• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, 9 Αυγούστου

    • NewsRoom
    ζώδια


    προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

    Tι λένε τα άστρα σήμερα;

    KΡΙΟΣ

    Με ομαδική δουλειά μπορείτε να καταστρώσετε να μελλοντικά σας σχέδια, να εξερευνήσετε τα καινούργια δεδομένα στο χώρο δουλειά σας και να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε στο μέλλον. Για την επιτυχή επίλυση τυχόν προβλημάτων, προσωπικών ή επαγγελματικών, συνιστάται η αντισυμβατική και η ανατρεπτική προσέγγιση των καταστάσεων.

    ΤΑΥΡΟΣ

    Η διορατικότητα, η κοινή λογική και το πρακτικό σας πνεύμα είναι τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά και σας χαρίζουν ένα σημαντικό προβάδισμα στον επαγγελματικό τομέα. Κάτι καινούργιο θα έχει καταλυτική σημασία για την εξέλιξη σας! Ίσως να είναι ένα καινούργιο πρόσωπο στον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως όμως και μια καινούργια χρηματοδοτική πυγή που θα τονώσει τα οικονομικά σας.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    Η μέρα σας χαρακτηρίζεται από έντονες στιγμές ευτυχίας, που για τον καθένα μπορεί να έχουν και άλλη απόχρωση. Ίσως να έρθει στον κόσμο ένας απόγονος σας, μπορεί να συναντήσετε το ιδανικό σας ταίρι ή απλά να εκφράσετε κάποιο δημιουργικό σας ταλέντο και να αισθανθείτε μεστοί!

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    Πολλά και έντονα συναισθήματα σας μπλοκάρουν σήμερα. Βρείτε να ασχοληθείτε με κάτι μηχανικό για να ξεχαστείτε. Αυτό θα αμβλύνει τον έντονο συναισθηματικό πόνο που αισθάνεστε. Μπορείτε επίσης να διαπιστώσετε πόσο σημαντικό κομμάτι είναι οι φιλίες στη ζωή σας. Πείτε όσα σας βαραίνουν, χαλαρώστε με ένα ποτό και αύριο είναι μια καινούργια μέρα.

    ΛΕΩΝ

    Συναισθηματικές ανασφάλειες θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατά την σημερινή μέρα. Εάν έχετε μια λειτουργική ή αρμονική σχέση, επενδύστε σ΄ αυτήν αντί να την τερματίσετε, βασιζόμενοι στις φοβίες και τις ανασφάλειες σας… Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σας και προσπαθήστε να αναθερμάνετε την σχέση.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    Απρόβλεπτα γεγονότα μπορεί να σας βγάλουν από τους καθημερινούς ρυθμούς σας και να αναστατώσουν την μέρα σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Βρίσκεστε σε δίλημμα και δεν ξέρετε ποιο δρόμο να επιλέξετε. Η μέρα όμως δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Αφήστε τα δύσκολα για άλλη μέρα.

    ΖΥΓΟΣ

    Αναποδιές και τα εμπόδια δεν σας αφήνουν σε ησυχία κατά την διάρκεια της μέρας. Χαλαρώστε και μην ζορίζετε πράγματα που δεν σας βγαίνουν, γιατί θα τα κάνετε χειρότερα… Θέματα χρημάτων ενδέχεται να σας απασχολήσουν και να σας αγχώσουν. Φανείτε συνετοί στην διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί τα λάθη δεν μένουν ατιμώρητα…

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    Η προσοχή σας πιθανότατα θα επικεντρωθεί σε φλέγοντα ζητήματα σήμερα.  Ωστόσο είναι επίσης μια καλή ημέρα για την έντονη μελέτη ή για ένα επαγγελματικό ταξίδι. Αν χρειαστεί να καταβληθεί επιπλέον προσπάθεια σήμερα, θα πρέπει να αφορά τη διασφάλιση της πλήρους τήρησης των αξιών ή των κανόνων του χώρου που κινείστε επαγγελματικά.

    ΤΟΞΟΤΗΣ

    Η αυστηρή προσήλωση σας σε αρχές και αξίες δεν θα είναι πολύ αποτελεσματική  σήμερα. Μερικά από τα παλιά σας σχέδιά σας, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο, θα έχουν μια σημαντική ευκαιρία για υλοποίηση. Η σημερινή μέρα σας δίνει πολύ μεγαλύτερη ελευθερία και καλή τύχη σε σύγκριση με προηγούμενες μέρες.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    Το πρώτο μισό της ημέρας υπόσχεται πολύ δουλειά ή ένα δύσκολο στο χειρισμό του ζήτημα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε ένα έκτακτο εργασιακό θέμα ή μια μικρή επιπλοκή που να αφορά θέμα υγείας. Μην επιβάλλεστε με αυστηρότητα στους γύρω σας και μην είστε τόσο αυστηροί με τον εαυτό σας! Λάθη και παραλείψεις κάνουμε όλοι! Δείξτε κατανόηση και προχωρήστε.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    Η δουλειά δεν είναι το μόνο πράγμα που κάνει τον κόσμο να γυρίζει: μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη για νέους φίλους και νέα πράγματα στη ζωή σας. Τακτική σας ως προς τον κοινωνικό κύκλο θα αρχίσει να αλλάζει σταδιακά. Και βέβαια υπάρχει και το σπίτι και η οικογένεια σας, με την θαλπωρή που δεν μπορεί να σας προσφέρει κανείς άλλος.

    ΙΧΘΕΙΣ

    Προσοχή κατά τις πρωινές ώρες, γιατί υπάρχει αυξημένη πιθανότητα διαπληκτισμών στο εργασιακό σας περιβάλλον. Η μέρα δεν προσφέρεται για ριψοκίνδυνες ενέργειες ή τη λήψη αποφάσεων που ενέχουν στοιχεία εκκεντρικότητας. Είναι η μέρα που μέσα από τη μοναχικότητα και την ηρεμία μπορεί να βρει κάτι δημιουργικό και άξιο λόγου.



    ΣΧΟΛΙΑ