• LIFE&STYLE

    Τατιάνα Μπλάτνικ: Δείτε τη φωτογραφία με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ που διέγραψε

    • NewsRoom

    Τατιάνα Μπλάτνικ και Νικόλαος Γλύξμπουργκ


    Την 9η γαμήλια επέτειο γιόρτασαν πριν από μερικές ημέρες η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ.

    Η Τατιάνα μοιράστηκε μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της στο Instagram προκειμένου να τιμήσει την σημαντική αυτή ημέρα.

    Χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι, με τον Νικόλαο να χαιρετά, το ζευγάρι φαίνεται πιο ερωτευμένο από ποτέ.

    «Πριν από 9 χρόνια ξεκινήσαμε μία απίστευτη διαδρομή μαζί. Σε ευχαριστώ που πάντα στέκεσαι στο πλευρό μου. Χρόνια πολλά για την επέτειό μας», έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

    Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η φωτογραφία εξαφανίστηκε από το προφίλ, καθώς για κάποιον ανεξήγητο λόγο, η Τατιάνα αποφάσισε να την διαγράψει.

    Η ανάρτηση της Τατιάνας Μπλάνικ που κατέβηκε

    Χθες, ο Νικόλαος με ανάρτησή του στο Instagram, έστειλε τις ευχές του για τα γενέθλια της συζύγου του, ανεβάζοντας μία ρομαντική φωτογραφία της με φόντο το ηλιοβασίλεμα

    View this post on Instagram

    Happy Birthday Tatiana! @tatianablatnik

    A post shared by Prince Nikolaos (@skylightchaser) on

    Το λαμπερό ζευγάρι παντρεύτηκε στις 25 Αυγούστου του 2010, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στις Σπέτσες. Τότε όλα τα φλας ήταν συγκεντρωμένα πάνω στο γάμο της χρονιάς, με τον γαμπρό να κάνει εντυπωσιακή είσοδο στην εκκλησία, διά θαλάσσης, από το Πόρτο Χέλι με το σκάφος «Αφροέσσα».

    Από την πλευρά της, η νύφη έφτασε σαν μία πραγματική πριγκίπισσα, με μια ανθοστολισμένη άμαξα, συνοδευόμενη από τον πατριό της φορώντας νυφικό της καταξιωμένης σχεδιάστριας Angel Sanchez.

    νικολαος-τεως-βασιλια-
    Τατιάνα Μπλάτνικ και Νικόλας Γλύξμπουργκ

    Πρόκειται για έναν κεραυνοβόλο έρωτα με το ζευγάρι να έχει δηλώσει στο παρελθό πως «υπήρξε μια μακρά περίοδος φλερτ». Οι δυο τους έστελναν τότε επιστολές ο ένας στον άλλον.



    ΣΧΟΛΙΑ