• Media

    Άγριες Μέλισσες spoiler: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου (video)

    • NewsRoom


    Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στις αγαπημένες Άγριες Μέλισσες, καθώς στα πρόθυρα ενός νέου πολέμου βρίσκεται η οικογένεια των Σεβαστών.

    Έτοιμοι να πάρουν τον μικρό Σέργιο και να φύγουν για το Παρίσι είναι ο  Νικηφόρος και η Ασημίνα, ενώ η Δρόσω μαθαίνει την πρόθεση της αδελφής της και εκεί ανάβουν τα αίματα.

    Όπως μαθαίνουμε από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Δρόσω με τη βοήθεια του Κωνσταντή στέλνει εξώδικο στο ζευγάρι προειδοποιώντας τους πως σε περίπτωση που πάρουν τον μικρό και φύγουν για το Παρίσι, θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Αυτή η εξέλιξη συνταράσσει τον Νικηφόρο και την Ασημίνα, οι οποίοι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο.

    Οι δυο τους παραπλανούν τον Κωνσταντή και τη Δρόσω λέγοντάς τους ότι δεν πρόκειται να φύγουν, ενώ παράλληλα προετοιμάζουν μυστικά την αναχώρηση για το Παρίσι. Ο μικρός Σέργιος είναι ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική, επιθυμεί πάρα πολύ να φύγει με τους γονείς του για το Παρίσι.

    Κάποια στιγμή, όμως, ξεφεύγει η αλήθεια από τον μικρό Σέργιο και εκεί ανοίγει ο ασκός του Αιόλου. Θα δούμε τη σύγκρουση να κορυφώνεται μεταξύ των μελών των δύο οικογενειών.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Άγριες Μέλισσες: Συγκρούσεις και μια αναπάντεχη συνάντηση – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 22-25/2

    HBO: Αυτή είναι η σειρά με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα για το 2020

    «Σιωπηλός Δρόμος»: Νέα δραματική σειρά με την υπογραφή των Πέτρου Καλκόβαλη και Μελίνας Τσαμπάνη στο MEGA



    ΣΧΟΛΙΑ