ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα χαλαρό τριήμερο στο εξωτερικό απόλαυσαν ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη, μαζί με τα παιδιά της, Γιώργο-Σκεύο και Κάρεν-Αγάπη.
Ενάμιση μήνα μετά τον γάμο τους και λίγο πριν το Πάσχα, το ζευγάρι θέλησε να ξεφύγει από την Αθήνα για λίγο και να αλλάξει παραστάσεις.
Με αφορμή και την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου, η Χρυσή και ο Νικόλαος ταξίδεψαν στη Ρώμη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή Buongiorno του MEGA.
Όπως εξομολογήθηκε ο Νικόλαος δεν είναι το πρώτο ταξίδι μετά τον γάμο τους.
«Περάσαμε μια χαρά, ευχαριστούμε πολύ. Πολύ όμορφα. Το Πάσχα θα είμαστε εδώ, εννοείται» είπε σε νέες δηλώσεις του κατά την επιστροφή τους, ο Νικόλαος Ντε Γκρες.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Πέτρος Κωστόπουλος: Η τελευταία πράξη για ένα φαραωνικό σπίτι που εδώ και καιρό δεν σημαίνει τίποτα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Louis Vuitton: Στο απόγειό της με το αστέρι της να λάμπει στο Salle des Etoiles στο Μόντε Κάρλο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση με τους CEOs φαρμακευτικών εταιρειών για το clawback
- Ανατροπή στη Ναυτιλία: Ραγδαίες αλλαγές φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Πλειστηριασμοί: Στο σφυρί το «φιλέτο» της Neoset στο Ψυχικό και η ιστορική ποτοποιία «Μακεδονική» στη Δράμα