• LIFE&STYLE

    Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Δημήτρη Λιγνάδη: «Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια» (video)

    • NewsRoom


    Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Πολιτισμού πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας καλλιτέχνες, ζητώντας την παραίτηση της υπουργού Λίνας Μενδώνη, εν μέσω των εξελίξεων στον χώρο του ελληνικού θεάτρου αναφορικά με τις καταγγελίες σεξουαλικής βίας.

    Μεταξύ των διαδηλωτών βρέθηκε και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, αποκαλύπτοντας ότι γνωρίζει εδώ και 20 χρόνια.

    «Εγώ έχω έρθει εδώ για συμπαράσταση. Θεωρούμε πως έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε. Και ζητάμε την παραίτηση της Υπουργού Πολιτισμού διότι θεωρούμε πως δεν καλύπτει καθόλου σωστά τη θέση της. Και πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να μπορούμε να φτιάξουμε κανόνες δεοντολογίας και να μπορούμε να εργαζόμαστε σαν κανονικοί άνθρωποι.

    Για τον κύριο Λιγνάδη γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια. Πως μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει γίνει στον ίδιο; Το μόνο πράγμα που μπορούσαμε να κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια και προσωπικά, έχω προσπαθήσει να παροτρύνω τα παιδιά που γνώριζα προσωπικά να μπουν σε αυτή τη διαδικασία. Αλλά πρέπει να καταλάβει ο κόσμος που ρωτάει ‘γιατί τώρα’, ότι μιλάμε για ανήλικα παιδιά σε αυτή την περίπτωση.

    Και σε άλλες περιπτώσεις, όταν ξεκινάς τη δουλειά σου, ο φόβος είναι τεράστιος για να μιλήσει κάποιος και να υπερασπιστεί τον εαυτό του μπροστά σε ανθρώπους που είχαν χρόνια καίριες θέσεις στα πράγματα. Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να έρθουμε σήμερα εδώ», εξήγησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

    Δείτε το βίντεο από το «Πρωινό»:

    Δείτε το βίντεο από το «Καλημέρα Ελλάδα»:

    Διαβάστε επίσης:

    Υπόθεση Λιγνάδη: Σκληρό ροκ κυβέρνησης – αντιπολίτευσης στη σκιά των καταιγιστικών εξελίξεων

    Μπαμπινιώτης για την υπόθεση Λιγνάδη: Θα αμυνθώ με κάθε νόμιμο μέσο

    Η υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη στα διεθνή μέσα ενημέρωσης



    ΣΧΟΛΙΑ