• LIFE&STYLE

    Γενέθλια για τη βασίλισσα Ελισάβετ – «Ηχηρή» η απουσία της Μέγκαν Μαρκλ!

    • NewsRoom
    βασίλισσα ελισάβετ

    Βασίλισσα Ελισάβετ


    Η γηραιότερη μονάρχης και με τη μεγαλύτερη θητεία είναι επισήμως η βασίλισσα Ελισάβετ, κλείνοντας σήμερα 93 χρόνια ζωής.

    Η Ελισάβετ γιόρτασε τα γενέθλιά της παριστάμενη στη Θεία Λειτουργία  που τελέστηκε το Πάσχα των Καθολικών στον Πύργο του Ουίνσδορ.

    Μέλη της βασιλικής οικογένειας συνόδευσαν την βασίλισσα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Ανάμεσά τους οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι και η σύζυγός του Ουίλιαμ, η Κέιτ,.

    Ηχηρή ήταν η απουσία της Μέγκαν Μαρκλ ωστόσο ο λόγος είναι σοβαρός. Η Μέγκαν Μαρκλ διανύει αυτή την περίοδο τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της κι έτσι δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις, καθώς από μέρα σε μέρα αναμένεται να γεννήσει.

    «Ευτυχισμένα γενέθλια Μεγαλειοτάτη, Κυρία, Γιαγιά. Σας ευχόμαστε να περάσετε την πιο υπέροχη μέρα! Χάρι & Μεγκάν», έγραψε το ζευγάρι στον λογαριασμό του στο Instagram απευθυνόμενο στην Ελισάβετ.

    Η Ελισάβετ γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1926, στην οδό Μπράτον, στο κεντρικό Λονδίνο και έγινε βασίλισσα το 1952 σε ηλικία 25 ετών, γεγονός που σημαίνει ότι είναι περισσότερα από 67 χρόνια στη βασιλεία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι νονοί, το βαφτιστήρι και τα «ρουσφέτια»: Το νέο σποτ του Ποταμιού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι συμβαίνει με την Ελένη Μενεγάκη; Oι φήμες για μεγάλες περικοπές στο συμβόλαιό της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπορεί τελικά ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα και να σώσετε τον πλανήτη;



    ΣΧΟΛΙΑ