• LIFE&STYLE

    Τι κοινό μπορεί να έχουν Kim Kardashian και Donald Trump-Το μυστικό της επιτυχίας τους


    Είτε τον συμπαθούν είτε τον μισούν, πολλοί άνθρωποι αναγνωρίζουν στον Donald Trump την ικανότητά του να αντιλαμβάνεται τα social media και να τα χειρίζεται υπέρ του. Αλλά η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας Kim Kardashian θα μπορούσε να δώσει κάποια μαθήματα στον πολιτικό πάνω στο θέμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

    Το τελευταίο περιστατικό με την Taylor Swift απέδειξε πόσο ικανή είναι η Kim σε αυτό τον τομέα. Nα υπενθυμίσουμε πως  τον Απρίλιο ο Kanye West κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τίτλο “Famous” μέσα στους στίχους έλεγε: “Νομίζω πως εγώ κι η Taylor κάνουμε ακόμη σεξ, έκανα αυτή τη σκύλα διάσημη”. Η νεαρή τραγουδίστρια ένιωσε προσβεβλημένη από το συγκεκριμένο κομμάτι και είχε δηλώσει πως δεν γνώριζε ότι θα το κυκλοφορούσε. Και μόλις δυο μέρες πριν, η Kim, ως σωστή σύζυγος, υπερασπίστηκε το σύζυγό της, ανεβάζοντας στο διαδίκτυο ένα βίντεο από το snapchat. Στο επίμαχο βίντεο,  ο Kanye West φαίνεται πως μιλά στο κινητό με τη νεαρή τραγουδίστρια, για να την ενημερώσει για το τραγούδι, ενώ εκείνη δήλωνε περήφανη.

    Εκτός από το celebrity status τους, λοιπόν, ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την Προεδρία και το μοντέλο/ηθοποιός/επιχειρηματίας και σύζυγος του rapper φαίνεται πως έχουν περισσότερα κοινά απ’ότι πιστεύουμε.

    O Trump, μέσω του twitter, απευθύνεται άμεσα και γρήγορα στους οπαδούς του, ενώ χρησιμοποιεί προς όφελός του και τη mainstream τηλεοπτική κάλυψη, όπως και η Kim. Βέβαια, η κάλυψη αυτή έρχεται μετά την κυκλοφορία δικού τους περιεχομένου πολυμέσων και αυτό τους δίνει έναν μεγάλο έλεγχο στο πως θα εξελιχθεί η ιστορία.

    Η Kim Kardashian, από τη μεριά της, με αυτή την ιστορία με το snapchat, προκάλεσε μια μεγάλη ανησυχία στα περιοδικά και τις ιστοσελίδες, αφού η ιστορία εξελίχθηκε τόσο γρήγορα μέσω του μέσου αυτού, που δεν χρειάστηκε να αναμειχθεί ο Τύπος ή το διαδίκτυο για να απαντήσουν οι πρωταγωνιστές της. Παρότι υπάρχουν νομικές αντιρρήσεις για το αν έπραξε σωστά ή όχι η γνωστή Kim, σημασία έχει πως ο στόχος της, που δεν ήταν άλλος από την έκθεση της Taylor, επιτεύχθηκε.

    trump-kardashian 1

    Πλέον, όλα συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο στο twitter, το instagram και το snapchat. Οι περισσότερες πληροφορίες που αφορούν καλλιτέχνες και celebrities έρχονται απευθείας από τους ίδιους. Μπορεί να φαίνεται ασήμαντο μπροστά σε όλα αυτά που συνέβησαν στην Τουρκία ή αλλού – και με πολλούς τρόπους είναι – αλλά από τη σκοπιά των μέσων ενημέρωσης, ισχύει το ίδιο πράγμα: η δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι τεράστια.

    Τα εργαλεία των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι στα χέρια όλων μας τώρα, και τα αποτελέσματα αυτής της επανάστασης είναι πολύ απρόβλεπτα, δεδομένης της δύναμής τους. Και αυτό ισχύει είτε είσαι Kim Kardashian ή Donald Trump.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/pokemon-go-archi-tou-neou-mobile-gaming/62263

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

    http://www.mononews.gr/brexit-tourkia-italia-ke-trump-apiloun-tin-agora-ton-tanker/62262



    ΣΧΟΛΙΑ