• LIFE&STYLE

    Survivor: Για έβδομη φορά υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος – Πώς αντέδρασε (video)

    • NewsRoom


    Νικητές του δεύτερου αγώνα για την ασυλία στο Survivor αναδείχθηκαν οι Μπλε, δίνοντας το βήμα στους Κόκκινους να ψηφίσουν και να βγάλουν ακόμα δύο παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση.

    Ήδη από την προηγούμενη ημέρα, έχοντας ηττηθεί, οι Μπλε έβγαλαν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο.

    Έχοντας βγει νικητής της ατομικής ασυλίας, ο Νίκος Μπάρτζης έθεσε στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού τον Παύλο Γαλακτερό.

    Χωρίς εκπλήξεις συνεχίστηκε η ψηφοφορία των Κόκκινων, καθώς για έβδομη φορά η πλειοψηφία ψήφισε τον Τριαντάφυλλο για υποψήφιο, ενώ από την ατομική ασυλία που κέρδισε ο Ηλίας Μπόγδανος, τελευταία υποψήφια για αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου.

    Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και χθες, καθώς λίγο πριν την ψηφοφορία, η Μαριαλένα κατηγορήθηκε ανοιχτά πως προσπάθησε να καθοδηγήσει την ψηφοφορία πριν το αγώνισμα ασυλίας, εφ’ όσον έχαναν οι Μπλε.

    Συγκεκριμένα κατηγορήθηκε από την Ελένη, η οποία ισχυρίστηκε ότι την έπιασε η Μαριαλένα και της ζήτησε να ψηφίσει τον Τζέιμς, ενώ το ίδιο έκανε και ο τελευταίος.

    Από τη συζήτηση δεν έλειψαν και τα σχόλια των Κόκκινων, με τη Μαριαλένα να λέει ότι ο Τζέιμς τους είπε ότι θα τους σύμφερε να βγάλουν τον Τριαντάφυλλο προτεινόμενο.

    Κανείς, ωστόσο, από τους Κόκκινους δεν επιβεβαίωσε ότι έγινε τέτοια κουβέντα, με την Μαριαλένα να λέει τελικά ότι ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν αυτός με τον οποίο έγινε η συζήτηση.

    Ο Ασημακόπουλος απάντησε ότι δεν θυμάται καν να έχει γίνει τέτοια συζήτηση!

    Ο τραυματισμός του Ηλία:

    Νίκη για τους Μπλε:

    Ατομική ασυλία:

    Ένταση στο Συμβούλιο:

    Έβδομη φορά υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος:

    Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση:

    Διαβάστε επίσης:

    Σφραγισμένο βιντεοπαιχνίδι Super Mario Bros πωλήθηκε σε τιμή-ρεκόρ

    Η «θρυλική» παρέα του «Παρά Πέντε» επανενώνεται στο Celebrity Game Night! (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 14 Απριλίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ