• LIFE&STYLE

    Τέλος η αγωνία για την Lady Gaga: Της επέστρεψαν τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ της

    • NewsRoom

    Lady Gaga


    Σώα και αβλαβή βρέθηκαν τα δύο σκυλιά της Lady Gaga, Κότζι και Γκουστάβ, τα οποία απήγαγαν άγνωστοι την περασμένη Τετάρτη, αφού πυροβόλησαν τον Ράιαν Φίσερ, τον άνθρωπο που τα φρόντιζε την ώρα που τα πήγαινε βόλτα στο Χόλιγουντ.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του TMZ, μια γυναίκα ήταν εκείνη που εντόπισε τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ και τα παρέδωσε στην αστυνομία του Λος Άντζελες, το βράδυ της Παρασκευής.

    Τα δύο σκυλάκια είναι καλά στην υγεία τους και πλέον έχουν επανενωθεί με την ομάδα της Gaga, η οποία βρίσκεται ακόμα στη Ρώμη για τα γυρίσματα μιας ταινίας.

    Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς η γυναίκα βρήκε τα σκυλιά, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για μια «καλή σαμαρείτισσα», η οποία απλά τα βρήκε και τα παρέδωσε.

    Παρ’ όλα αυτά, η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά την υπόθεση, καθώς οι άνθρωποι που πυροβόλησαν τον άνδρα που έβγαζε βόλτα τα σκυλιά βρίσκονται ακόμα ελεύθεροι και αναζητούνται.

    Μόλις λίγες ώρες πριν βρεθούν τα δύο μπουλντόγκ, η Lady Gaga έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια σειρά φωτογραφιών των σκυλιών της προσφέροντας 500.000 δολάρια σε όποιον τα επιστρέψει.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

    Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, όταν η Gaga ενημερώθηκε ότι εν τέλει βρέθηκαν, ξέσπασε σε κλάματα χαράς.

    Πάντως, ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν και πότε η γυναίκα θα επιβραβευθεί με το μισό εκατομμύριο που πρόσφερε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

    Το χρονικό της επίθεσης

    Ο Ράιαν Φίσερ είναι ο άνθρωπος που είχε αναλάβει τη φροντίδα των τριών σκυλιών της Lady Gaga. Την Τετάρτη και ενώ τα έβγαζε βόλτα, δύο άνδρες του επιτέθηκαν ζητώντας να τους παραδώσει τα σκυλιά.

    Μάλιστα, κάμερα από γειτονικό σπίτι κατέγραψε την επίθεση και από το βίντεο ακούγεται η φωνή του ενός κλέφτη να οπλίζει το όπλο του και να απειλεί τον Ράιαν Φίσερ ότι θα τον πυροβολήσει αν δεν δώσει τα σκυλιά.

    Στη συνέχεια, όμως, άνοιξε πυρ πετυχαίνοντας τον άνδρα στο στήθος. Οι απαγωγείς κατάφεραν να αρπάξουν τα δύο από τα τρία σκυλιά, ενώ το τρίτο, η Άζια έτρεξε μακριά. Λίγο αργότερα, εκείνη επέστρεψε κοντά στον τραυματισμένο άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

    Πλέον, όλα τα σκυλιά βρίσκονται με την ομάδα της Lady Gaga.

    Διαβάστε επίσης:

    Marc Jacobs: Νέα μούσα του διάσημου σχεδιαστή η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη

    Σκιαδαρέσης για το ξύλο Φιλιππίδη σε ηθοποιό: «Εννοείται πως θα καταθέσω, δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια»

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ