• LIFE&STYLE

    Βρετανία: Το μπλε Range Rover της Μέγκαν Μαρκλ σήκωσε θύελλα αντιδράσεων (βίντεο)

    • NewsRoom


    Νέες αντιδράσεις προκάλεσαν στην Βρετανία δημοσιεύματα για το αυτοκίνητό που μεταφέρθηκε στην Νότια Αφρική για την 10ημερη βασιλική περιοδεία του πριγκιπικού ζεύγους, Μέγκαν και Χάρι.

    Μετά τα δημοσιεύματα πως ο πρίγκιπας Χάρι με την σύζυγό του κάνουν μήνυση στην βρετανικά Mail on Sunday με αφορμή την δημοσίευση της επιστολής που είχε στείλει η Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της πριν από μερικούς μήνες, ο βρετανικός τύπος «σταυρώνει» τώρα την Μέγκαν Μαρκλ για το μπλε Range Rover με βρετανικές πινακίδες, κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στο Πανεπιστήμιο του Γιοχάνεσμπουργκ.

    Όπως αναφέρει το Press Association τα αυτοκίνητα προσφέρθηκαν από την Jaguar Land Rover και μεταφέρθηκαν στην Νότια Αφρική, χωρίς επιβάρυνση για τους φορολογούμενους Βρετανούς.

    Αυτό εξόργισε τα βρετανικά μέσα διότι το ζευγάρι έχει δηλώσει ότι παλεύει για την κλιματική αλλαγή, με τον πρίγκιπα Χάρι μάλιστα, να δηλώνει τον περασμένο Αύγουστο στην Βρετανική Vogue πως θα κάνουν το πολύ μέχρι δύο παιδιά, λόγω των ανησυχιών του για την αλλαγή του κλίματος: «Αυτό που πρέπει να υπενθυμίσουμε σε όλους είναι: Αυτό συμβαίνει τώρα (η κλιματική αλλαγή). Ζούμε ήδη σε αυτήν».

    Τον Σεπτέμβριο, ο Χάρι υπερασπίστηκε τις «περιστασιακές» ιδιωτικές πτήσεις του με την Μέγκαν Μαρκλ και είπε ότι είναι ένα απαραίτητο μέτρο για την ασφάλεια της οικογένειά του. Όπως είχε δηλώσει τότε, κατά την διάρκεια επίσκεψής του στο Άμστερνταμ: «Εάν το κάνω αυτό, δεν πρόκειται για απόφαση που θέλω να πάρω, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος για την ασφάλεια της οικογένειάς μου. Παράλληλα όμως, όπως έκανα και στο παρελθόν, θα διασφαλίσω πως ο αντίκτυπος μου στον κόσμο θα είναι μικρός».

    Οι Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, «συμμορφώθηκαν» αυτή την φόρα, πετώντας με εμπορική πτήση για την επίσημη περιοδεία τους στην Νότια Αφρική, ενώ σε αυτό το ταξίδι τους προσπαθούν να διατηρήσουν όσο πιο χαμηλό προφίλ μπορούσαν, με την Μέγκαν Μαρκλ να διαλέγει οικονομικές εμφανίσεις και να «ανακυκλώνει» παλαιότερες, ενώ σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο ταξίδι στην Ανγκόλα, ο πρίγκιπας Χάρι, φωτογραφήθηκε σε ένα μερικώς απενεργοποιημένο ναρκοπέδιο, ακριβώς όπως είχε κάνει και η μητέρα του, πριν από 22 χρόνια.



    ΣΧΟΛΙΑ