• LIFE&STYLE

    Βασάλος-Βαλαβάνη: Η πρώτη κοινή συνέντευξη και οι καυτές φωτογραφίες (video)

    • NewsRoom
    ευρυδίκη βαλαβάνη-κωνσταντίνος βασάλος


    Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη παραχώρησαν στο περιοδικό Down Town, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκαλύπτοντας ότι είναι επίσημα ζευγάρι τους τελευταίους τρεις μήνες. Οι δυο τους πόζαραν στον φακό δηλώνοντας φουλ ερωτευμένοι. Αν και οι φήμες περί ερωτικού ειδυλλίου είχαν ξεκινήσει από το Survivor, όπου και γνωρίστηκαν, η αθλητικογράφος υποστήριξε ότι μέσα στο παιχνίδι δεν είχε υπάρξει κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

    «Το καλοκαίρι κάναμε διακοπές μαζί και εξελίχθηκε. Ανακοινώσαμε ότι είμαστε μαζί όταν μετά τους τρεις μήνες σιγουρευτήκαμε», δήλωσε η Ευρυδίκη, ενώ συμπλήρωσε ότι, αν έβλεπε τον Κωνσταντίνο έξω δε θα τον παρατηρούσε, καθώς ήταν πολύ «φουσκωτός» για τα γούστα της. «Τώρα είναι πιο νορμάλ». Βέβαια, ο ίδιος δήλωσε ότι σίγουρα θα την κοιτούσε αν την έβλεπε σε κάποιο μπαρ.

    «Ναι είμαστε ερωτευμένοι. Βρισκόμαστε στην αρχή ακόμη», επιβεβαιώνει ο πρώην Μαχητής. «Στο πάρτυ για την ένωση των δύο ομάδων, είδε ο ένας τον άλλον διαφορετικά», παραδέχτηκαν και οι δύο, όταν δηλαδή τους δόθηκε η δυνατότητα να περιποιηθούν τον εαυτό τους.

    «Η Ευρυδίκη αντιστάθηκε περισσότερο στο φλερτ, γιατί μόλις είχε βγει από μια σχέση», δήλωσε στη συνέντευξη ο Κωνσταντίνος.

    Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε ότι ο Κωνσταντίνος την φλέρταρε με έναν πολύ ωραίο τρόπο, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε το ελάττωμά του: «Πρέπει κάθε πρωί να σηκώνομαι και να του φτιάξω τα αυγουλάκια του».

    Το ζευγάρι δήλωσε ότι δεν συζεί, ωστόσο είναι κάτι που θα γίνει κάποια στιγμή.

    ευρυδίκη βαλαβάνη-κωνσταντίνος βασάλος ευρυδίκη βαλαβάνη-κωνσταντίνος βασάλος

    Τα σχόλια του Κωνσταντίνου Βασάλου

    Στην εκπομπή «ΕΔΩ», η Ντορέττα Παπαδημητρίου σχολιάζοντας το εξώφυλλο του ζευγαριού, ζήτησε από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τον οποίο και συνεργάζεται, να μάθει τα πάντα για την φωτογράφιση του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

    «Αυτή η πρόταση για το εξώφυλλο, έχει πέσει από την ημέρα που βγήκαμε από το παιχνίδι, που δεν είχαμε σχέση με την Ευρυδίκη. Καθώς προχωρούσε το πράγμα, το ανακοίνωσα εγώ εδώ, για να τελειώσει και όλο αυτό», δήλωσε ο Κωνσταντίνος και συμπλήρωσε ότι, «Το εξώφυλλο μου αρέσει, μέσα, όμως, κάποιες φωτογραφίες δεν μου αρέσουν».

    Δείτε το βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=pcdNTUl7hB0

    ευρυδίκη βαλαβάνη-κωνσταντίνος βασάλος

    Κωνσταντίνος βασάλος-ευρυδίκη-βαλαβάνη

    Βαλαβάνη-Βασάλος
    Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος
    Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κωνσταντίνος Βασάλος-Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πρώτο video μετά την παραδοχή της σχέσης τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Βασάλος: «Τα Χριστούγεννα θα πάω στη Χίο με το κορίτσι μου, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξηγεί πως βγήκε ο αριθμός 4.000 του Γιάννη Σπαλιάρα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ