• LIFE&STYLE

    Μηνιαίες προβλέψεις – Νοέμβριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με τα ζώδια

    • NewsRoom
    ζώδια


    Πώς θα είναι ο Νοέμβριος; Τι προβλέπουν τα ζώδια και ο ωροσκόπος σου για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

    ΚΡΙΟΣ

    1ο δεκαήμερο

    Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη σε ωθεί στο να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, κάτι που σε οδηγεί σε συζητήσεις για φιλοσοφικά ζητήματα που ανοίγουν τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και απογειώνει την ψυχολογία σου. Η αισιοδοξία και η χαρά που νιώθεις εκφράζεται σε όποια κατάσταση προκύψει και σου δίνεται η δυνατότητα να προωθήσεις ζητήματα επιμόρφωσης και σπουδών που σε ενδιαφέρουν, νομικά θέματα που σε απασχολούν, ταξίδια στο εξωτερικό που ήθελες πάντα να πραγματοποιήσεις.

    Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 σου δημιουργεί έντονη εσωστρέφεια και φόβο για δράση, καθώς έρχονται στην επιφάνεια άλυτα ζητήματα και τραύματα που κουβαλάς. Καλό είναι να εκτονώσεις την ενέργεια μέσα από την τέχνη ή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, διαφορετικά είναι πιθανό να αυτοϋπονομεύεσαι και να σε καταβάλει η θλίψη. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 σε καλεί να κλείσεις θέματα που σχετίζονται με το στενό σου περιβάλλον. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς εντείνει τη νευρικότητα, την εριστική διάθεση και πιθανά να υπάρξουν υπερβολές και απερισκεψία που θα δυναμιτίσουν τις σχέσεις σου. Δείξε προσοχή και προσπάθησε να μην χάσεις τον έλεγχο για να αποφύγεις συγκρούσεις που θα σου κοστίσουν.

    2ο δεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 σου δίνει την δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικά σε σχέση με τρίτους, επενδύσεις, δάνεια, κληρονομικά που θέλεις να διευθετήσεις. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δημιουργεί εξιδανικευμένες συνθήκες και είναι πιθανό το συναίσθημα να σε συνεπάρει, να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις που θα οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Η διαίσθηση είναι το κύριο όπλο σου, καθώς θα αποδειχθεί αλάνθαστη και θα σε καθοδηγήσει ιδανικά αν την «ακούσεις». Εξαιρετικές μπορεί να είναι οι συνθήκες στον έρωτα, καθώς μπορείς να ζήσεις στιγμές έντονου πάθους και ρομαντισμού με το ταίρι σου ή με νέα γνωριμία που πιθανά να προκύψει και να σου κόψει την ανάσα, για εσένα που είσαι μόνος.

    Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 και είναι πιθανό να προκληθούν εμπόδια, καθυστερήσεις ή αναβολές σε ότι αφορά ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις, σε θέματα σπουδών και επιμόρφωσης που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή στην επικοινωνία με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον, καθώς οι παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν θα φέρουν προστριβές και αντιπαραθέσεις. Ιδανική είναι η περίοδος αυτή για να αναλογιστείς σχέδια που έχεις καταστρώσει και τι διορθώσεις θα πρέπει να κάνεις.  Πρόσωπα του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο.

    3ο δεκαήμερο

    Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό και σε βάζει σε μία διεργασία εσωτερική σε ότι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και στο κατά πόσο αυτές σε καλύπτουν, κατά πόσο σου δείχνουν κατανόηση, αν εισπράττεις την συντροφικότητα που έχεις ανάγκη από το ταίρι σου. Πρόσωπα του παρελθόντος πιθανά να επιστρέψουν και να επιθυμούν μία ακόμα ευκαιρία. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, σκέψου καλά τι σε απομάκρυνε από τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στο ζώδιό σου στις  06.11 προκαλώντας σου ένταση, επαναστατικές διαθέσεις και συγκρουσιακές συμπεριφορές, καθώς δείχνεις πια να μην μπορείς να ανεχτείς ότι σε καταπιέζει και λειτουργεί σαν βαρίδι στην προσωπική σου πορεία. Αυτό μπορεί να είναι είτε πρόσωπο, είτε συγκεκριμένη κατάσταση.

    Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 15.11 μπορεί να σου δώσει μοναδικές ευκαιρίες για να προωθήσεις τους στόχους και τα σχέδιά σου, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι έτοιμος για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις την όποια κατάσταση ή γνωριμία προκύψει. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία, αποκαθιστώντας με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς την επικοινωνία στη σχέση σου. Έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου ότι προβληματισμούς και σκέψεις είχες τον προηγούμενο καιρό και να επιδιώξεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα της σχέσης σου.

    ΤΑΥΡΟΣ

    1ο δεκαήμερο

    Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη λειτουργώντας ανασταλτικά στο να εκφράσεις τις σκέψεις σου. Οικονομικές συμφωνίες και σχέδια έρχονται στο τραπέζι και η διαίσθησή σου λειτουργεί καθοριστικά στις όποιες αποφάσεις. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στα οικονομικά σου, καθώς έχεις την ευκαιρία να επεκταθείς σε επιχειρήσεις ή οικονομικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Μοναδικές στιγμές μπορείς να ζήσεις και στην προσωπική σου ζωή, καθώς αφήνεις πίσω ανασφάλειες και απωθημένα και απολαμβάνεις το πάθος και τον ερωτισμό στο μέγιστο.

    Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 σε ωθεί στο να δράσεις σε ομαδικό επίπεδο, μέσω συλλόγων ή κινήσεων που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, να δραστηριοποιηθείς πιο έντονα για τους στόχους και τα σχέδια που έχεις, να βάλεις στη διαδικασία αυτή φιλικά σου πρόσωπα που θέλουν να είναι αρωγοί στην όποια προσπάθειά σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 φέρνει στο φως ζητήματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς εντείνει τον εκνευρισμό, την καχυποψία, εριστικές και απαξιωτικές διαθέσεις δημιουργώντας πιθανά προβλήματα λόγω υπερβολικών αντιδράσεων που μπορεί να έχεις. Κράτησε χαμηλούς τόνους γιατί μόνο χαμένος θα είσαι από τις εξελίξεις.

    2ο δεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 μπορεί να δώσει νέα ώθηση στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, με νέες συνεργασίες ή νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς εντείνει την διαίσθησή σου που θα σε βοηθήσει σημαντικά να αναγνωρίσεις ποια πρόσωπα πρέπει να μείνουν στη ζωή σου και ποια όχι. Σπουδαίες μπορεί να είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις για την προσωπική σου ζωή και την εξέλιξή της, καθώς ο έντονος ρομαντισμός και διάθεση για να ζήσεις το δικό σου παραμύθι είναι έντονη. Προσοχή, ιδιαίτερα εσύ που είσαι μόνος, γιατί η συναισθηματικότητα οδηγεί σε εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Μην μένεις στα λόγια, οι πράξεις θα δείξουν τις πραγματικές προθέσεις.

    Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 εντείνοντας την εσωστρέφεια και την καχυποψία, που μπορεί να εκδηλωθεί σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές, αλλά κυρίως στην ερωτική σου ζωή. Καλό είναι να επικρατήσει η λογική και η ψυχραιμία, γιατί οι δυσκολίες στην επικοινωνία με τη ζήλια να καραδοκεί μπορούν να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα στη σχέση σου. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται πιθανά και πάλι στο προσκήνιο που ταράζουν τα λιμνάζοντα νερά και διεκδικούν μία θέση και πάλι στη ζωή σου.

    3ο δεκαήμερο

    Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό στρέφοντας το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την εργασία σου. Είναι έντονες οι σκέψεις για το αν σε καλύπτει αυτό που βιώνεις καθημερινά και το αν η δουλειά που έχεις επιλέξει σε ικανοποιεί. Αντιπαραθέσεις μπορεί να υπάρξουν με συναδέλφους ή πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσέξεις και να περιορίσεις όταν χρειάζεται τον εκνευρισμό σου. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και βγαίνουν με ορμή στη επιφάνεια απωθημένα και φόβοι που μέχρι τώρα λειτουργούσαν υποσυνείδητα, αλλά τώρα καλείσαι να τα αντιμετωπίσεις με συνειδητότητα και αυτοκριτική.

    Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 μπορεί να φέρει ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που είχαν προκύψει και στο παρελθόν. Θα αιφνιδιαστείς ευχάριστα και έχεις την ευκαιρία να δράσεις μεθοδικά και να τις εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία με αργά και σταθερά βήματα να εκφράσεις προβληματισμούς σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στην καθημερινότητα και στην εργασία, να αλλάξεις ότι έχεις αποφασίσει ότι δεν ταιριάζει πια στον προγραμματισμό σου. Σχέσεις που είχαν ενταθεί τον προηγούμενο καιρό, δείχνουν να εξομαλύνονται.

    ΔΙΔΥΜΟΙ

    1ο δεκαήμερο

    Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη και εντείνει την διάθεση για επικοινωνία, κατανόηση και ισορροπία. Σημαντικές πιθανά να είναι οι συζητήσεις για νέες συμφωνίες, που θα σε βοηθήσουν στην επαγγελματική σου ζωή. Υπέροχη μπορεί να είναι η επικοινωνία και με το ταίρι σου, αφού δείχνεις να θέλεις να καταλάβεις και να συμβιβαστείς με τις δικές του απόψεις. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 επεκτείνοντας τις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, καθώς είναι πιθανό να έρθουν στην ζωή σου πρόσωπα που έχουν πολλά να σου δώσουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή, όπως η επισημοποίηση ή η συγκατοίκηση με το ταίρι σου.

    Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 σε επιφορτίζει με υποχρεώσεις και ευθύνες σε επαγγελματικό επίπεδο, που θα δημιουργούν έντονο άγχος και έλλειμμα ελεύθερου χρόνου. Η υπευθυνότητα και η μεθοδική δράση που σε διακρίνει σε βοηθά να αντεπεξέλθεις σε ότι προκύψει, πρόσεχε μόνο αντιπαραθέσεις που μπορεί να προκύψουν με ανωτέρους σου. Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Τοξότη στις 23.11 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις σχέσεις σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς προκαλεί υπερβολές και νευρικότητα που μόνο προβλήματα θα προκαλέσουν.

    2οδεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 σε ωθεί σε ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τη δουλειά και την καθημερινότητα που βιώνεις. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να προχωρήσεις, μόνο που καλά θα κάνεις να εμπλέξεις και τη λογική σου, γιατί αν αφεθείς μόνο στο συναίσθημα το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθη που θα σε απογοητεύσουν. Η διαίσθησή σου λειτουργεί μοναδικά και μπορείς να την εμπιστευτείς, καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει προς τις θετικότερες για εσένα αποφάσεις. Εξαιρετικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά εργασίας που προσφέρεις ή υπηρετείς ένα σκοπό.

    Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 και μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις στην προσωπική σου ζωή αλλά και στις συνεργασίες σου, δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σου. Καλό είναι να μην προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που επιθυμείς και οι διαμάχες μπορεί να είναι έντονες. Πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να εμφανιστούν και πάλι στη ζωή σου, καλά θα κάνεις να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Σκέψου πραγματικά τι θέλεις από το άτομο που θέλεις να έχεις δίπλα σου και θυμήσου τους λόγους που οδήγησαν στην απομάκρυνση.

    3οδεκαήμερο

    Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό και σε ωθεί στο να αναρωτηθείς τις πραγματικές σου ανάγκες σε σχέση με τον έρωτα, αν τον βιώνεις όπως επιθυμείς, αν το ταίρι που έχεις δίπλα σου σε καλύπτει σε αυτό το τόσο σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται και πάλι για να σε αναστατώσουν, μην όμως βιαστείς να αποφασίσεις αν θα ξαναπροσπαθήσεις ή όχι. Δώσε στον εαυτό σου την δυνατότητα να σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα με ηρεμία. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και έρχεσαι σε επαφή με πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να είχες στο παρελθόν.

    Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 σε δραστηριοποιεί σε ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν σε θέματα σπουδών, επιμόρφωσης, ταξιδιών, πνευματικής αναζήτησης. Έσω έτοιμος για να εκμεταλλευτείς όποια θετική εξέλιξη υπάρξει. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου ανησυχίες και σκέψεις που μπορεί να είχες τον προηγούμενο καιρό σε ότι αφορά τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνος, γοητεύεις με τον τρόπο που εκφράζεσαι και επικοινωνείς, γι΄αυτό είναι πιθανό νέες γνωριμίες να υπάρξουν στη ζωή σου με θετικό πρόσημο.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ

    1ο δεκαήμερο

    Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα και την εργασία. Αγγαρείες και υποχρεώσεις μπορεί να σε φορτίζουν, όμως η γρήγορη και μεθοδική σου σκέψη θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς σε ότι σε δυσκολεύει. Προσοχή, γιατί η εμμονή στην τελειότητα μπορεί να προκαλέσει επικριτικότητα και γκρίνια και αυτό να δυσκολέψει τις σχέσεις με τους γύρω σου. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 δίνοντας την εύνοια του σε καθημερινό επίπεδο, σε ότι αφορά την εργασιακή σου πορεία, διευκολύνοντας σε ότι αφορά τον προγραμματισμό και τις υποχρεώσεις που έχεις να αντιμετωπίσεις.

    Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 σε γεμίζει ενέργεια, διάθεση για διασκέδαση και επιθυμία για να ζήσεις την κάθε στιγμή. Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά πνευματικά και κυριολεκτικά ταξίδια και δεν αποκλείεται να επισκεφθείς χώρες του εξωτερικού, καθώς η επιθυμία σου για περιπέτεια και γνώση είναι στα ύψη. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 φέρνει ζητήματα του παρελθόντος και της καθημερινότητας στο προσκήνιο που καλείσαι να κλείσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει υπερβολική νευρικότητα, έντονο συναισθηματισμό και αμετροέπεια, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μην δυναμιτίσεις τις καταστάσεις κάτι θα πω θα αποβεί εις βάρος σου.

    2οδεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, καθώς είναι πιθανή νέα γνωριμία που θα λειτουργήσει ανανεωτικά στην ψυχολογία σου και θα σου δώσει ανάσες χαράς, πάθους, έξαψης, παιδικότητας. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς ενισχύει με ρομαντισμό, τρυφερότητα και κατανόηση την ατμόσφαιρα και μπορεί να θεωρήσεις ότι ζεις το προσωπικό σου παραμύθι. Μόνο που καλά θα κάνεις να μην μείνεις μόνο στο συναίσθημα, να βάλεις τη λογική να λειτουργήσει και να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις που θα σε πληγώσουν. Εξαιρετική είναι ευκαιρία να προωθήσεις καλλιτεχνικά ή δημιουργικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

    Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 προκαλώντας δυσκολίες στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου. Καθυστερήσεις και αναβολές μπορεί να υπάρξουν σε ζητήματα που θέλεις να λύσεις, κάτι που κάνει εντονότερη την επικριτικότητα και το άγχος σου και δεν θα είναι δύσκολο να ξεσπάσεις σε συναδέλφους ή σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στις υποχρεώσεις σου, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα και όχι λύσεις. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος στον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί οι παρερμηνείες και η ασυνεννοησία μπορεί να εντείνουν την κατάσταση.

    3ο δεκαήμερο

    Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό δημιουργώντας έντονα την εσωτερική ανάγκη να αναθεωρήσεις ότι θεωρείς δεν σε καλύπτει σε οικογενειακό επίπεδο. Η βαθύτερη αυτή αναζήτηση αφορά και την προσωπική σου ζωή και κατά πόσο το ταίρι σου σού δημιουργεί συναισθήματα ασφαλείας και τρυφερότητας που έχεις τόσο ανάγκη. Προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξουν έξοδα σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία που εκκρεμούν από το παρελθόν, αλλά και περιττές σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και φέρνει τα πάνω-κάτω στον επαγγελματικό τομέα, καθώς δείχνεις να μην συμβιβάζεσαι πια με καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν και πιθανή είναι η ανατροπή, επιλέγοντας μία επαγγελματική πορεία που σου ταιριάζει.

    Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 φέρνει στο προσκήνιο ευκαιρίες σημαντικές σε ότι αφορά την καριέρα και την επιχειρηματικότητα και μπορείς να δράσεις μεθοδικά για να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες, ώστε να ευνοηθείς και να κάνεις σημαντικά βήματα στο συγκεκριμένο τομέα. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις στην οικογένειά ή το σύντροφό σου παράπονα ή απόψεις που μπορεί να σκέφτηκες στον προηγούμενο καιρό. Η ανάγκη σου για ζεστασιά και τρυφερότητα σε οδηγεί στο να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο.

    ΛΕΩΝ

    1ο δεκαήμερο

    Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη και η διάθεσή σου ανεβαίνει. Επιθυμείς να είσαι το επίκεντρο σε όποια παρέα και να βρεθείς, αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές. Καλό είναι να μην χάσεις το μέτρο. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε δημιουργικές ασχολίες σου που σε ενδιαφέρουν. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11  δίνοντας την εύνοια του σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, καθώς έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις και να γνωρίζεις το πρόσωπο αυτό που θα κάνει τη διαφορά και θα σε γεμίσει χαρά και έντονα συναισθήματα. Δεν αποκλείεται για εσένα που ενδιαφέρεσαι να υπάρξει και η απόκτηση απογόνου.

    Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 σου δίνει μεγάλα αποθέματα ενέργειας, κάτι που πρέπει να προσέξεις γιατί μπορεί να λειτουργήσεις συγκρουσιακά στους γύρω σου και να εκτονώσεις τη νευρικότητα σου σε αγαπημένα πρόσωπα. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν για αυτό καλά θα κάνεις να περιορίσει σπατάλες γιατί τα έκτακτα έξοδα μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που αφορούν στόχους και σχέδια που έχεις, φιλικές και ερωτικές σχέσεις, δράσεις σε συλλογικό επίπεδο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς δημιουργεί τάσεις υπερβολής και νευρικότητας, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να μη χάσεις το μέτρο.

    2ο δεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά το οικογενειακό σου περιβάλλον ή την ακίνητη περιουσία σου.  Σημαντικές μπορεί να είναι οι αποφάσεις σε ότι αφορά τη δημιουργία δικής σου οικογένειας ή συγκατοίκησης με τον σύντροφό σου. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δημιουργεί ονειρεμένες προϋποθέσεις, καθώς η διάθεσή σου ξεχειλίζει από ρομαντισμό, τρυφερότητα και συναίσθημα, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί αν αφεθείς μόνο στο συναίσθημα μπορεί να απογοητευτείς.  Εμπιστέψου την διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.

    Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ζητήματα επικοινωνίας με τον σύντροφό σου που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις, αντιπαράθεσης, κακή διάθεση μεταξύ σας. Είναι πιθανό πρόσωπα από το παρελθόν να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο και να ζητήσουν μία ακόμα ευκαιρία από εσένα. Καλό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αφήσεις το χρόνο να περάσει σκεπτόμενος όλα αυτά που σε οδήγησαν στο να απομακρυνθείς. Το βέβαιο είναι ότι μπαίνει σε διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή και το πώς τη βιώνεις, σε ότι αφορά τη διασκέδαση και πως απολαμβάνει στη ζωή σου.

    3ο δεκαήμερο

    Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό βάζοντας σε σέ έντονη εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά την επικοινωνία στη σχέση σου, στο κατά πόσον αντιλαμβάνεται το ταίρι σου αυτά που σκέφτεσαι, πόσο διασκεδάζεις μαζί του. Είναι γεγονός ότι αυτή η διάθεσή σου μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις, καθώς η νευρικότητα σου πιθανά να είναι έντονη, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου μη δημιουργώντας προβλήματα. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 εφοδιάζοντάς σε με πρωτοποριακή σκέψη, με επαναστατικότητα ώστε να ακολουθήσεις σπουδές και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που επιθυμείς και είναι διαφορετικά από την γενικότερη νοοτροπία που επικρατεί.

    Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 φέρνει στο προσκήνιο ευκαιρίες σε ότι αφορά συνεργασίες και σχέσεις που έχουν ευρηματικότητα, πρωτότυπες προδιαγραφές και που μπορεί να είναι άκρως επιτυχημένες για σένα. Εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή, καθώς αιφνιδιαστικές γνωριμίες ανάβουν το πάθος και την ένταση απογειώνοντας στη διάθεσή σου. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις προβληματισμούς και σκέψεις στο ταίρι σου που είχες τον προηγούμενο καιρό. Ιδανική θα ήταν μία κοντινή εκδρομή που θα ανανεώσετε τον έρωτά σας.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ

    1ο δεκαήμερο

    Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη εντείνοντας τις συζητήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον για θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει ή να εκκρεμούν. Η διάθεση κατανόησης και στήριξης σε όποιον σε χρειάζεται είναι εμφανής, καλό είναι όμως να προσέξεις την τάση οικειοποίησης των προβλημάτων των άλλων γιατί επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και δημιουργεί προϋποθέσεις ιδανικές σε ότι αφορά την οικογένεια, αποκαθιστώντας το κλίμα, αλλά και την ακίνητη περιουσία όπου θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές συναλλαγές εξαιρετικά ευνοϊκές για σένα. Η αυτοπεποίθηση που νιώθεις σε οδηγεί στο να μην σε εμποδίζει τίποτα σε ότι θέλεις να καταφέρεις.

    Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 ανεβάζει τη νευρικότητα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τις συνεργασίες και καλά θα κάνεις να αποφύγεις εγωιστικές συμπεριφορές, κινήσεις κάτω από το τραπέζι και ανταγωνιστική διάθεση για να μην υπάρξουν έντονες συγκρούσεις με πρόσωπα σημαντικά για σένα. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν στην καριέρα και την οικογένεια. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές, αμετροέπεια, έντονη νευρικότητα και συγκρουσιακή διάθεση, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική ή την οικογενειακή σου ζωή.

    2οδεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες ή την ενασχόλησή σου με θέματα επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και διαδικτύου. Η επικοινωνία με το στενό σου περιβάλλον είναι έντονη και μπορείς τώρα να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις και προβλήματα που πιθανά σας απασχόλησαν και με κάνεις μία νέα αρχή. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε γεμίζει με έντονη φαντασία, ρομαντισμό και εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων, κάτι που μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά σε όποιες συμφωνίες θέλεις να προχωρήσεις. Καλό είναι λοιπόν να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου και να μην αφήσεις το συναίσθημα να σε κυριεύσει για να πάρεις τις θετικότερες για σένα αποφάσεις.

    Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 προκαλώντας επικοινωνιακά προβλήματα με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και δεν θα είναι εύκολο να αποφύγεις προστριβές και συγκρούσεις εάν δεν σκέφτεσαι πριν εκφραστείς πολύ καλά. Καλό είναι επίσης να μην προχωρήσεις σε συμφωνίες ή υπογραφές συμβολαίων σε σχέση με την ακίνητη περιουσία γιατί το πιθανότερο είναι να μην αποδώσουν και να απογοητευτείς. Σκέψου καλά τι σε προβληματίζει με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου, όμως μην προβείς αποφάσεις ή που μπορεί μετά να μετανιώσεις.

    3οδεκαήμερο

    Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό και μπαίνεις σε μία έντονη διαδικασία να σκεφτείς το πώς διαχειρίζεσαι τα υλικά και συναισθηματικά σου αποθέματα. Περιττά ή έκτακτα έξοδα μπορεί να προκύψουν και να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, κάτι που θα σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι συνετός στη διαχείριση των οικονομικών σου. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και φέρνει με ορμή στην επιφάνεια απωθημένα και φόβους που μπορεί να έχεις, εντείνοντας τον εκνευρισμό και το άγχος σου. Προσπάθησε να διαχειριστείς έντονα συναισθήματά με ψυχραιμία, γιατί οι αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου δεν αποκλείονται.

    Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες σε εργασιακό επίπεδο και γιατί όχι να υπάρξουν ξαφνικά κέρδη από κινήσεις που θα κάνεις, καθώς θα είναι άκρως θετικές και επιτυχημένες για εσένα. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις στο σύντροφό όλα αυτά που σε προβλημάτιζαν, ανασφάλειες και ζητήματα αυτοεκτίμησης. Η ανάγκη σου να απολαύσεις πράγματα μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττές αγορές κάτι που θα έχει κόστος στο πορτοφόλι σου. Το πάθος και ο ερωτισμός μπορούν να δώσουν νέα πνοή στη σχέση σου.

     ΖΥΓΟΣ

    1οδεκαήμερο

    Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη κάνοντας εντονότερη από ποτέ την διάθεσή σου για να επικοινωνήσεις, να συζητήσεις, να πάρεις νέες γνώσεις. Σημαντική είναι η συναναστροφή σου και οι συζητήσεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Είναι πιθανό να προκύψουν κοντινά ταξίδια και αποδράσεις που θα σε γεμίσουν χαρά και ευεξία. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να επεκταθείς σε εμπορικά θέματα που σε ενδιαφέρουν ή σε συμφωνίες με την επικοινωνία, το διαδίκτυο, τις δημόσιες σχέσεις στο επίκεντρο. Ευνοϊκά μπορεί να εξελιχθούν καταστάσεις με το στενό σου περιβάλλον (αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους), καθώς μπορείς να ξεπεράσεις προβλήματα που τυχόν είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν.

    Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 εντείνει το άγχος και τη νευρικότητα καθώς αγγαρείες και υποχρέωση στη δουλειά αυξάνονται και προσπαθείς να ανταποκριθείς σε όλα με τον πλέον άψογο τρόπο. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις επικριτικός στο περιβάλλον σου ή εμμονικός την απόδοσής σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα που πιθανόν να έχουν δημιουργηθεί με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον ή να πάρεις αποφάσεις για θέματα σπουδών και επιμόρφωσης που σε ενδιαφέρουν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσουν υπερβολές και έντονο εκνευρισμό που θα προκαλέσουν συγκρούσεις ή λανθασμένες αποφάσεις για την πορεία σου.

    2οδεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 σου δίνει την ευκαιρία για ένα νέο χειρισμό σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες, καθώς επικεντρώνεσαι σημαντικά σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και εκκρεμότητες που μπορείς να έχεις, αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο, στην ασφάλεια και την τρυφερότητα που σου παρέχει ο σύντροφός σου. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε εφοδιάζει με έντονη διαίσθηση που θα σε καθοδηγήσει μοναδικά για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Θυμήσου μόνο ότι δεν πρέπει να σταθείς στο συναίσθημα αλλά να βάλεις και τη λογική να λειτουργήσει γιατί το πιθανότερο είναι να πληγωθείς από τις εξελίξεις είτε χάνοντας χρήματα, είτε από το σύντροφό ωραιοποιώντας την κατάσταση μεταξύ σας.

    Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 και είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα σε επίπεδο επικοινωνίας με το στενό σου περιβάλλον, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος σε ότι εκφράζεις γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν ζητήματα που θα φέρουν αντιπαράθεσης. Μην βιαστείς να υπογράψεις συμφωνίες για εμπορικές συμφωνίες ή σε σχέση με την επικοινωνία, γιατί είναι πιθανό να μην εξελιχθούν όπως θα περίμενες. Καθυστερήσεις και αναβολές μπορεί να υπάρξουν σε ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις, καλό είναι να είσαι άκρως οργανωτικός, μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, για να μπορέσεις να αποφύγεις την ταλαιπωρία ή την απογοήτευση μιας αναβολής.

    3οδεκαήμερο

    Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στο ζώδιό σου και εντείνεται η εσωτερική αναζήτηση σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανάγκες, στο πως τις εκφράζεις την προσωπική σου ζωή, τι πραγματικά θέλεις από το σύντροφο που έχεις δίπλα σου. Εσωστρέφεια και νευρικότητα σε διέπει και αυτό μπορεί να φέρει απομάκρυνση ή  αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και δημιουργεί ανατρεπτικές προϋποθέσεις σε ότι αφορά συνεργασίες και σχέσεις που μπορεί να έχεις. Είναι ξεκάθαρο ότι πια δεν θα δείξεις την υπομονή ή τη συμβιβαστική διάθεση που είχες παλιότερα και αυτό πιθανά να οδηγήσει σε απομακρύνσεις προσώπων που είναι σημαντικών για εσένα.

    Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 σου δίνει την ευκαιρία να δράσεις άκρως δυναμικά και δημιουργικά σε ζητήματα που αφορούν συνεργασίες, καθώς η δυνατότητα που σου δίνεται με τη δική σου προσπάθεια μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Αιφνιδιαστικές σχέσεις μπορεί να υπάρξουν που θα σε γεμίσουν πάθος και καρδιοχτύπι. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου και μπορείς πια να εκφράσεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και σκέψη απόψεις και προβληματισμούς που μπορεί να σου δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Είναι γεγονός ότι γοητεύεις και αυτό φαίνεται και στην κοινωνική σου ζωή, καθώς κατακτάς τους πάντες στο πέρασμά σου.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

    1οδεκαήμερο

    Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη βάζοντας σε σέ διαδικασία συζητήσεων και σχεδίων σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Συζητήσεις για αύξηση ή μπόνους στην εργασία είναι πολύ πιθανές. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 Και δίνει την εύνοια του σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Έχεις τη δυνατότητα να ισορροπήσεις οικονομικά, όμως θυμήσου ότι μπορείς να ξεφύγεις και να προβείς σε υπερβολικές σπατάλες, μην εκμεταλλευόμενος τη θετική εξέλιξη των πραγμάτων. Ανασφάλειες και φοβίες μένουν στην άκρη και νιώθεις πια σίγουρος για τον εαυτό σου, γεμάτος αυτοπεποίθηση για αυτά που μπορείς να δώσεις.

    Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 σε γεμίζει ενέργεια για να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής σου, να διασκεδάσεις με τις παρέες σου ή με το σύντροφό σου, να φλερτάρεις και να προσπαθήσεις να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο δυναμισμός σου είναι δεδομένος, πιθανός όμως είναι ο εγωκεντρισμός που μπορεί να δείξεις κάποιες φορές και να δυσαρεστήσει στους γύρω σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 σε καλεί να κλείσεις ζητήματα οικογενειακής φύσεως σε σχέση με τρίτους που μπορεί να εκκρεμούν. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς δεν βοηθούν στο να λειτουργήσεις ρεαλιστικά, καθώς πιθανές είναι υπερβολές και οι σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού ή θα οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις.

    2οδεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 07.11 θα σημάνει για εσένα μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου, κυρίως όμως σε ότι αφορά προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που θα σε απασχολήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε αναστατώσουν και θα φέρουν αέρα φρεσκάδας την προσωπική σου ζωή. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς εκτοξεύει το ρομαντισμό, το συναισθηματισμό αλλά και την ωραιοποίηση προσώπων και καταστάσεων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και απογοητεύσεις. Η διαίσθησή σου θα είναι ο σύμμαχός σου, καθώς θα σου δείξει το δρόμο για τα πρόσωπα που πρέπει να μείνουν στη ζωή σου και τις επιλογές που πρέπει να κάνεις.

    Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 προκαλώντας δυσκολίες στην διεκπεραίωση οικονομικών ζητημάτων που μπορεί να έχεις, κάτι που θα σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια και φόβο. Προσοχή γιατί η απολυτότητα που πιθανά να δείξεις θα εντείνει τα προβλήματα και δεν θα είναι εύκολο να βρεθούν λύσεις. Οι προσωπικές σου ανάγκες βρίσκονται στο επίκεντρο και μπαίνεις σε μία διαδικασία αναζήτησης του αν τις αντιλαμβάνεται το ταίρι σου και μπορεί να τις καλύψει. Μην βιαστείς να συζητήσεις σημαντικά θέματα γιατί το πιθανότερο είναι να προκληθούν αντιπαραθέσεις που δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της σχέσης σου.

    3οδεκαήμερο

    Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό κάνοντας εντονότερη από ποτέ τη σκέψη για προσωπικά ζητήματα του παρελθόντος και πως έχουν επίδραση στην ψυχολογία σου, δημιουργώντας πληγές και ανασφάλειες. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Οι ανατροπές αυτές μπορεί να σε οδηγήσουν σε επιλογές μακριά από τα τετριμμένα και να αλλάξεις ριζικά εργασία δίνοντας προτεραιότητα σε αυτό σε ικανοποιεί.

    Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 μπορεί να φέρει μοναδικές ευκαιρίες που καλό είναι να εκμεταλλευτείς, τόσο σε σχέση με την ακίνητη περιουσία όσο και με την εργασία, γιατί το πιθανότερο είναι να εξελιχθούν άκρως ευνοϊκά για εσένα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις αιφνίδιες σε σχέση με τη δημιουργία της δικής σου δουλειάς. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και νιώθεις ότι σε πλημμυρίζουν έντονα συναισθήματα που θέλεις να το εκδηλώσεις στο ταίρι σου και να του δείξεις την αμέριστη υποστήριξή, τρυφερότητα και αγάπη που νιώθεις. Πρόσωπα από το παρελθόν πιθανά να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο κάτι που θα σε προβληματίσει έντονα και καλείσαι να πάρεις αποφάσεις για το αν θα επιστρέψω στη ζωή σου.

     ΤΟΞΟΤΗΣ

    1οδεκαήμερο

    Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνει τη δυνατότητα να εκφράσεις δυναμικά απόψεις και σκέψεις εντυπωσιάζοντας με το δυναμισμό σου και τη γρήγορη αντίληψη σου.  Γεγονός είναι όμως ότι μπορεί να γίνεις άκρως υποκειμενικός και αυτό θα δημιουργήσει ζητήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο Δίας περνάει στο ζώδιό σου στις 08.11 και έχεις την ευκαιρία να κάνεις κινήσεις σημαντικές που θα σε οδηγήσουν θετικά προς τους στόχους σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Πρόσωπα που πιθανά γνωρίζεις αυτή την εποχή σηματοδοτούν ευνοϊκές εξελίξεις και μπορεί να αλλάξουν την κατάσταση της προσωπικής και της επαγγελματικής σου κατάστασης.

    Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 εκτοξεύει τη νευρικότητα και είναι πιθανό να εκδηλώσεις με απότομο τρόπο την καταπιεσμένη οργή που κρύβεις μέσα σου, δημιουργώντας έτσι προβλήματα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Είναι προτιμότερο να εκτονώσεις την ένταση σου σε δράση για να αποφύγεις συγκρούσεις που θα σου στοιχίσουν. Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τους Διδύμους στις 23.11 στρέφει την προσοχή σου στο ζήτημα του «εγώ και οι άλλοι» κλείνοντας θέματα που μπορεί να υπάρχουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στο ζώδιό σου  και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς μπορεί να φέρουν υπερβολές και έντονη νευρικότητα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν συγκρούσεις.

    2ο δεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 σε οδηγεί σε ένα νέο ξεκίνημα που αφορά στο παρελθόν και καταστάσεις που σε έχουν πληγώσει και ακόμα κουβαλάς μέσα σου. Είναι η δική σου ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που λειτουργούν σαν βαρίδι και δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις στη ζωή σου. Εξαιρετική ευκαιρία είναι επίσης για να προωθήσεις καλλιτεχνικές δράσεις ή να ασχοληθείς με τον εσωτερισμό που θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις εσωτερικά. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς εκτοξεύει το συναισθηματισμό και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και υπερχείλιση μην επιτρέποντας σου το να δεις ξεκάθαρα ποιο δρόμο πρέπει να διαλέξεις. Η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να την εμπιστευτείς.

    Ο Ερμής στο ζώδιό σου αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 και είναι πιθανά τα προβλήματα στην επικοινωνία με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, στη σχέση σου, στις συνεργασίες σου. Καλό είναι να είσαι αρκετά προσεκτικός σε ότι θέλεις να εκφράσεις γιατί οι παρερμηνείες και οι παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και συγκρούσεις, χαλώντας το κλίμα που επικρατεί στις σχέσεις σου. Μην προχωρήσεις σε νέες συνεργασίες γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που εκτιμούσες και να μην ευοδώσουν.

    3οδεκαήμερο

    Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό ανακινώντας μέσα σου ζητήματα ανεξαρτησίας σε ότι αφορά τη σχέση σου, καθώς δείχνεις να αναρωτιέσαι εάν μπορεί ο σύντροφός σου να σεβαστεί την ανάγκη σου για προσωπικό χώρο. Δεν αποκλείεται να αποστασιοποιηθείς λόγω των σκέψεών σου προκαλώντας ψυχρότητα και προβλήματα που θα επηρεάσουν την ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 φέρνοντας τα πάνω κάτω στην ερωτική σου ζωή, καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε αιφνιδιάσουν και θα σε εξιτάρουν, κάνοντάς σε να νιώσεις τον ορισμό του κεραυνοβόλου έρωτα. Πρωτότυπες δημιουργικές δράσεις ευνοούνται μοναδικά.

    Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 μπορεί να φέρει θετικές αιφνίδιες εξελίξεις σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες ή ζητήματα επικοινωνίας που σε ενδιαφέρουν και είναι χρυσή ευκαιρία για σένα να τις εκμεταλλευτείς καθώς θα αποδώσουν τα μέγιστα. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις τους προβληματισμούς και τις σκέψεις που είχες τον προηγούμενο καιρό στο σύντροφό σου. Η ανάγκη ανεξαρτησίας και προσωπικής ελευθερίας είναι εμφανής και είναι κάτι που δεν διαπραγματεύεται. Οι από κοινού δράσεις με το ταίρι σου ευνοούνται, καθώς θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

    1ο δεκαήμερο

    Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη και σε οδηγεί σε έντονη εσωστρέφεια, καθώς κλείνεσαι στον εαυτό σου, σκέφτεσαι ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα σε απασχολούν, πληγές που δεν μπορείς να κλείσεις για να προχωρήσεις στη ζωή σου. Είναι γεγονός ότι δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε τρέχουσες υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην καθημερινότητα και στην εργασία. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και σε βοηθά το επόμενο διάστημα να απαλύνεις τραύματα και πληγές που δεν μπορείς να αποβάλλεις, να κατορθώσεις να ισορροπήσεις μέσα σου και να βρεις τον Θεό που κρύβεις, να έρθεις σε επαφή μαζί του.

    Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 εντείνει την κοινωνικότητα και την παράλληλη δράση σε πολλά πράγματα, καθώς η ενέργειά σου είναι στα ύψη και θέλεις να ασχολείσαι με διάφορα ενδιαφέροντα θέματα γιατί σου είναι εύκολο να βαριέσαι. Καλό είναι να προσέξεις τη νευρικότητα και τη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου αλλά και θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και θα πρέπει να λύσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς σε ωθεί σε υπερβολές και νευρικότητα και καλά θα κάνεις να περιορίσεις τις εντάσεις για να μην προκληθούν προβλήματα.

    2ο δεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 σου δίνει το έναυσμα να δημιουργήσεις και να θέσεις νέους στόχους και φιλοδοξίες της ζωής σου, να επικεντρωθείς σε συλλογικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν και θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στο φιλικό σου περιβάλλον που σας διέπει η ίδια αντίληψη των πραγμάτων, το ίδιο ιδεολογικό υπόβαθρο, η αγάπη για την πρωτοπορία και την ευρηματικότητα. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς εντείνει την ευαισθησία σου και την διάθεση είναι εξιδανίκευσης καταστάσεων που ίσως λειτουργήσουν δυσάρεστα για σένα. Αφέσου στην έντονη διαίσθηση και να είσαι βέβαιος ότι θα πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις.

    Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 εντείνει περισσότερο από ποτέ την εσωστρέφεια και την μοναχικότητα που νιώθεις. Το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί στην καθημερινότητα, στη ρουτίνα, τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Είναι ιδανική ευκαιρία για σένα να έρθεις αντιμέτωπος με όλα αυτά που κρύβεις μέσα σου βαθιά και μέχρι τώρα δεν ήθελες να δεις, αλλά και να ασχοληθείς με δράσεις που σε βοηθάνε να ισορροπήσεις ψυχολογικά, όπως η τέχνη, η μουσική, ο εσωτερισμός, η προσευχή. Μην ανακυκλώνεις συνεχώς αυτά που έγιναν, προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου ότι αποτελεί βαρίδι για σένα.

    3ο δεκαήμερο

    Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό, μία αστρολογική συγκυρία που σε βάζει σε διαδικασία βαθύτερης σκέψης για την καριέρα και την κοινωνική σου εικόνα. Πιθανά να αναρωτιέσαι αν σε καλύπτει η επαγγελματική πορεία που έχεις επιλέξει, αν η κοινωνική σου εικόνα είναι αυτή που επιθυμείς να είναι, πώς μπορείς να επιτύχεις την επιθυμητή για σένα αναγνώριση. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και φέρνει αιφνιδιαστικά γεγονότα που δημιουργούν αναταράξεις σε οικογενειακό επίπεδο. Οι εξελίξεις μπορεί να είναι σημαντικές και να πάρεις αποφάσεις είτε να ζήσεις μακριά από την οικογένειά σου, είτε να συγκρουστείς με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που θέλουν να σου επιβάλουν νοοτροπίες που πια δεν σου ταιριάζουν.

    Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες για κέρδη από οικογενειακές επιχειρήσεις ή από ακίνητα, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες. Ο δυναμισμός και πρωτότυπη σκέψη σου βοηθούν στο να δημιουργηθούν οι ιδανικότερες προϋποθέσεις. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και είναι πιθανό να επιδιώξεις να αλλάξεις ή να διορθώσεις πράγματα που σε ενοχλούσαν στην καριέρα σου και το συνειδητοποίησες τον προηγούμενο καιρό. Πρόσωπα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να εισβάλουν και στην προσωπική σου ζωή δίνοντας άλλη διάσταση τα πράγματα.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ

    1ο δεκαήμερο

    Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη και σου δημιουργεί έντονη διάθεση να εκφράσεις ιδέες και ευφάνταστες προτάσεις σε φίλους, ώστε να θέσετε από κοινού νέους στόχους και φιλοδοξίες για να μπορέσετε με ομαδική δουλειά να τους πετύχετε. Καλό είναι να προσέξεις γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός με πρόσωπα που δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και για το επόμενο διάστημα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις σχέδια και όνειρα που έχεις, καθώς οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές για της επιτυχία τους. Σημαντικά θα είναι τα πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν προς θετική κατεύθυνση.

    Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 16.11 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που πιθανά έχεις. Δεν αποκλείονται τα έκτακτα έξοδα που μπορεί να σε απασχολήσουν και να θέσουν τον προϋπολογισμό σου εκτός ισορροπίας. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 φέρνει την ερωτική σου ζωή στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σε καλεί να αντιμετωπίσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν. Παράλληλα έρχονται στο φως ζητήματα με φιλικά σου πρόσωπα ή στόχους που έχεις θέσει. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από τους Ιχθύς σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα, υπερβολή και απολυτότητα που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις και συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα.

    2ο δεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 δίνει όλα τα εχέγγυα για ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σου. Νέες επαγγελματικές προτάσεις αλλά και εξέλιξη στην υπάρχουσα θέση σου είναι πιθανά σενάρια που μπορεί να προκύψουν αυτή την περίοδο. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε εφοδιάζει με έντονη ευαισθησία και τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που θα σου στοιχίσουν. Η διαίσθησή σου θα είναι αλάθητη, γι’ αυτό μην διστάσεις να την εμπιστευτείς και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις. Σημαντικές μπορεί να είναι οι γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο που δεν αποκλείεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή.

    Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 και μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις και ένταση, καθώς η επικοινωνία δυσκολεύει με το φιλικό σου περιβάλλον. Καθυστερήσεις και αναβολές στην εξέλιξη των στόχων σου είναι πιθανές, καλό είναι όμως να μην βιαστείς να συγκρουστείς ή να συζητήσεις γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις. Είναι εξαιρετική ευκαιρία για να σκεφτείς και να σχεδιάσεις πολύ καλά τα επόμενα βήματα σε ότι αφορά τα όνειρά σου και να δρομολογηθούν όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία.

    3ο δεκαήμερο

    Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό και εντείνεται μέσα σου μία εσωτερική διεργασία για το κατά πόσο απολαμβάνεις τη ζωή, κατά πόσο το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σου αντιλαμβάνεται την ανάγκη σου για έναν έρωτα που έχει νότα περιπέτειας. Νευρικότητα και δυσκολία στην επικοινωνία μπορεί να υπάρξει με το ταίρι σου, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και φέρνει τα πάνω-κάτω σε εμπορικές συμφωνίες ή συμφωνίες σε σχέση με την επικοινωνία που σε ενδιαφέρουν, καθώς οι πρωτοποριακές σκέψεις και ιδέες σου κάνουν τη διαφορά και σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις με ευφάνταστο τρόπο τα σχέδιά σου.

    Το εξάγωνο του Άρη στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες για συνεργασίες που θα γίνουν κάτω από αιφνίδιες συνθήκες, όμως θα έχεις τη δυνατότητα εάν δράσεις δυναμικά να τις εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Κεραυνοβόλες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν και σε προσωπικό επίπεδο που θα αλλάξουν την πορεία της ζωή σου. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό  και μπορείς πια να εκφράσεις προβληματισμούς και σκέψεις που είχες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το κέφι σου ανεβαίνει, η αισιοδοξία σου είναι εμφανής, και η ανάγκη για φλερτ καθοριστική εκτοξεύοντας την ερωτική σου ζωή.

    ΙΧΘΥΣ

    1ο δεκαήμερο

    Ο Ερμής από τις 31.10 βρίσκεται στον Τοξότη και επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την καριέρα σου και σχέδια που μπορεί να έχεις, με σκοπό πάντα την ανέλιξη σου. Η μεθοδική και υπεύθυνη σκέψη αλλά και ο επαγγελματισμός σου εντυπωσιάζουν τους ανωτέρους σου. Θα πρέπει μόνο να προσέξεις τάσεις απολυτότητας που μπορεί να σε φέρουν σε σύγκρουση με πρόσωπα εξουσίας στον επαγγελματικό σου χώρο. Ο Δίας περνάει στον Τοξότη στις 08.11 και μπορείς πια να προωθήσεις σημαντικά την καριέρα σου και σχέδια που μπορεί να έχεις, καθώς μπορούν να πραγματοποιηθούν κάτω από άκρως ευνοϊκές συνθήκες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες που να παίξουν καθοριστικό ρόλο στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στην προσωπική σου ζωή.

    Ο Άρης στο ζώδιό σου από τις 16.11 σε βγάζει από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας και σε ωθεί σε δυναμικές κινήσεις, έντονη δραστηριότητα και σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη και αυτό έχει ως συνέπεια πολλές νέες γνωριμίες, καθώς το πάθος σου εντυπωσιάζει και γοητεύει. Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων στις 23.11 Στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα οικογενειακά και επαγγελματικά που θα πρέπει να κλείσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία στον Τοξότη και το ταυ τετράγωνο του Άρη από το ζώδιό σου είναι πιθανό να σου βγάλει έντονο εκνευρισμό, υπερβολική δράση και αμετροέπεια που θα προκαλέσουν αντιδράσεις από τους γύρω σου και τελικά συγκρούσεις, κρατά χαμηλούς τόνους.

    2ο δεκαήμερο

    Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 07.11 σου δίνει την ευκαιρία για νέα ξεκινήματα σε ότι αφορά σπουδές, επιμόρφωση και σεμινάρια σε πνευματικά και φιλοσοφικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν,  για νομικά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν,  για ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον μπαίνουν σε μία νέα περίοδο, αφήνοντας πίσω ότι σε απασχόλησε. Το τρίγωνο των Φώτων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε γεμίζει συναισθηματισμό, τρυφερότητα και ονειροπόληση που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να μην κρίνεις αντικειμενικά και να κάνεις λανθασμένες επιλογές, γι’ αυτό καλό είναι να δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σου που είναι βέβαιο ότι θα σε καθοδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.

    Ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 17.11 και είναι προτιμότερο να είσαι προετοιμασμένος για καθυστερήσεις και αναβολές σε σχέδια που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Παρερμηνείες και παρεξηγήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις, καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος στον τρόπο που εκφράζεσαι και σαφής σε αυτά που θέλεις να πεις για να αποφύγεις όσο το δυνατόν γίνεται τις προστριβές. Μην προχωρήσεις σε νέα σχέδια, σκέψου καλά πώς θα τα δρομολογήσεις και περίμενε για να κάνεις την οποία σου προσπάθεια όταν ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία.

    3οδεκαήμερο

    Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα από τις 31.10 στον Ζυγό και έρχεσαι αντιμέτωπος με τα βαθύτερα σου συναισθήματα.  Είναι γεγονός ότι μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωτερικής διεργασίας για το κατά πόσο το ταίρι που έχεις δίπλα σου σού παρέχει ασφάλεια,  κατά πόσο βιώνεις το πάθος που επιθυμείς μαζί του, αντιλαμβάνεται τους φόβους σου και δεν τους εντείνει. Ξεσπάσματα και νευρικότητα μπορούν να χαλάσουν την ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου, προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις που μετά θα μετανιώσεις. Ο Ουρανός περνάει ανάδρομος στον Κριό στις  06.11 και πιθανά να φέρει ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα, καθώς μπορεί να υπάρξουν πιθανά έξοδα που θα σε γεμίσουν ανασφάλεια ή πιθανά έσοδα που θα δημιουργήσουν συνθήκες ασφάλειας και αυτοπεποίθησης.

    Το εξάγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Κριό στις 15.11 σου δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που μπορεί να υπήρχαν και στο παρελθόν, ώστε να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση. Εξαιρετικά αποδοτικές θα είναι οι προσπάθειές σου σε ότι αφορά την τέχνη ή τον εσωτερισμό. Στις 16.11 η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στο Ζυγό και μπορείς με μεγαλύτερη ευκολία να εκφράσεις ανησυχίες, φόβους, ανασφάλειες στο σύντροφό σου που σε απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα. Πρόσεχε γιατί η καχυποψία και η ζήλεια μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις.

    Πηγή: Μηνιαίες προβλέψεις Myastro.gr

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας από 29 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ερωτικές προβλέψεις – Νοέμβριος 2018: Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Ο Ερμής στον Τοξότη από τις 31 Οκτωβρίου ως τις 5 Ιανουαρίου 2019 – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια



    ΣΧΟΛΙΑ