• LIFE&STYLE

    GNTM: Το μήνυμα της Κατερίνας Βισέρη και η “μπηχτή” για την αποχώρησή της (pic+video)

    • NewsRoom


    Ένα ακόμη κορίτσι αποχώρησε από το Greece’s Next Top Model στο επεισόδιο της Δευτέρας και πολλοί ήταν οι τηλεθεατές που στεναχωρέθηκαν.

    Η παίκτρια που αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι των μοντέλων ήταν η Κατερίνα Βισέρη, η κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη με το πτυχίο Νομικής. Μια πολύ ήρεμη και ευγενική φυσιογνωμία, που μιλούσε πάντοτε με σεβασμό σε όλους και δεν δημιούργησε πρόβλημα σε κανέναν. Άκουγε με προσοχή τους κριτές, έβαζε τα δυνατά της και δεν λάμβανε μέρος στις ίντριγκες.

    Η Κατερίνα έφυγε μετά από τις δοκιμασίες που είχαν τα μοντέλα. Αρχικά κλήθηκαν να γυρίσουν ένα βίντεο, υπέρ της γυναικείας αλληλεγγύης, με άλλες κοπέλες και, έπειτα, φωτογραφήθηκαν από την Ζενεβιέβ με ιδιαίτερα έθνικ ρούχα. Τους κριτές δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους η Έλντα και η Κατερίνα, οι οποίες ζήτησαν από τους κριτές μία ακόμα ευκαιρία.

    Τελικά, από το ριάλιτι αποχώρησε η Κατερίνα, ενώ πολλές συμπαίκτριές της σχολίασαν πως θα έπρεπε να φύγει η Έλντα και όχι εκείνη.

    Η Κατερίνα έκανε μια ανάρτηση το βράδυ της Δευτέρας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μία φωτογραφία της από το Greece’s Next Top Model και μερικά λόγια για την εμπειρία της. Μεταξύ άλλων, με πολύ όμορφο και αξιοπρεπή τρόπο, αφήνει να εννοηθεί πως πολλές φορές δεν υπάρχει αντικειμενικότητα και ότι κάποια πράγματα τελικά καλό είναι που τα ζούμε, καθώς μας προβληματίζουν.

    Δείτε παρακάτω το μήνυμά της:

    “Ένα όμορφο ταξίδι “μόδας” που τελείωσε σήμερα και ένα ακόμα μάθημα που μου δόθηκε στο ταξίδι της ζωής. Τα ταξίδια προσφέρουν αναμνήσεις, εικόνες, μυρωδιές μα πάνω από όλα προβληματίζουν και ανοίγουν ορίζοντες. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου για την υποστήριξη, την ενθάρρυνση, τα υπέροχα μηνύματα σας, μα πάνω από όλα για την αθώα αγάπη που μου δείχνετε. Η ζωή καμιά φορά είναι άδικη κρίνοντας χωρίς αντικειμενικά κριτήρια, αλλά στο χέρι μας είναι να επιμορφωθούμε, ώστε να γίνουμε οι καλύτεροι κριτές του εαυτού μας”.

    https://www.instagram.com/p/BpiE8cnhla6/?taken-by=katerinavisseri

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τρίτη 10 Οκτωβρίου)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Γιατί αποχώρησε οικειοθελώς η Έφη Αναστασοπούλου; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το GNTM (video)



    ΣΧΟΛΙΑ