• Business Of Fashion

    Τι φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική περιοδεία στην Νότια Αφρική

    • NewsRoom

    Μέγκαν Μαρκλ


    Tα φωτογραφικά φλας ακολουθούν στενά κάθε βήμα του πριγκιπικού ζευγαριού στo πλαίσιo της 10ημερης βασιλικής περιοδείας στην Νότια Αφρική, αποτυπώνοντας τις στιγμές τρυφερότητας του ζευγαριού, αλλά και τα εμβληματικά, chic outfits της δούκισσας του Σάσεξ.

    Σε αυτές τις 10 μέρες το «Meghan Markle effect» θα πάρει πράγματι φωτιά, καθώς επηρεάζει τον κόσμο της μόδας, κάνοντας την το πρότυπο πολλών γυναικών, όσον αφορά στο ντύσιμο. Ό,τι φορά γίνεται αμέσως ανάρπαστο, καθώς δεν επιλέγει μόνο εμφανίσεις από μεγάλους οίκους μόδας, αλλά και οικονομικά, προσιτά στον μέσο πολίτη brands ρούχων, όπως το πουά φόρεμα του brand Mayamiko, αξίας μόλις 69 λιρών, που φόρεσε την πρώτη μέρα της περιοδείας.

    Είναι πάντα σικ, αλλά και μοντέρνα, διακριτική, αλλά και εντυπωσιακή. Μάλιστα, τα outift που επιλέγει γίνονται αμέσως trends και όλα τα brands κυκλοφορούν παρόμοιες κόπιες που γίνονται αμέσως ανάρπαστες.

    Η Μέγκαν σε αυτό το ταξίδι δίνει ένα ηχηρό μήνυμα με τις εμφανίσεις της, καθώς ήδη έχει ξαναφορέσει δύο παλαιότερα outfits, προωθώντας το περιβαλλοντικό μήνυμα της βιώσιμης μόδας.

    Η δούκισσα και ο πρίγκιπας Χάρι κατά την δεύτερη ημέρα της περιοδείας επισκέφτηκαν τον οργανισμό «Waves for Change», φορώντας ένα αρκετά casual outfit, που δεν το συνηθίζουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η Μέγκαν εμφανίστηκε με ένα άσπρο πουκάμισο, σχέδιο της φίλη της και σχεδιάστριας μόδας Misha Noonoo (με την οποία συνεργάστηκαν στην δημιουργία της σειράς ρούχων της δούκισσας), ένα απλό μαύρο jean και ένα επίσης jean jacket του brand Madwell αξίας 120 δολαρίων, συνδυάζοντας το με καφέ εσπαντρίγες του brand Brother Vellies αξίας 195 λιρών, και τα οικονομικά γυαλιά le Specs, που κρατούσε στα χέρια διαρκώς, που κοστολογούνται στις 75 λίρες.

    Στην δεύτερη εμφάνιση της, για εκείνη την ημέρα, κατά την επίσκεψη της στον παλαιότερο τζαμί της Νότιας Αφρικής, η  Μέγκαν φόρεσε ένα μακρύ χακί φόρεμα του οίκου  Staud Millie Dress αξίας 325 δολαρίων και φλατ παπούτσια του Sam Edelman που κοστολογούνται στα 100 δολάρια.

    Στην τρίτη εμφάνιση της, στην εκδήλωση στη κατοικία του Βρετανού Ύπατου Αρμοστή, διάλεξε το ίδιο φόρεμα που είχε φορέσει κατά την διάρκεια της περσινής περιοδείας στην Αυστραλία, ένα μακρύ ριγέ φόρεμα του οίκου Martin Grant αξίας 1,100 λιρών.

    Η δούκισσα διάλεξε για την συνάντηση με τον νομπελίστα Ειρήνης Ντέσμοντ Τούτου ένα μακρύ πλισέ άσπρο με γαλάζιες λεπτομέρειες φόρεμα του οίκου Club Monaco αξίας 368,52 λιρών. Σε αυτή την συνάντηση, έκανε για πρώτη φορά ο μικρός Άρτσι την επίσημη εμφάνιση του στα χέρια της μητέρας του, ντυμένος με ένα φορμάκι από το brand H&M που κοστίζει 13 λίρες.

    Για την δεύτερη εμφάνιση της τρίτης μέρας, στο Woodstock Exchange, η Μέγκαν φόρεσε μια ολόσωμη μαύρη φόρμα από την σειρά της Smart Works, που κοστίζει 100 λίρες.



    ΣΧΟΛΙΑ