ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα συνέντευξη στο περιοδικό DownTown συνοδευόμενη με μία άκρως αποκαλυπτική φωτογράφιση παραχώρησε η Νατάσα Καλογρίδη. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που απασχόλησε την τελευταία περίοδο με τη συμμετοχή της στο Nomads, αλλά και την πολυσυζητημένη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο μίλησε έξω από τα δόντια για όλα όσα ακούγονται.
Η εκκεντρική τηλεπερσόνα αποκάλυψε που βρίσκεται η σχέση της με τον γνωστό ποινικολόγο, αλλά και αν σκοπεύει να παντρευτεί στο μέλλον. Μάλιστα, δήλωσε αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει ότι, «Ούτε εγώ, ούτε ο Αλέξανδρος πιστεύουμε ότι κάνουμε κάτι κακό».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η μπηχτή της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου για τη Νατάσα Καλογρίδη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Βίκυ Καγιά με μαγιό στη Μύκονο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άζια Αρτζέντο: Αρνείται τις κατηγορίες για αποπλάνηση ανηλίκου και εμπλέκει τον Άντονι Μπουρντέν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΗΕ-Ρωσία: Δεν θα ανανεωθεί η συμφωνία για τις εξαγωγές τροφίμων και ρωσικών λιπασμάτων, η οποία λήγει στις 22 Ιουλίου
- Εκκαθάριση Τραμπ στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Πάνω από 1.300 υπάλληλοι αποχωρούν στο πλαίσιο αναδιοργάνωσης
- Πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για το «παρών» του κόμματος του Ανδρουλάκη στην τροπολογία για τους μετανάστες
- Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τη διαχείριση των μεταναστευτικών πιέσεων στην Κρήτη
