• WOMEN

    Τρεις τρόποι για να μπει αμέσως σε “sex mood”

    ζευγάρι


    Το να “μπείτε κατευθείαν στο ψητό” δεν είναι πάντοτε και το πιο ωραίο πράγμα, ούτε μπορούμε να πούμε ότι δημιουργεί στις γυναίκες την απαραίτητη σεξουαλική διάθεση. Πολλές φορές είναι άκομψο και δεν πετυχαίνει το αντίθετο φύλο στο ανάλογο mood, με αποτέλεσμα να μην οδηγείστε σε αυτά που φανταζόσασταν. Σύμφωνα με έρευνα της Eden Fantasy, οι παρακάτω τρεις τρόποι μπορούν να ανάψουν τη γυναίκα και να την βάλουν στο απαιτούμενο αισθησιακό κλίμα.

    Η έρευνα ρώτησε 1.000 γυναίκες για αυτά που τις φτιάχνουν περισσότερο και που τις βάζουν στο “sex mood” κατευθείαν. Οι τρεις κυριότεροι τρόποι είναι οι παρακάτω:

    1. Φιλί
    Κάποιες φορές το θεωρούμε αυτονόητο, ή ότι πρόκειται για κάτι απλό και αχρείαστο. Κι όμως, το φιλί δεν είναι καθόλου αχρείαστο. Ίσα ίσα που αποτελεί τον βασικότερο τρόπο για να γεννηθεί στη γυναίκα η σεξουαλική επιθυμία. Το 75% των γυναικών της έρευνας υποστήριξαν ότι τις βάζει σε ρομαντικό mood, ενώ όσο συνεχίζεται τις διεγείρει ακόμη περισσότερο. Επίσης, το 61% τόνισε πως αν συνοδεύεται από αγκαλιά, μπορεί να γίνει ακόμη πιο αποτελεσματικό.

    2. Ρομαντικό δείπνο
    Είτε πρόκειται για δείπνο σε κάποιο εστιατόριο, είτε για δείπνο στο σπίτι, η ερωτική επιθυμία θα επιτευχθεί. Δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ρομαντική και, παράλληλα, αισθησιακή, ενώ ευνοεί πολύ το σεξουαλικό παιχνίδι. Τα βλέμματα και τα υπονοούμενα θα γίνουν πράξη αμέσως μόλις φύγετε από το εστιατόριο στο οποίο θα βρίσκεστε, ενώ αν είστε στο σπίτι η υπομονή σας θα κρατήσει πολύ λιγότερο.

    3. Dirty talking
    Το να της μιλήσεις “βρώμικα” είναι μια πολύ καλή μέθοδος για να οδηγηθείτε αβίαστα και με πάθος στο κρεβάτι. Πρέπει, όμως, να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς το dirty talking μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα αν ξεπεράσετε τα όρια. Θα πρέπει να κρατήσετε μια λεπτή ισορροπία και να εστιάσεις στο πόσο σέξι την βρίσκεις και το πόσο την ανάβεις. Μην το παρακάνεις και, οπωσδήποτε, μην χρησιμοποιήσεις ξένες ατάκες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 4 συχνότερες απορίες των αντρών για το σεξ και οι επιστημονικές απαντήσεις τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εννέα σημάδια που δείχνουν πως η κοπέλα σας είναι εκνευρισμένη μαζί σας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Τελικά οι άντρες δεν θέλουν τις έξυπνες γυναίκες;



    ΣΧΟΛΙΑ