• LIFE&STYLE

    Θετική στον κορονοϊό η Βάλια Χατζηθεοδώρου

    • NewsRoom

    Βάλια Χατζηθεοδώρου


    Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Βάλια Χατζηθεοδώρου, το κορίτσι που βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη στο τηλεπαιχνίδι του Star «Τροχός της Τύχης».

    Το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με covid-19 και πλέον βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της.

    Με κορονοϊό είναι και ο σύντροφός της και τραγουδιστής των Alcatrash, Πέτρος Πυλαρινός, καθώς αυτός είναι και ο λόγος που απουσιάζει το συγκρότημα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι».

    Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έγραψε στο Instagram: «Καλημέρα! Τι κάνετε; Πώς είστε; Ελπίζω να είστε καλύτερα από εμάς. Δυστυχώς έχουμε βρεθεί και εμείς θετικοί στον κορονοϊό. Τώρα όμως είμαστε καλά, είμαστε καλύτερα. Αναρρώνουμε κάποιες μέρες ακόμα στο σπίτι.

    Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα που μας έχετε στείλει και θέλω να σας πω ότι πραγματικά καταλαβαίνω την κούραση όλων μας, όλο αυτόν τον έναν χρόνο που περνάμε όλο αυτό, όμως θέλει προσοχή. Θέλει μεγάλη προσοχή.

    Και να σας πω γιατί μου έχετε στείλει και για τον ‘Τροχό’. Προφανώς και έχουμε ολοκαίνουργια επεισόδια στον ‘Τροχό’. Είναι μαγνητοσκοπημένα καιρό πριν από αυτή την κατάσταση, οπότε ευτυχώς δεν μας επηρέασε εκεί. Να προσέχετε».

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

    Διαβάστε επίσης:

    Πώς αποχαιρέτησε τον πρίγκιπα Φίλιππο ο ηθοποιός που τον υποδύθηκε στο «The Crown»

    MasterChef: Η Μαρίνα «έκλεψε» ποδιά – Ποιοι επιστρέφουν στο σπίτι (video)

    Survivor: Για έβδομη φορά υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος – Πώς αντέδρασε (video)



    ΣΧΟΛΙΑ