• LIFE&STYLE

    Τέλεια μαλλιά το καλοκαίρι: Τips για πριν και μετά την παραλία


    Μπάνιο, θάλασσα, ηλιοθεραπεία, όλα υπέροχα κι ονειρεμένα αλλά τα μαλλιά μας πώς μπορούμε να τα περιποιηθούμε ώστε να είναι τέλεια πριν και μετά τη θάλασσα; Το καλοκαίρι τα μαλλιά αφυδατώνονται, πολλές φορές γίνονται ξηρά, άγρια οπότε θέλουμε μερικά tips ώστε τα μαλλιά μας ν΄αποκτήσουν ζωντάνια και να μην εμφανιζόμαστε το βράδυ στο μπαρ με … κλάμερ! ΤΙ μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε τέλεια μαλλιά όλο το καλοκαίρι.

    1. Αποφεύγουμε το σεσουάρ, τα σίδερα ισιώματος ή αυτά για τις μπούκλες. Είναι ιδανική εποχή τώρα, ν΄αφήσουμε τα μαλλιά μας να “ξεκουραστούν” και να στεγνώνουν φυσικά. Εξάλλου αν τα περιποιηθούμε σωστά, πιστέψτε μας, το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

    2. Ξεπλένουμε πάντα τα μαλλιά μας μετά το μπάνιο στη θάλασσα ή στην πισίνα, ιδανικά με δροσερό νερό.

    3. Όση ώρα είμαστε στην παραλία πρέπει να φροντίζουμε και να προστατεύουμε τα μαλλιά μας όπως και το σώμα μας. Ένα αντιηλιακό μαλλιών σε σπρέυ, όχι μόνο προστατεύει τα μαλλιά, αλλά τα ενυδατώνει και τους χαρίζει υπέροχο άρωμα.

    4. Δεν ξεχνάμε να φοράμε καπέλο. Αφού βάλουμε το αντιηλιακό μας σπρέυ, φοράμε και το καπέλο μας. Τα μαλλιά, θα υποστούν πολύ λιγότερη ταλαιπωρία, από το να τα έχουμε εκτεθειμένα στον ήλιο.

    5. Μια φορά την εβδομάδα κάνουμε μια μάσκα μαλλιών για θρέψη κι ενυδάτωση. Και την αφήνουμε γι αρκετή ώρα να δράσει. Μπορούμε και μόνες μας να φτιάξουμε μάσκες μαλλιών, με σπιτικά, φυσικά υλικά.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womannow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι μαγιό να επιλέξετε ανάλογα με τον σωματότυπό σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 12 έξυπνα hacks για τα κραγιόν που θα κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Κατάψυξη ωαρίων: Η κατάλληλη χρονική στιγμή, η διαδικασία και το κόστος



    ΣΧΟΛΙΑ