• First Top Stories

    Είναι επίσημο! Ο Trump ολοταχώς για την προεδρία των ΗΠΑ


    Ο Donald Trump, ο γνωστός μεγιστάνας των ακινήτων, τελικά θα διεκδικήσει και επίσημα το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων και κατ’ επέκταση την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, μετά τη νίκη του το βράδυ της Τρίτης στο Cleveland. Εκεί η ομάδα του κατόρθωσε να εξουδετερώσει ένα κίνημα που θα μπορούσε να μπλοκάρει την άνοδό του.

    Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης, από την οποία προέρχεται ο Trump, ήταν εκείνη που του χάρισε τις ψήφους που του ήταν απαραίτητες για να διεκδικήσει την υποψηφιότητα. Ο γιος του, Donald Trump Jr., ανακοίνωσε ότι ο αμφιλεγόμενος μεγιστάνας πήρε τη σκυτάλη. “Δεν πρόκειται πλέον για εκστρατεία. Είναι κίνημα”, δήλωσε ο Trump Jr., από το βήμα. “Απευθύνεται στους πραγματικούς Αμερικανούς, τους δίνει και πάλι φωνή και είναι τιμή μου να τοποθετήσω τον Donald Trump στην κορυφή της καταμέτρησης των ψήφων, πάνω από 89 αντιπροσώπους. Συγχαρητήρια μπαμπά, σε αγαπάμε!”.

    Ο κόσμος συγχαίρει τον Donald Trump για τη νίκη του και την επίσημη υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ
    Ο κόσμος συγχαίρει τον Donald Trump για τη νίκη του για την επίσημη υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ

    Τα υπόλοιπα ενήλικα παιδιά του Trump, η Ivanka, o Eric και η Tiffany στεκόντουσαν εκεί κοντά και πανηγύριζαν με τη σειρά τους καθώς το πλήθος ζητωκραύγαζε “Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη”. Την ίδια στιγμή, γιγάντιες οθόνες πρόβαλλαν εικόνες από πυροτεχνήματα μαζί με τη φράση “Over the Top” (Στην κορυφή).

    “Είναι τεράστια τιμή να είμαι εγώ ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ. Θα εργαστώ πολύ σκληρά και δε θα σας απογοητεύσω! ΠΡΩΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ!”, έγραψε ο Donald Trump στο Twitter στους περίπου 10 εκ. followers του και συγκέντρωσε χιλιάδες likes και retweets. Αναμένεται να δεχτεί και επίσημα την υποψηφιότητα την Πέμπτη.

    Ο γερουσιαστής Jeff Sessions από την Alabama, ο οποίος ήταν ο πρώτος που στήριξε τον Donald Trump τη στιγμή που άλλοι επιφανείς Ρεπουμπλικάνοι κρατούσαν τις αποστάσεις τους, μίλησε νωρίτερα εκ μέρους της υποψηφιότητας του μεγιστάνα. Ο γερουσιαστής αποκάλεσε τον γνωστό επιχειρηματία “μοναδικό ηγέτη, ο οποίος μπορεί να επαναφέρει την χώρα στη σωστή τροχιά. Έχει τη δύναμη, το κουράγιο και τη θέληση για να το καταφέρει”.

    Μετά τη νίκη του, λοιπόν, ο πάμπλουτος επιχειρηματίας θα κονταροχτυπηθεί στα ίσια με την πολιτική του αντίπαλο, Hillary Clinton, η οποία είναι υποψήφια με το κόμμα των Δημοκρατικών. Δεν έχασε την ευκαιρία να τον “καλωσορίσει” στη μάχη για την προεδρία των ΗΠΑ γράφοντας στο προφίλ της στο Twitter ότι “Ας κινηθούμε τώρα για να σιγουρευτούμε ότι ο Trump δε θα πατήσει ποτέ το πόδι του στο Οβάλ Γραφείο”.

    Επίσης βομβάρδισε το λογαριασμό της με αναρτήσεις εναντίον του πολιτικού της αντιπάλου αλλά και με βιντεάκια που δείχνουν τι πραγματικά εστί Donald Trump και μάλιστα με δικά του λόγια.

    Η μάχη για την προεδρία αναμένεται να είναι πραγματικά σκληρή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/pente-idisis-gia-tin-ikonomia-ke-tis-agores-pou-prepi-na-gnorizete-14/62435

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/egkatalipontas-londino-diavaste-empisteftiko-engrafo-tis-deutsche-bank/62375

     



    ΣΧΟΛΙΑ