• LIFE&STYLE

    Ξινό βγήκε στην Τζένιφερ Άνιστον αεροπορικό ταξίδι για τα γενέθλιά της (video)

    • NewsRoom


    Θρίλερ στον αέρα έζησαν οι δύο Αμερικανίδες ηθοποιοί και φίλες, Τζένιφερ Άνιστον και Κόρτνεϊ Κοξ. Η Τζένιφερ Άνιστον οργάνωσε για την ίδια και τις φίλες της ταξίδι στο Μεξικό για τα 50ά γενέθλιά της, όμως έζησαν μια περιπέτεια εξαιτίας μιας αναγκαστικής προσγείωσης.

    Οι ηθοποιοί ήταν στο αεροπλάνο που είχε μισθώσει η Άνιστον με προορισμό το Cabo San Lucas, στο Μεξικό, όταν το αεροσκάφος έχασε έναν τροχό κατά την απογείωση από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες.

    Το αεροπλάνο αναγκάστηκε να κάνει έκτακτη προσγείωση στο Οντάριο της Καλιφόρνιας, όταν τα μέλη του πληρώματος έκριναν ότι δεν ήταν ασφαλές να προσγειωθεί στο Μεξικό.

    Οι διάσημες ηθοποιοί επιβιβάζονται σε άλλο αεροσκάφος

    Σύμφωνα με το FlightAware, το αεροσκάφος ακινητοποιήθηκε τρεις ώρες μετά την απογείωση, διότι έπρεπε να καταναλώσει καύσιμα προκειμένου να προσγειωθεί με ασφάλεια στο αεροδρόμιο.

    Μετά την προσγείωση, το πλήρωμα του αεροδρομίου απομάκρυνε γρήγορα τις αποσκευές από το ελαττωματικό ιδιωτικό αεροπλάνο και τις μετέφερε σε ένα άλλο μεγαλύτερο ιδιωτικό αεροσκάφος.

    Περίπου στις 4 το απόγευμα, η Άνιστον και οι φίλες της αποβιβάστηκαν από το ιδιωτικό τζετ κρυμμένες κάτω από ομπρέλες και καπέλα και επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροπλάνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος ηθοποιός από τα «Φιλαράκια» ήταν ερωτευμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον από 8 χρονών (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαζύγιο-σοκ στο Χόλιγουντ: Χώρισαν Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού



    ΣΧΟΛΙΑ