• LIFE&STYLE

    Tyra Banks: Από μοντέλο… καθηγήτρια

    Banks


    Το διάσημο μοντέλο Tyra Banks, έχει ξεχωρίσει τόσο στο χώρο της μόδας όσο και στον τηλεοπτικό κόσμο καθώς ήταν το κεντρικό πρόσωπο στο reality show ” America’s Next Top Model”.

    Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε ηλικία 15 ετών, και έγινε η πρώτη αφροαμερικανή γυναίκα στα εξώφυλλα των GQ και Sports Illustrated Swimsuit Issue, στο οποίο εμφανίστηκε δύο φορές. Η Tyra από το 1997 έως το 2005 ήταν “Άγγελος” στην γνωστή εταιρία εσωρούχων Victoria Secret. Από της αρχές του 2000 η Banks ήταν ένα από τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα στον χώρο της μόδας.

    tyrabanks4

    Στην συνέχεια το διάσημο μοντέλο επεκτάθηκε στο χώρο της ηθοποιίας, πρώτα στην τηλεόραση και ύστερα στον κινηματογράφο. Το 2010, δημοσίευσε ένα μυθιστόρημα για νεαρούς ενήλικες με τίτλο Modelland, βασισμένη στη ζωή της ως μοντέλο το οποίο μπήκε στην κορυφή του καταλόγου των New York Times Best Seller για το 2011.

    Σήμερα κάνει το επόμενο βήμα της στο χώρο της εκπαίδευσης. Από τον Μάιο το πρώην μοντέλο της Victoria Secret θα παραδίδει μαθήματα στο Stanford Graduate School of Business  σχετικά με την δημιουργία και διατήρηση προσωπικής μάρκας.

    tyrabanks2

    Η Tyra μαζί με εικοσιπέντε φοιτητές θα επικεντρωθεί στην δύναμη των social media και πως αυτά μπορούν να επηρεάσουν μια επιχείρηση θετικά και αρνητικά. Οι φοιτητές θα μοιραστούν μια προσωπική μάρκα την οποία θα διαχειρίζονται μέσα από τρεις πλατφόρμες.

    tyrab

    Πιο συγκεκριμένα με την βοήθεια του Facebook Live, του YouTube και της τοπικής τηλεόρασης, θα προσπαθήσουν να επεκτείνουν την προσωπική τους μάρκα, κοινοποιώντας την στον κόσμο, χάριν του ίδιου το μαθήματος. Τις διαλέξεις θα παραδίδει η Tyra σε συνεργασία με τον καθηγητή Allison Kluger, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε ως παραγωγός στην εκπομπή “Good Morning America”.

    tyrab3

    Στο παρελθόν το διάσημο μοντέλο είχε παρακολουθήσει σεμινάρια στο πανεπιστήμιο του Harvard στο τμήμα των Οικονομικών, όπως η ίδια είχε δηλώσει το 2011. Ειδικότερα σε συνέντευξη της τόνισε πως η καριέρα της έφτασε ως ένα βαθμό ψηλά λόγω του χαρακτήρα της, όμως για να φτάσει στο επόμενο βήμα χρειάστηκε την βοήθεια των ειδικών με σκοπό να πάρει τις απαραίτητες γνώσεις, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε “δεν νομίζω να τα είχα καταφέρει χωρίς τις γνώσεις.”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/protathlitis-ke-ektos-tartan-o-usain-bolt-apokaliptika-ntokoumenta-picsvideo/68581

     



    ΣΧΟΛΙΑ