• LIFE&STYLE

    Το πρώτο μήνυμα της Ιωάννας Σαρρή μετά την αποχώρησή της από το GNTM

    σαρρη_ιωαννα

    Η φωτογραφία της Ιωάννας Σαρρή που κόστισε την παραμονή της στο GNTM


    Το ταξίδι της Ιωάννας Σαρρή στο Greece’s Next Top Model έφτασε στο τέλος του, καθώς δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με τη φωτογραφία της. Η δοκιμασία που κόστισε την παραμονή της στο ριάλιτι του Star είχε concept «παραδείσια πουλιά σε αιχμαλωσία», ενώ η ίδια έπρεπε να ποζάρει μέσα σε ένα στενό κλουβί, κάτι που την δυσκόλεψε ιδιαίτερα.

    Η Ιωάννα για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή της μοιράστηκε στο Instagram μία φωτογραφία της από προηγούμενη δοκιμασία του GNTM και έγραψε:

    «Ένα πολύ όμορφο, αλλά και ιδιαίτερο ταξίδι σήμερα έφτασε στο τέλος του. Ήταν ένα ταξίδι που με γέμισε εμπειρίες, με έκανε πιο δυνατή, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ όμορφους ανθρώπους, αλλά και να κυνηγήσω ένα από τα μεγαλύτερά μου όνειρα. 

    Σας ευχαριστώ ξεχωριστά όλους σας για την τεράστια αγάπη, στήριξη και δύναμη που μου χαρίσατε και συνεχίζετε να μου χαρίζετε. Τα μηνύματά σας είναι τόσο όμορφα και μου δίνουν απίστευτη χαρά να συνεχίσω. Πολλά όμορφα πράγματα έρχονται και πρέπει να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας γιατί οτιδήποτε περισσότερο από την προηγούμενή μας μέρα καταφέρνουμε, είναι μια νίκη.

    Σας αγαπώ πολύ, τώρα ξεκινούν όλα».

    View this post on Instagram

    Ένα πολύ όμορφο αλλά και ιδιαίτερο ταξίδι σήμερα έφτασε στο τέλος του .. Ήταν ένα ταξίδι που με γέμισε εμπειρίες , με έκανε πιο δυνατή, μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ όμορφους ανθρώπους αλλα και να κυνηγήσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα.. Σας ευχαριστώ ξεχωριστά όλους σας για την τεράστια αγάπη, στήριξη και δύναμη που μου χαρίσατε και συνεχίζετε να μου χαρίζετε .. Τα μηνύματα σας είναι τόσο όμορφα και μου δίνουν απιστευτη χαρά να συνεχίσω .. Πολλά όμορφα πράγματα έρχονται και πρέπει να είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας γιατί οτιδήποτε περισσότερο από την προηγούμενη μας μέρα καταφέρνουμε, είναι μια νίκη ♥️ Σας αγαπώ πολύ, τώρα ξεκινούν όλα .. #gntm2018

    A post shared by Ιωάννα Σαρρή (@iwanna_sarri) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μελάνια Τραμπ: Η γυμνή φωτογραφία και τα σεξιστικά σχόλια που προκάλεσαν αντιδράσεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένταση με αφορμή τις διατροφικές συνήθειες των κοριτσιών στο Greece’s Next Top Model (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στα δικαστήρια με τηλεοπτικό πρόσωπο η Ραμόνα Βλαντή (video)



    ΣΧΟΛΙΑ