• LIFE&STYLE

    Τζίνα Αλιμόνου: Όσα αποκάλυψε για το πολυσυζητημένο διαζύγιο από τον Παύλο Βαρδινογιάννη

    • NewsRoom

    Τζίνα Αλιμόνου


    Δύο σχεδόν χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιό της, οι μάχες του οποίου δεν έχουν τελειώσει ακόμη, η καλλονή ηθοποιός και μοντέλο επανέρχεται επαγγελματικά κάνοντας μια νέα αρχή μέσω ΥοuΤube και Instagram.

    Το φετινό καλοκαίρι, όμως, είναι πολύ ιδιαίτερο για την πρώην σύζυγο του Παύλου Βαρδινογιάννη, καθώς κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της. Αν και η υποκριτική είναι η μεγάλη της αγάπη, η Τζίνα Αλιμόνου αποφάσισε να ανοίξει το δικό της κανάλι στο YouΤube με μικρές εκπομπές που θα πραγματεύονται, μεταξύ άλλων, το ευ ζην, τη μόδα, το μακιγιάζ και τη διατροφή.

    «Εκτός του ότι κάθε χρόνο κερδίζω περισσότερη σοφία και γνώση, αυτό είναι το καλοκαίρι που είμαι πιο ήρεμη, έχω βρει τις καινούργιες μου ισορροπίες και -δόξα τω Θεώ- είμαι καλά και εγώ και τα παιδιά μου. Πλέον έχω χαράξει μια νέα πορεία και προσπαθώ να κάνω πράγματα που ήθελα εδώ και πολύ καιρό, οπότε νομίζω ότι είμαι και πολύ πιο χαρούμενη. Έχω μπει στη διαδικασία μιας μεγάλης προετοιμασίας εδώ και μήνες για το νέο μου επαγγελματικό εγχείρημα στο YouTube και το Instagram και τον όποιο χρόνο περισσεύει από τις ανάγκες των παιδιών τον αφιερώνω στο στήσιμο της δουλειάς που θα παρουσιάσω σε δύο εβδομάδες» αναφέρει η Τζίνα Αλιμόνου στον δημοσιογράφο Διονύση Θανασούλα για το περιοδικό «Gala».

    Τζίνα Αλιμόνου

    Μέχρι πρότινος δεν θα περίμενε από την Τζίνα Αλιμόνου να ανοίξει λογαριασμό στο Instagram και το YouTube. «Είμαι εντελώς εκτός όλου αυτού που ονομάζουμε social media εδώ και χρόνια, δεν έχω ούτε Facebook, και αυτό γιατί ήταν θέμα και δικής μου φιλοσοφίας να κρατάω την ιδιωτική μου ζωή εκτός διασημότητας και προστατευμένη. Δεν τα κατάφερα τελικά. Ο χωρισμός μας πήρε πήρε μεγάλες διαστάσεις και δόθηκαν στη δημοσιότητα ανυπόστατες πληροφορίες, ειδικά σε ό,τι αφορούσε εμένα. Αυτό πραγματικά δεν το περίμενα. Με βρήκε και λίγο απροετοίμαστη, αλλά επειδή κατάγομαι από τη Σπάρτη δεν το έβαλα κάτω και το πάλεψα με τα κατάλληλα μέσα. Πλέον το αφήνω πίσω μου όλο αυτό, παρότι ακούστηκαν τέρατα. Αφού αντέδρασα όπως μπορούσα στις συγκεκριμένες κατηγορίες, η μόνη απόδειξη πια ότι προχωράω στη ζωή μου είναι το να κάνω καινούργια πράγματα», πρόσθεσε.

    Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Τζίνας Αλιμόνου εδώ 



    ΣΧΟΛΙΑ