• Δημοφιλή στο Internet

    Βασιλικός γάμος: Μενού με «άρωμα» Ελλάδας – Τι αποκαλύπτει ο Έλληνας σεφ

    • NewsRoom
    μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι

    Χάρι και Μέγκαν


    Η μεγάλη ώρα για το γεγονός της χρονιάς στη Βρετανία, τον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, έφτασε. Το μυστήριο θα τελεσθεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνσδορ στη Μεγάλη Βρετανία και όλα είναι στη θέση τους, ακόμη και ο σεφ.

    Μετά από τις πληροφορίες για το προσκλητήριο, τους καλεσμένους, την τούρτα και τον στολισμό, ο γάμος θα έχει και «άρωμα» Ελλάδας, αφού το μενού θα φέρει την υπογραφή ενός κορυφαίου Έλληνα σεφ, ο οποίος θα επιμεληθεί το μενού στη βασιλική δεξίωση.

    Ο λόγος για τον βραβευμένο και ήδη πολυσυζητημένο Nίκο Κουλούσια με καταγωγή από την Κοζάνη, που αναλαμβάνει τον υπεύθυνο ρόλο του συντονισμού της κουζίνας στη δεξίωση που θα ακολουθήσει της τελετής. Ο Νίκος Κουλούσιας, μαζί με άλλους 24 πασίγνωστους σεφ απ’ όλο τον κόσμο, θα επιμεληθούν το μενού του πριγκιπικού γάμου.

    Ο Νίκος Κουλούσιας που στο παρελθόν έχει μαγειρέψει για σημαντικές, διεθνείς προσωπικότητες, ανάμεσα τους και ο Βλαντιμίρ Πούτιν που είχε δηλώσει εντυπωσιασμένος από τα πιάτα του Έλληνα σεφ, δήλωσε σε συνέντευξή του πως υπάρχει αρκετό άγχος για τη μεγάλη μέρα αφού οι απαιτήσεις είναι πραγματικά υψηλού επιπέδου και οι προσδοκίες πολύ μεγάλες.

    Όπως αποκάλυψε, το μενού θα περιλαμβάνει αγαπημένες παιδικές γεύσεις του πρίγκιπα Harry και της μέλλουσας συζύγου του.

    Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας σεφ, ανέφερε ότι στο μενού θα χρησιμοποιηθεί κρέας από βασιλικά κτήματα, κρητικό ελαιόλαδο ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι 600 προσκεκλημένοι που θα παραστούν στη γαμήλια δεξίωση να γευτούν σαφράν από την γενέτειρά του, Κοζάνη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βασιλικός γάμος: Οι απαντήσεις στα βασικά σας ερωτήματα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο πρώτος γάμος της Μέγκαν Μαρκλ στην Τζαμάικα – Το νυφικό, η γαμήλια σουίτα και το πάρτι (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρακολουθήστε το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Hilton Athens

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιοι πρώην συμπρωταγωνιστές της Μέγκαν Μαρκλ θα παρευρεθούν στο γάμο της (pics)

     



    ΣΧΟΛΙΑ