• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (από 22 έως 28 Φεβρουαρίου 2021)

    • NewsRoom
    Ζώδια


    Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    Από την Λίτσα Πετρίδη

    Κριός

    Η εβδομάδα ξεκινά ευχάριστα και δημιουργικά, καθώς η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία φέρνει σταδιακά τις ισορροπίες στις υποθέσεις, αλλά και την ψυχολογία σου. Στο τέλος της εβδομάδας σημειώνεται και η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, η οποία λειτουργεί βοηθητικά για τον τομέα των οικονομικών σου.

    Η επικοινωνία στα εργασιακά βελτιώνεται και επανέρχεται το καλό συνεργασιακό κλίμα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στις 24/2 φέρνει ευκαιρίες για την προώθηση των σχεδίων σου και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις στην εφαρμογή των ιδεών σου, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα στα επόμενα βήματα προς την επιτυχία.

    Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2 σου εξασφαλίζει μια πολλά υποσχόμενη περίοδο για τη συναισθηματική σου ζωή. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι την αναπόληση του παρελθόντος και τις υπεραισθησίες σου που έρχονται στην επιφάνεια.

    Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται να οδηγηθείς ξανά στο παρελθόν επιδιώκοντας μια επανασύνδεση με πολλές πιθανότητες επιτυχίες.

    Ταύρος

    Με το ξεκίνημα της εβδομάδας, διαπιστώνεις πως η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία άρχισε να κάνει τα θαύματά της. Οι υποθέσεις σου αρχίζουν να εξελίσσονται, η επικοινωνία βελτιώνεται και οι σκέψεις και προτεραιότητές σου έχουν μια σειρά.

    Πολλές προκλήσεις παρουσιάζονται στην προσωπική σου ζωή με την Πανσέληνο στις 27/2 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων. Αρκετές ευκαιρίες παρουσιάζονται στα εργασιακά που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα αυξάνεται κι έτσι μπορείς να διαχειριστείς τις όποιες συζητήσεις και να τις προσαρμόσεις στα μέτρα σου.

    Η συναισθηματική σου ζωή κυρίως για σένα που είσαι μόνη, γίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα με την Πανσέληνο της εβδομάδας και την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2. Νέες γνωριμίες και έντονο φλερτ σου δίνουν τη δυνατότητα γιατί όχι, να γνωρίσεις και τον έρωτα που ονειρεύεσαι.

    Εσύ που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση οι ευαισθησίες και πιθανά οι ανασφάλειές σου να σε κάνουν ζηλιάρα και κτητική με τον αγαπημένο σου. Διαχειρίσου σωστά τα συναισθήματά σου και άσε το ρομαντισμό να ανανεώσει τη σχέση σου.

    Δίδυμοι

    Με την επιστροφή του κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή πορεία η επικοινωνία αποκαθίσταται και συμμετέχεις στις όποιες συζητήσεις με μεγαλύτερη άνεση και έτοιμη να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και τις ιδέες σου. Η Πανσέληνος στις 27/2 θα έλεγε κανείς πως λειτουργεί ευεργετικά για σένα προκαλώντας όμως και μια συναισθηματική έξαρση.

    Οι ενέργειες της εβδομάδας φέρνουν επαγγελματικά και καριέρα στην απόλυτη προτεραιότητά σου. Εξελίξεις, πληροφορίες αλλά και νέα κίνητρα ανεβάζουν την αδρεναλίνη και την επιθυμία σου για επιτυχία στα ύψη. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τον ενθουσιασμό σου και να εντοπίσεις με καθαρό μυαλό τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται κυρίως στο δεύτερο μισό της εβδομάδας.

    Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2 αλλάζει το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έχεις περισσότερη διάθεση να διεισδύσεις στην ψυχή του αγαπημένου σου, να δεις τις ανάγκες του και να τις καλύψεις. Εσύ που είσαι μόνη, δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να σε εντυπωσιάσει ακόμα κι αν δεν τηρεί όλες τις προϋποθέσεις και απαιτήσεις σου.

    Καρκίνος

    Οι υποθέσεις αρχίζουν να εξελίσσονται ομαλά, με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, απαλλάσσοντάς σε από ένα μεγάλο άγχος. Εξελίξεις έρχονται επίσης και σε οικονομικές υποθέσεις σου, που το προηγούμενο διάστημα είχες παλέψει.

    Η Πανσέληνος στις 27/2 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων πιθανά να φέρει κάποιες ανασφάλειές σου στην επιφάνεια μπροστά σε κάποιες αλλαγές που προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου. Ωστόσο, θα διαπιστώσεις πως αυτές οι αλλαγές κρύβουν και ευκαιρίες. Επαγγελματικά ζητήματα θα συνεχίσουν να σε απασχολούν, περιορίζοντας αισθητά τον προσωπικό χρόνο απόλαυσης.

    Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα ισχυροποιεί ή επαναφέρει μια συνεργασία. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει ανανέωση στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ενισχύοντας τον ρομαντισμό και το πάθος. Βάλτε κοινούς στόχους και κάντε όνειρα μαζί. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες γνωριμίες πιθανά να σου δημιουργήσουν διλήμματα ως προς την επιλογή.

    Λέων

    Εκμεταλλεύσου το καλό επικοινωνιακό κλίμα που επανήλθε με την ορθόδρομη πλέον πορεία του Ερμή. Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις γίνονται ευκολότερα δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βρεις υποστηρικτές των ιδεών σου.

    Η Πανσέληνος στις 27/2 φέρνει ανέλπιστες λύσεις σε εργασιακά διλήμματα και ίσως καθοριστικές αποφάσεις. Μπορεί οι υποχρεώσεις σου στα επαγγελματικά να αυξάνονται όμως σου δίνουν τη δυνατότητα να επιδείξεις τις ικανότητές σου και να προωθήσεις τα σχέδιά σου.

    Οι καθυστερήσεις λαμβάνουν τέλος και οι εξελίξεις διαδέχονται η μια την άλλη. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2 προσθέτει άρωμα πάθους και ρομαντισμού στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μην επιτρέψεις, τουλάχιστον τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου, σε τίποτα να σου αποσπάσει την προσοχή. Κάνε τον το απόλυτο επίκεντρό σου.

    Εσύ που είσαι μόνη, μια πιο ευνοϊκή περίοδος ξεκινά για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή που τα πάντα μπορεί να συμβούν.

    Παρθένος

    Η επικοινωνία βελτιώνεται σημαντικά από το ξεκίνημα της εβδομάδας και είναι το πρώτο πράγμα που σου γίνεται αντιληπτό. Ο εκνευρισμός καταλαγιάζει και τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους σταδιακά.

    Η Πανσέληνος στις 27/2 πραγματοποιείται στον άξονά σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βελτιώσεις και να καταπολεμήσεις τις όποιες αδυναμίες ή ανασφάλειές σου. Οι υποχρεώσεις των εργασιακών σου είναι αυξημένες αυτό όμως δεν φαίνεται να σε πτοεί.

    Η οργάνωση και η προνοητικότητά σου σε σώζουν για μια ακόμη φορά διευκολύνοντας την καθημερινότητά σου. Εκκρεμότητες του προηγούμενου διαστήματος είναι σημαντικό να διεκπεραιωθούν.

    Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων και η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία λειτουργούν βοηθητικά και για τη βελτίωση της σχέσης με το αγαπημένο σου. Τις στιγμές που είστε μαζί έχετε να κάνετε και να απολαύσετε πολλά. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις το ξεκίνημα μιας νέας συναρπαστικής γνωριμίας και σχέσης.

    Ζυγός

    Η εβδομάδα ξεκινά με καλά νέα και αισιόδοξη διάθεση καθώς η ορθόδρομη πορεία πλέον του Ερμή φέρνει σταδιακά αποκατάσταση της επικοινωνίας και εξέλιξη στις υποθέσεις σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 27/2, λειτουργεί βοηθητικά στο να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος κι έτσι να μπορέσεις να ασχοληθείς ανενόχλητη με τα μελλοντικά σχέδια και τους στόχους σου.

    Η καθημερινότητα στα εργασιακά κυλά ήρεμα με τις συναδελφικές σχέσεις να βελτιώνονται κι αυτές με τη σειρά τους. Δεν αποκλείεται να λάβεις μια νέα πρόταση που ναι μεν έχει νέα καθήκοντα ίσως και διαφορετικά, όμως είναι μια ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα και τις δυνατότητές σου.

    Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων επαναφέρει το ρομαντισμό, τα όνειρα και το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι τις τάσεις κτητικότητας και ζήλιας. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως να έχεις περισσότερες προσδοκίες από όσες θα έπρεπε από το άτομο που σε ενδιαφέρει για αυτό και κάποιες μικρές απογοητεύσεις σε στεναχωρούν.

    Σκορπιός

    Ο Ερμής πλέον σε ορθόδρομη πορεία σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με προσωπικές υποθέσεις σου που το προηγούμενο διάστημα ήταν δύσκολο να διαχειριστείς και να δώσεις λύσεις. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο τέλος σχεδόν της εβδομάδας στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, φέρνει στο φως αισθηματικές ευχάριστες ανατροπές και όμορφα συναισθήματα.

    Ευχάριστη και δραστήρια χαρακτηρίζεται η εβδομάδα για τους επαγγελματικούς στόχους σου. Δεν αποκλείεται να δεχτείς νέες προτάσεις, να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου και να γίνουν κάποιες αποκαλύψεις που διαπιστώνεις πως εξυπηρετούν τα σχέδιά σου. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα έτσι ώστε να αντιληφθείς τις ευκαιρίες.

    Ο συναισθηματικός και ερωτικός τομέας αποσπά το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου, καθώς η Πανσέληνος βγάζει έντονα συναισθήματα. Έχεις την δυνατότητα να αναζωπυρώσεις τα συναισθήματα στη σχέση με τον αγαπημένο σου, να του εξομολογηθείς και να εισπράξεις αγάπη και τρυφερότητα.

    Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σου και σε παροτρύνουν να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου.

    Τοξότης

    Οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις είναι αυτές που θα κερδίσουν το μεγαλύτερο κομμάτι του ενδιαφέροντός σου αυτήν τη βδομάδα, καθώς και ο Ερμής ορθόδρομος πλέον διευκολύνει την επικοινωνία σου, αλλά και η Πανσέληνος στις 27/2 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων φέρνει αυτούς τους τομείς στο προσκήνιο.

    Τακτοποίησε βασικές εκκρεμότητες στα εργασιακά από το προηγούμενο διάστημα και φρόντισε να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με συναδέλφους. Κάποιες σημαντικές εξελίξεις για την πορεία των σχεδίων σου που σου είχαν προκαλέσει εκνευρισμό με τις καθυστερήσεις τους, καταφτάνουν και είναι ακριβώς αυτές που είχες υπολογίσει.

    Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων στις 25/2 φέρνει αέρα ανανέωσης στον συναισθηματικό και ερωτικό σου τομέα. Λείπει ο ρομαντισμός από τη σχέση με τον αγαπημένο σου κι αυτήν τη βδομάδα έχεις την ευκαιρία να τον αποκαταστήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, οι σκέψεις σου ξεκαθαρίζουν καθώς και τα κριτήρια σου γίνονται πιο σαφή. Έτσι πιθανά να αναθεωρείς για άτομα που είχες αδικήσει.

    Αιγόκερως

    Μπερδέματα, αδιέξοδα, εμπόδια και καθυστερήσεις γίνονται παρελθόν με τον Ερμή πλέον σε ορθόδρομη πορεία. Η εβδομάδα σου είναι γεμάτη από εξελίξεις, συζητήσεις και εποικοδομητική δράση. Η Πανσέληνος στις 27/2 λειτουργεί βοηθητικά για την αποκατάσταση των σχέσεών σου με αγαπημένα συγγενικά και φιλικά σου πρόσωπα.

    Παρόλο που οι εργασιακές υποθέσεις σου διευκολύνονται, η διάθεσή σου μεταβάλλεται. Έχεις την τάση να κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Επιστράτευσε τη λογική σου και πίστεψε στις ικανότητες και δυνατότητές σου. Ίσως να χρειάζεσαι μικρά διαλείμματα για να φορτίζεις τις μπαταρίες σου.

    Η είσοδος της Αφροδίτης στον ζώδιο των Ιχθύων φέρνει αέρα ανανέωσης στη συναισθηματική σου ζωή. Ευχάριστες αποκαλύψεις από την πλευρά του αγαπημένου σου, εξομολογήσεις και εκπλήξεις προσθέτουν το σασπένς που η αλήθεια είναι πως σας έχει λείψει. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά ένα διάστημα εξαιρετικό για τα ερωτικά σου. Μέσα από το οικείο σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και τον απόλυτο έρωτα.

    Υδροχόος

    Επιτέλους ήρθε η στιγμή να πάρεις ανάσα, να απαλλαγείς από τα άγχη καθώς η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία ξεμπλοκάρει τις υποθέσεις σου και διευκολύνει την επικοινωνία σου. Η πανσέληνος στις 27/2 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων κάνει την έκπληξη και φέρνει συναισθήματα στην επιφάνεια τα οποία μπορεί και να αγνοούσες ότι υπήρχαν.

    Επιδίωξε συναντήσεις και επαφές στα εργασιακά που είχες αναβάλλει είτε σου ήταν δύσκολο να προγραμματίσεις. Φαίνεται να είναι σημαντικά για την καριέρα σου και σου δίνουν τη δυνατότητα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να ξεκαθαρίσεις τις κατευθύνσεις σου.

    Η αποκατάσταση των σχέσεων με αγαπημένα σου πρόσωπα και τον ερωτικό σύντροφό σου είναι πολύ σημαντική για εσένα και καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να το κάνεις νιώθεις πλήρης. Εσύ που είσαι μόνη, εμπιστεύσου το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων και αφέσου σε νέες συναρπαστικές γνωριμίες και προτάσεις.

    Ιχθείς

    Καλά θα κάνεις αυτήν τη βδομάδα να ακολουθήσεις και να ακούσεις το ένστικτό σου που πάντα σε προειδοποιεί και σε προστατεύει. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία διευκολύνει την επικοινωνία σου με αγαπημένα σου πρόσωπα είτε φιλικά είτε οικεία σου.

    Η πανσέληνος του Σαββάτου φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και εξελίξεις. Τις επαγγελματικές υποθέσεις σου φαίνεται τώρα να τις βάζεις στον αυτόματο πιλότο. Βέβαια με αυτήν την τακτική πιθανά να χάσεις κάποιες ευκαιρίες, για αυτό ασχολήσου λίγο πιο σοβαρά και υπεύθυνα.

    Αυτήν τη βδομάδα και συγκεκριμένα στις 25/2 η Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο κι αυτό φέρνει ανανέωση και ευχάριστες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νέες γνωριμίες, έντονο φλερτ είναι κάποια από αυτά που σου δωρίζει η Αφροδίτη.

    Πηγή: tlife

    Διαβάστε ακόμη:

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου (video)

    Σπύρος Μπιμπίλας: Ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του στον Εισαγγελέα – «Έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη»

    Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Δημήτρη Λιγνάδη: «Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια» (video)

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ