Κοινωνία

Σπύρος Μπιμπίλας: Ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του στον Εισαγγελέα – «Έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη»

  • NewsRoom

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μιλά στους δημοσιογράφους μετά την έξοδό του από το κτήριο της εισαγγελίας πρωτοδικών, ύστερα από την κατάθεσή του, με την ιδιότητα του μάρτυρα, ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Αθήνα, Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ


Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) Σπύρου Μπιμπίλα στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο.

Ο κ. Μπιμπίλας, που κλήθηκε από τον εισαγγελικό λειτουργό να εισφέρει τα στοιχεία για σεξουαλική βία στον χώρο του θεάτρου που έχουν συλλεχθεί στο πλαίσιο του πειθαρχικού ελέγχου που διενεργείται εντός του ΣΕΗ, παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο για περισσότερη από μία ώρα.

Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου ο κ. Μπιμπίλας αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το περιεχόμενο της κατάθεσης του, λέγοντας μόνο πως «άρχισε η διαδικασία, επομένως έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη».

Επισήμανε πως δεν προτίθεται να προβεί σε καμία δήλωση αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν επιθυμεί να ερωτηθεί για «το τι έφερα και τι δεν έφερα», σχολιάζοντας πως οι δημοσιογράφοι γνώριζαν τι θα προσκομίσει πριν μιλήσει ο ίδιος.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, εξέρχεται από το κτήριο της εισαγγελίας πρωτοδικών μετά από την κατάθεση του, με την ιδιότητα του μάρτυρα, ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών. Αθήνα, Δευτέρα 22 Φεβρυαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Λιγνάδης: Εισαγγελική έρευνα για πιθανή εμπλοκή ΜΚΟ με ανήλικους πρόσφυγες

Συγκέντρωση καλλιτεχνών έξω από το υπουργείο Πολιτισμού

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Δημήτρη Λιγνάδη: «Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια» (video)


ΣΧΟΛΙΑ