ίδια δεν πιστεύεις. Γίνεσαι σκληρή στο λόγο σου, υπενθυμίζοντάς του παρελθοντικά λάθη και κακές σας στιγμές. Απόλαυσε τον έρωτα και τη συντροφικότητα και μην δημιουργείς προβλήματα χωρίς να υπάρχουν.

    Παίξε και απόλαυσε το φλερτ και την ανεξαρτησία σου, μιας και γρήγορα μια δέσμευση θα σε περιορίσει. Τώρα, ότι η εβδομάδα έχει τη συναισθηματική θλίψη και μελαγχολία της είναι απόλυτα φυσιολογικό, όμως μπορεί να φανεί και χρήσιμη.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Ξεκινάς την εβδομάδα σου με εξαιρετική δυναμική και αποφασιστικότητα, προκειμένου να δώσεις τέλος σε προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου. Επαφές στα εργασιακά μην τις αποφεύγεις, μιας και έχεις να αποκομίσεις πολλά οφέλη.

    Έστω και αν το πρόγραμμά σου είναι επιβαρυμένο, θα πρέπει να ενισχύσεις την κοινωνικότητά σου και να διατηρήσεις νέες γνωριμίες, έστω επικοινωνιακά.

    Μπορεί να θέλεις να απομονωθείς λίγο συναισθηματικά, να τα βρεις με τον εαυτό σου και να κατασταλάξεις στα θέλω σου, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνεσαι απότομη με τον ερωτικό σύντροφο σου.

    Ένας μυστικός έρωτας συνεχίζει να απασχολεί τη σκέψη και την καρδιά σου. Ξεκαθάρισε τις ανάγκες σου, εσύ που είσαι μόνη και μην στέκεσαι σε καταστάσεις που σε αδικούν.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Η ανάγκη σου να συναναστραφείς με ανθρώπους που έχουν ίδιες ιδέες με σένα αυτήν την εβδομάδα μεγαλώνει. Ίσως ασυνείδητα, ή και συνειδητά, να προσπαθείς να βρεις μια διέξοδο ή και κάποιες λύσεις σε θέματα από τα οποία κρίνονται τα μελλοντικά σχέδιά σου.

    Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αυξάνονται, σε σημείο που ο προσωπικός χρόνος ξεκούρασής σου μειώνεται αισθητά. Συγκράτησε τον εκνευρισμό που σου δημιουργούν οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί και μην ξεσπάς για το τίποτα.Αντίθετα, θα πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένη προκειμένου να ανταπεξέλθεις.

    Επιδίωξε να κάνετε διαφορετικά πράγματα από ό,τι συνήθως με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην επιτρέπεις στις καταστάσεις που επικρατούν να κλονίσουν τη σχέση σας. Ένας νέος έρωτας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα δεν αποκλείεται να σου ταράξει τα νερά και να σε κάνει να χάσεις τις ισορροπίες σου. Συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και μην δείχνεις τις αδυναμίες σου.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Περνάς σε μια περίοδο που η καριέρα και οι φιλοδοξίες σου αποσπούν το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου. Η αβεβαιότητά σου μεγαλώνει και ίσως να γίνεις και λίγο υπερβολική. Νέα δεδομένα στα εργασιακά ανατρέπουν τα μέχρι χθες σχέδιά σου, όχι όμως αρνητικά ή και μόνιμα.

    Θα υπάρξουν ευκαιρίες που, αν τις αξιοποιήσεις σωστά, να είσαι βέβαιη πως θα εξασφαλίσεις τη σταθερότητά σου.

    Εξοικονόμησε ουσιαστικό χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου, κάντε πράγματα μαζί και μην τον απομονώνεις. Έχοντάς τον δίπλα σου, να ξέρεις πως δένεστε περισσότερο.

    Εσύ που είσαι μόνη, αξιόλογοι άνθρωποι με υψηλά κοινωνικά και οικονομικά στάτους επιδιώκουν να μπουν στη ζωή σου. Κάνε τις σωστές επιλογές, ακολουθώντας και ακούγοντας λίγο τη λογική σου.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Μπορείς, αυτήν την εβδομάδα, να βρεις τρόπους να επεκτείνεις τις γνώσεις σου και να αυξήσεις τις εμπειρίες σου. Η επαγγελματική σου κατάρτιση θα εξαρτηθεί από τις ικανότητες και το θάρρος σου να αναλάβεις νέα καθήκοντα και ίσως και διαφορετικά, που στην αρχή μπορεί να σε φοβίσουν.

    Το πάθος ανατροφοδοτείται στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, που φαίνεται να μην μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου. Κάντε κοινά όνειρα, πάρτε αποφάσεις και επισφραγίστε τη σχέση και την αγάπη σας. Εσύ που είσαι μόνη, παρόλο που υπάρχουν στιγμές που σε κουράζει η μοναξιά σου, δεν έχεις μυαλό για έρωτες αυτήν την περίοδο.

    Η οικονομική σου κατάσταση, σου επιτρέπει τη διεκπεραίωση παλιών οικονομικών υποθέσεων, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να τις βάλεις σε προτεραιότητα

    Πηγή: Tlife



    ΣΧΟΛΙΑ