• LIFE&STYLE

    Lady Gaga: Προσφέρει μισό εκατομμύριο δολάρια σε όποιον βρει τα κλεμμένα γαλλικά μπουλντόγκ της

    • NewsRoom

    Lady Gaga


    Άγνωστος άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον του ανθρώπου που έβγαζε βόλτα τα σκυλιά της Lady Gaga, τραυματίζοντάς τον σοβαρά και κλέβοντας τα δύο από τα τρία γαλλικά μπουλντόγκ της διάσημης τραγουδίστριας.

    Το απίστευτο συμβάν έγινε την Τετάρτη στο Λος Άντζελες, με την Lady Gaga να προσφέρει αμοιβή ύψους 500.000 δολαρίων προκειμένου να της επιστραφούν τα δύο σκυλιά της, Κότζι και Γκουστάβ.

    Η Lady Gaga, η οποία τον περασμένο μήνα έψαλε τον αμερικανικό εθνικό ύμνο κατά την τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, βρισκόταν στη Ρώμη για τα γυρίσματα ταινίας, όταν της έκλεψαν τα σκυλιά.

    Συγκεκριμένα, τα τρία γαλλικά μπουλντόγκ της παρέμειναν στο Χόλιγουντ, ενώ ο άνθρωπος που είχε αναλάβει τη φροντίδα των σκύλων τα έβγαλε βόλτα το βράδυ της Τετάρτης, όταν δέχτηκε τον πυροβολισμό. Το τρίτο σκυλάκι, η Μις Έιζια, το έσκασε και το ξαναβρήκαν λίγο αργότερα.

    Ο αξιωματικός Ντρέικ Μάντισον της αστυνομίας του Λος Άντζελες είπε ότι λίγα λεπτά πριν από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης, ένας άνδρας οπλισμένος με ημιαυτόματο όπλο πυροβόλησε τον βοηθό της Gaga, έναν άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών, και διέφυγε με ένα λευκό όχημα, αφού έκλεψε τα δύο σκυλάκια. Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σταθερή.

    Πηγή, που βρίσκεται κοντά στο περιβάλλον της Lady Gaga αλλά ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε ότι η τραγουδίστρια καλεί όποιον έχει τα σκυλιά να επικοινωνήσει με τον ηλεκτρονικό λογαριασμό [email protected] και θα λάβει αμοιβή για την επιστροφή τους. Η αμοιβή, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι μισό εκατομμύριο δολάρια.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

    Τα γαλλικά μπουλντόγκ είναι μια πολύ δημοφιλής ράτσα και στοιχίζουν πολλές χιλιάδες δολάρια.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miss Asia (@missasiaxoxo)

    Διαβάστε επίσης:

    Όταν η 23χρονη Lady Gaga έδωσε την πιο σωστή απάντηση σε μία σεξιστική ερώτηση

    Σπύρος Μπιμπίλας μετά την προφυλάκιση Λιγνάδη: «Λυπάμαι Δημήτρη»

    Έρχεται το «Super Follow» στο Twitter: Πώς θα λειτουργεί η νέα δυνατότητα



    ΣΧΟΛΙΑ