• Gossip

    Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που η Μέγκαν Μαρκλ χώρισε τον πρώην σύζυγό της

    τρεβορ-μεγκαν

    Μέγκαν Μαρκλ και Τρέβορ Ένγκελσον


    Ο πρώτος γάμος της Μέγκαν Μαρκλ κράτησε μόλις δύο χρόνια

    Νέο αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Μέγκαν Μαρκλ: Ταινίες, Γάμος και Μητρότητα» έφερε στο φως άγνωστες μέχρι σήμερα πτυχές της ζωής της Δούκισσα της Σάσεξ.

    Αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον είναι ο λόγος που οδήγησε την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρώην σύζυγό της και παραγωγό, Τρέβορ Ένγκελσον στην απόφαση να πάρουν διαζύγιο.

    Οι δυο τους, παντρεύτηκαν στην Τζαμάικα το 2011 και χώρισαν μετά από δύο χρόνια, επικαλούμενοι «ασυμβίβαστες διαφορές».

    Στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε συνέντευξη της βασιλικής ανταποκρίτριας, Άσλεϊ Πίρσον, η οποία υποστήριξε πως η καριέρα της Μέγκαν στον χώρο της ηθοποιίας, τους οδήγησε στον χωρισμό.

    «Ήταν μαζί για επτά χρόνια, και δύο χρόνια παντρεμένοι. Το πρόβλημα με τον γάμο, ήταν η απόσταση. Με το που παντρεύτηκαν, πήρε τον ρόλο στην τηλεοπτική σειρά Suits. Αυτή βρισκόταν στο Τορόντο, ενώ αυτός στο Λος Άντζελες. Η σχέση τους απλά δεν κράτησε», δήλωσε η ίδια.

    Όπως είναι γνωστό, πριν από έναν χρόνο η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι και στις 6 Μαΐου 2019, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Άρτσι.

    Από την πλευρά του, ο 42χρονος πρώην σύζυγος της Μέγκαν, Τρέβορ, παντρεύτηκε λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του βασιλικού μωρού, τη νέα του αγαπημένη Τρέισι Κάρλαντ, η οποία είναι διατροφολόγος.

    Μάλιστα, το ζευγάρι, είχε αρραβωνιαστεί δύο εβδομάδες μετά τον βασιλικό γάμο, το 2018.



    ΣΧΟΛΙΑ