• LIFE&STYLE

    Το συγκινητικό «αντίο» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο MEGA (pics)

    • NewsRoom


    Πολλοί καλλιτέχνες, οι οποίοι συνεργάστηκαν κατά καιρούς ή και για χρόνια ολόκληρα με το MEGA, εξέφρασαν τη λύπη τους για το κλείσιμό του και αποχαιρέτησαν τον τηλεοπτικό σταθμό με όμορφα λόγια.

    Κάπως έτσι και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στο MEGA και να το ευχαριστήσει για όλες τις στιγμές που πέρασαν μαζί. Άλλωστε, το MEGA χάρισε στον Παπακαλιάτη μερικές από τις επιτυχίες του και έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μακρά καριέρα του.

    Ο καλλιτέχνης, μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αποχαιρέτησε τον σταθμό με μερικά συγκινητικά λόγια, αλλά και με ένα βίντεο γεμάτο κορυφαίες σκηνές από τις σειρές του στο πλαίσιο της συνεργασίας του. Επίσης, ανήρτησε και μία φωτογραφία με τους τίτλους των αγαπημένων σειρών, αλλά και μία δική του από το 1991 και την πρώτη του δουλειά στο MEGA.

    Έγραψε χαρακτηριστικά:
    «Μια αναφορά. Μια εποχή. Μια ανεμελιά δημιουργική. Εκεί μεγάλωσα,εκεί έμαθα,εκεί πρωτοέπαιξα, εκεί πρωτοέγραψα, εκεί πρωτοπέτυχα, ονειρεύτηκα, αγάπησα και δέθηκα. Τώρα «το εκεί» δεν υπάρχει πια. Καιρό δεν υπήρχε. Χθες όμως ήρθε ένα μαύρο και σφράγισε ένα τέλος εποχής. Τέλος Εποχής. Είναι άγριο αυτό το μαύρο και για θεατές και για όλους όσοι πέρασαν από εκεί. Σκληρό και άδικο για αυτούς που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν μέσα προσπαθώντας να το κρατήσουν ζωντανό. Μπορεί η συχνότητα να έπαψε να εκπέμπει ελεύθερα,αλλά οι άνθρωποι όχι. Αυτοί συνεχίζουν να εκπέμπουν, να ζουν,να προχωράνε,να παλεύουν,να δημιουργούν και να κρατάνε όλα όσα μας έμαθε και μας χάρισε. Γι αυτό και πάντα θα είναι το mega mas… Ήταν τιμή μου».

    View this post on Instagram

    Μια αναφορά.Μια εποχή. Μια ανεμελιά δημιουργική. Εκει μεγάλωσα,εκεί έμαθα,εκεί πρωτοέπαιξα, εκεί πρωτοέγραψα,εκεί πρωτοπέτυχα, ονειρεύτηκα, αγάπησα και δέθηκα. Τώρα «το εκεί» δεν υπάρχει πια. Καιρό δεν υπήρχε. Χθες όμως ήρθε ένα μαύρο και σφράγισε ένα τέλος εποχής. Τέλος Εποχης. Είναι άγριο αυτο το μαύρο και για θεατές και για όλους όσοι πέρασαν από εκεί. Σκληρό και άδικο για αυτούς που μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν μέσα προσπαθώντας να το κρατήσουν ζωντανό. Μπορεί η συχνότητα να έπαψε να εκπέμπει ελεύθερα,αλλά οι άνθρωποι όχι. Αυτοί συνεχίζουν να εκπέμπουν, να ζουνε,να προχωράνε,να παλεύουν,να δημιουργούν και να κρατάνε όλα όσα μας έμαθε και μας χάρισε. Γι αυτό και πάντα θα είναι το mega mas… Ήταν τιμή μου. #megachannel #megamou #megamas

    A post shared by Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» και «αντίο» του ΑΝΤ1 στο MEGA



    ΣΧΟΛΙΑ