• Gossip

    Η «δύστροπη» Μέγκαν Μαρκλ απολύει κόσμο!

    • NewsRoom
    μεγκαν-μαρκλ-χαρι

    Ο πρίγκιπας Χάρι και η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ στο Μαρόκο


    Την μία απόλυση μετά την άλλη προκαλεί η Μέγκαν Μαρκλ

    Από το προσωπικό του Παλατιού μέχρι τις νταντάδες του μικρού Άρτσι, η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως δεν ικανοποιείται εύκολα, καθώς σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, από την ημέρα που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, στις 19 Μαΐου 2018 μέχρι και σήμερα, έχει απολύσει συνολικά 4 άτομα.

    Τα βρετανικά Μέσα την χαρακτηρίζουν ως «δύστροπη», αφού μέσα σε έξι μήνες απέλυσε την προσωπική της γραμματέα, ενώ την έξοδο του Παλατιού είδε και η έμπιστη σύμβουλος της βασίλισσας Ελισάβετ, Σαμάνθα Κόεν, η οποία αποσπάστηκε από το Μπάκιγχαμ στην υπηρεσία του Χάρι και της Μέγκαν.

    Μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού, Άρτσι, προσλήφθηκε μία νταντά, η οποία, όμως, απολύθηκε εξαιτίας «έλλειψης επαγγελματισμού».

    Την ίδια μοίρα είχε και η δεύτερη νταντά, η οποία λέγεται πως είχε προσληφθεί μόνο για νυχτερινές βάρδιες.

    Αυτή τη στιγμή, το ζευγάρι έχει ήδη προσλάβει μία τρίτη νταντά, η οποία και τους συνόδευσε στο ταξίδι τους στη Νίκαια της Γαλλίας.

    Πρόκειται για μία Αφροαμερικανίδα, η οποία, μάλιστα, φαίνεται να μοιάζει αρκετά στην 62χρονη μητέρα της Δούκισσας, Ντόρια Ράγκλαντ.

    Πηγή δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα Sun πως η τρίτη νταντά του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ «προσαρμόστηκε στην οικογένεια πολύ καλά» και πρόσθεσε πως αν και η Μέγκαν είναι μια μαμά που θέλει να έχει ενεργή συμμετοχή στο μεγάλωμα του παιδιού της, η νέα νταντά ήταν για την οικογένεια «θεόσταλτη».

    Η ίδια πηγή αποκάλυψε πως η νέα νταντά τα πηγαίνει περίφημα με τον Άρτσι και τον λατρεύει ενώ η Μέγκαν και ο Χάρι είναι ικανοποιημένοι μαζί της.

    μεγκαν χαρι

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νταντά του μικρού γαλαζοαίματου δεν θα κατοικεί με την οικογένεια στο Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ, αλλά αναμένεται να την συνοδεύσει στο επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό, που θα πραγματοποιήσει η οικογένεια τον επόμενο μήνα.

    Παράλληλα, αντιδράσεις έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το βασιλικό ζεύγος ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό με ιδιωτικά τζετ, που κοστίζουν στο Παλάτι χιλιάδες λίρες, ενώ έχουν αρνητικές επιδράσεις και στο περιβάλλον, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις των ίδιων.

    Χάρι και Μέγκαν

    Στην υπεράσπισή τους έσπευσε πιο πρόσφατα ο Έλτον Τζον, στην έπαυλη του οποίου απόλαυσαν μερικές ημέρες ιδιωτικής χαλάρωσης, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

    Δεν είναι ο μοναδικός διάσημος καλλιτέχνης που ένιωσε την ανάγκη να υπερασπιστεί τον Χάρι και την Μέγκαν, καθώς και το Χόλιγουντ έχει ταχθεί στο πλευρό τους, και ειδικότερα στο πλευρό της πρώην ηθοποιού και πρωταγωνίστριας του «Suits», κάνοντας λόγο για άδικη επίθεση και συκοφαντίες του βρετανικού Τύπου.



    ΣΧΟΛΙΑ