• Gossip

    Γιατί ο πρίγκιπας Χάρι φοβάται ότι η τραγική ιστορία της Νταϊάνα θα επαναληφθεί

    • NewsRoom

    Χάρι και Μέγκαν


    Μήνυση κατά της βρετανικής εφημερίδας Mail on Sunday υπέβαλαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, μετά την δημοσίευση ενός προσωπικού γράμματος.

    Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έγραψαν μία μακροσκελής επιστολή 750 λέξεων, την οποία δημοσίευσαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους και αναφέρουν ότι θα κινηθούν δικαστικά, καθώς δημοσιεύτηκε ένα ιδιαίτερα προσωπικό χειρόγραφο γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ με πιθανό παραλήπτη τον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ.

    Ο πρίγκιπας Χάρι φανερά φορτισμένος συναισθηματικά αναφέρθηκε στην τραγική κατάληξη που είχε η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα και εξέφρασε φόβους για επανάληψη της ιστορίας με θύμα την σύζυγό του, Μέγκαν αυτή τη φορά.

    Το βασιλικό ζευγάρι εξήγησε μέσα από την επιστολή, πως σκοτεινές δυνάμεις κινούν μια κακόβουλη προπαγάνδα κατά της Μαρκλ.

    Ταυτόχρονα το νομικό γραφείο Schillings που εκπροσωπεί τη Δούκισσα, εξήγησε πως μήνυση έχει γίνει τόσο κατά της εφημερίδας όσο και κατά της εταιρείας Associated Newspapers, στην οποία ανήκει η Mail on Sunday.

    Στη μήνυση αναφέρεται πως παραβίασαν την αρχή προσωπικών δεδομένων, διοχετεύοντας στο κοινό προσωπικές πληροφορίες που αφορούν τη Δούκισσα.

    Εκπρόσωπος ανέφερε χαρακτηριστικά πως το γράμμα που διέρρευσε αποτελεί κομμάτι μιας προπαγάνδας κατά της Δούκισσας με ψευδείς ιστορίες κατά του προσώπου της, αλλά και κατά του Δούκα του Σάσεξ.

    Το χρηματικό ποσό που θα κερδίσει το βασιλικό ζευγάρι στο δικαστήριο πρόκειται να δοθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς οργανισμών που μάχονται κατά του bullying.

    Πιθανολογείται ότι το γράμμα στο οποίο αναφέρεται η μήνυση, να είναι εκείνο που χειρόγραφα είχε στείλει η Μαρκλ στον πατέρα της, Τόμας πριν επτά μήνες περίπου.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ