• LIFE&STYLE

    Βασιλικός γάμος: Οι απαντήσεις στα βασικά σας ερωτήματα

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Τι γνωρίζουμε για τους συγγενείς την Μέγκαν και ποιοι θα παρευρεθούν στο γάμο;

    Οι παρευρισκόμενοι είναι λίγοι από την πλευρά της Μέγκαν. Η μητέρα της, Doria Ragland, 61, φαίνεται πως θα είναι η μόνη κοντινή συγγενής της στην εκκλησία, αφού ο πατέρας της δεν θα παρευρεθεί λόγω προβλημάτων υγείας. Τα απομακρυσμένα ετεροθαλή αδέλφια της –  η Samantha Markle, 53, πρώην μοντέλο και ο Thomas Markle Jnr, 51, ένας χήρος, ο οποίος συνελήφθη νωρίτερα φέτος για απειλή της κοπέλας του με όπλο σε ένα καβγά τους – δεν είναι στη λίστα. Το ότι δεν είναι προσκεκλημένοι δεν προκαλεί έκπληξη, αφού τα αδέρφια έχουν καταναλώσει ώρες τηλεοπτικού χρόνου και σελίδες εφημερίδων λέγοντας κακίες για την αδερφή τους.

    Ποιοι άλλοι θα είναι παρόντες;

    Οι λαμπεροί φίλοι της Μέγκαν θα βρίσκονται εκεί. Η Jessica Mulroney, Καναδή στιλίστρια και νύφη του πρώην πρωθυπουργού του Καναδά Brian Mulroney, πιάστηκε από το φακό να ψωνίζει κοντά στο Παλάτι Κένσινγκτον. Η σχεδιάστρια μόδας Misha Nonoo, η φημολογούμενη «προξενήτρα» του ζευγαριού φαίνεται πως θα είναι το γάμο επίσης, όπως και η Ινδή ηθοποιός Priyanka Chopra αλλά και η πρώην ατζέντης της Μέγκαν, Gina Nelthorpe-Cowne. Ο διευθυντής της αποκλειστικής λέσχης Soho House του Λονδίνου, όπου η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν το πρώτο τους ραντεβού, θα βρίσκεται ανάμεσα στη λίστα των καλεσμένων.

    Οι πρώην συμπρωταγωνιστές της Μέγκαν από τη σειρά Suit – Gabriel Macht, Rick Hoffman και Sarah Rafferty, αλλά και ο σύζυγός της επί της οθόνης Patrick Adams θα είναι παρόντες. Στο γάμο θα είναι και η οικογένεια του David και της Victoria Beckham αλλά και ο Sir Elton John.

    Τι να περιμένουμε κατά τη διάρκεια της τελετής;

    Η τελετή στο ξωκλήσι του Windsor Castle πρόκειται να είναι Αγγλικανική, δεδομένου του ότι ο Χάρι βρίσκεται στη σειρά για τη διαδοχή του θρόνου, οπότε θα γίνει ταυτόχρονα και επικεφαλής της Εκκλησίας της Αγγλίας. Η σημαντική προσωπικότητα πρόκειται να είναι ο Michael Bruce Curry, ο πρώτος Άφρο-Αμερικανός επικεφαλής της Επισκοπικής εκκλησίας των ΗΠΑ, ο οποίος θα τελέσει το βασικό κομμάτι της τελετής.

    Τι θα φορεθεί στην τελετή;

    Το νυφικό είναι επτασφράγιστο μυστικό. Οι σχεδιαστές Ralph&Russo, των οποίων το φόρεμα αξίας £56,000 φόρεσε η Μέγκαν για τις επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα της, φημολογούνται ότι θα είναι οι εκλεκτοί που δημιούργησαν το νυφικό.

    Ο Χάρι αναμένεται να φορέσει στολή. Αλλά ίσως όχι αυτή του Ιππικού, λόγω της γενειάδας του. Οπότε, οι πιθανότητες είναι να φορέσει την στολή του Captain General του Βασιλικού Ναυτικού.

    Ποια είναι τα χειρότερα δώρα;

    Το βραβείο πάει σίγουρα στον 25χρονο ανιψιό της Μέγκαν, Tyler Dooley, έναν αγρότη κάνναβης στο Όρεγκον, όπου η μαριχουάνα είναι νόμιμη. Όπως φαίνεται, ο ανιψιός της θα φυτέψει μια νέα ποικιλία κάνναβης για τον γάμο με το όνομα «Markle’s Sparkle» («Η Λάμψη της Μαρκλ»). Όπως είπε ο ίδιος, αν τον επισκεφθούν η θεία του και ο Χάρι, θα «χαρεί πολύ» να τους προσφέρει ένα δείγμα.

    Πότε θα τελειώσει όλο αυτό;

    Μόλις τελειώσει η κάλυψη του γάμου, του πάρτι και του ταξιδιού του μέλιτος, θα υπάρξουν πολλά χρόνια μιντιακής κάλυψης της νέας ζωής της Μέγκαν και του Χάρι. Αν περιμένετε να εξαφανιστούν από το προσκήνιο των media σύντομα, μάλλον θα απογοητευτείτε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο πρώτος γάμος της Μέγκαν Μαρκλ στην Τζαμάικα – Το νυφικό, η γαμήλια σουίτα και το πάρτι (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρακολουθήστε το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στο Hilton Athens

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιοι πρώην συμπρωταγωνιστές της Μέγκαν Μαρκλ θα παρευρεθούν στο γάμο της (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ